Şimdi Ara

İlk teklifim ve reddedildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitedeyim hayatımda ilk defa bi kıza açıldım ve beni "kusura bakma" diyerek reddetti 5 gün sonra memlekete gidecem ikinci dönemde sınıflarımız değişecek ne yapacağımı bilmiyorum peşinden gitmek istemiyorum isteseydi kabul ederdi diyorum ama kolay bi kız olmadığını göstermek istiyo olabilir peşinden gitmelimiyim bana ters bi durum birisinin peşinden gitmek yorumlarınız nedir acilen fikirlerinizi bekliyorum

• K.B dediyse hiç uraşma aşkını kalbine göm ileriye bak abi üniversitede ortam iyi olmadıkca ve gözüne kestirdiğin kızı iyi tartmadıkca teklif etme zaten seveceğin kızı gördüğünde anlıyosun sonucta her erkeğin ölçütleri vardır uyuyosa o kız senindir uymuyosa hiç senin olmamıstır ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiten

K.B dediyse hiç uraşma aşkını kalbine göm ileriye bak abi üniversitede ortam iyi olmadıkca ve gözüne kestirdiğin kızı iyi tartmadıkca teklif etme zaten seveceğin kızı gördüğünde anlıyosun sonucta her erkeğin ölçütleri vardır uyuyosa o kız senindir uymuyosa hiç senin olmamıstır ....

aslında haklısın ben bile tam olarak aşk diyemiyorum galiba hoşlandım en azından deneyim oldu benim için peki ya dediğim gibi direk kabul edip erkek delisiymiş gibi görünmek istemediğinden yaptıysa ne olacak zamanla kendisinin gelme ihtimali varmıdır hiç muhabbet etmediğim bi kız sonuçta
  • çok güzel bir tecrübe olmuş tebrikler :) kız, senin önünü açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

çok güzel bir tecrübe olmuş tebrikler :) kız, senin önünü açmış

dalga geçmedin demi hocam bir an öyle geldi de :)
  • hiç muhabbet etmeden gidip konuşman biraz kötü olmuş. ama artık olan olmuş önüne bakmak lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpisantiusTR

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

çok güzel bir tecrübe olmuş tebrikler :) kız, senin önünü açmış

dalga geçmedin demi hocam bir an öyle geldi de :)

ilk bakışta dalga geçmiş gibi gelebilirim ama doğru sonuçlar çıkaran anlar :) hatan varsa düzeltirsin sonraki tekliflerde :) önemli olan ders çıkarmak ve daha güçlü olmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de universitede gecen sene hayatimda ilk defa bi kiza hissettiklerimi yuz yuze ifade etmistim o da "Kusura bakma" demisti. Ama daha onceden hic muhabbetimiz olmamisti. Baska bolumde okuyordu. Bu konudan cikardigim sonuc su oldu: Hoslandigin kizla onceden bi tanisikligin olmali. Eger acilma amacin varsa oncelikle onunla muhabbet etmeye bak. Ben o durumdan kaybettigimi dusunuyorum. Belki de kendimi boyle avutuyorum.

Tam da aradigim ozelliklere sahipti ama olmadi. Kismetmis. Fazla zorlama derim.
  • Şuan da hiç bi şey hissetmemem iyi bi şey mi kendime anormal gibi geliyo fakat harbiden içimde çok büyük bi üzüntü veya keder yok acaba sevmedim de hevesmi ettim kendimden şüphelendim tek hissettiğim şey rahatlama hissi
  • Ayni hisler bende de oldu. O rahatlamanin sebebi aklindaki sorunun cevabinin artik belli olmasi.
  • bende sevdiğim kızın arkadaşına teklif edeceğim
  • yeni ufuklara yelken aç hocam
  • haklısınız ne yapalım artık herkes kendi yoluna diyelim tipsiz de değilim ki :D banamı öyle geliyor acaba tek kötü yanım boyumun 1,67 olması :D tabii kız benden kısa yanlış anlaşılmasın
  • Gerçekten seviyorsan kesinlikle peşinden gideceksin. Kolay pes eden adamları kimse sevmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

Gerçekten seviyorsan kesinlikle peşinden gideceksin. Kolay pes eden adamları kimse sevmez.

saçma.yanlış.mantıksız.
    bir kere pes edip etmemeyle alakası yok.sonuçta çalışınca yapmak gibi bir olgudan bahsetmiyoruz subjektif algılar sözkonusu.ne yaparsan yap bazen bir insanın gönlüne giremeyebilirsin.
    not:genelleme yapıyorum.
    ayrıca erkeklik gururu diye bir şey var yahu.hiç mi hiç değmez uğraşma bence.
    yolun açık olsun bir de tabii ki
  • Bu kadar mı tecrübesizsiniz arkadaş ya.. Hangi kız ilk açılışta kabul eder ki? İlk önce arkadaş olacaksın bir yolunu bulup.. Tanımadan açılmak ne demek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Ben de universitede gecen sene hayatimda ilk defa bi kiza hissettiklerimi yuz yuze ifade etmistim o da "Kusura bakma" demisti. Ama daha onceden hic muhabbetimiz olmamisti. Baska bolumde okuyordu. Bu konudan cikardigim sonuc su oldu: Hoslandigin kizla onceden bi tanisikligin olmali. Eger acilma amacin varsa oncelikle onunla muhabbet etmeye bak. Ben o durumdan kaybettigimi dusunuyorum. Belki de kendimi boyle avutuyorum.

Kocaeli üniversitesinde metalurji malzeme mi okuyorsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Ben de universitede gecen sene hayatimda ilk defa bi kiza hissettiklerimi yuz yuze ifade etmistim o da "Kusura bakma" demisti. Ama daha onceden hic muhabbetimiz olmamisti. Baska bolumde okuyordu. Bu konudan cikardigim sonuc su oldu: Hoslandigin kizla onceden bi tanisikligin olmali. Eger acilma amacin varsa oncelikle onunla muhabbet etmeye bak. Ben o durumdan kaybettigimi dusunuyorum. Belki de kendimi boyle avutuyorum.

Kocaeli üniversitesinde metalurji malzeme mi okuyorsun hocam

Sakarya

• Yukarıda arkadaş demiş. tanışmadan olmaz. Kesinlikle bir yolu bulunup tanışılmalı. Hiç değilse bakışılmalı. sonra gidip tanışmalı en kötü. Ondan sonra dışarıda biraz vakit geçir gül güldür ortam içinde. Teklifini kabul ederdi bence giderin varsa
  • Birak kizi, bana teklif etsen ben bile kavul etmem

Tecavuzcu, hirsiz, organ mafyasi, maganda, sapik, abaza, gaspci, mafya, abi, fuhuscu olmadigini nereden bilsin kiz ?

Once tanisin yahu

İnsanlar tanisir, konusur, anlasir, sevisir

Hayvanlar bile kur yapiyor bir birine

Tamam kadin islerinden anlamiyorsunuz da

Hic belgesel de mi izlemediniz ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.