Şimdi Ara

İlk motor 70.000 - 100.000 TL arası 2.el motor önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştım para biriktirdim bir motor alacağım. Elimde 70 bin var ama 1 ay daha çalışıp 100 bine de tamamlayabilirim. 125 CC + motor almak istiyorum. Bu fiyat bandında 2.el ve şöyle minimum 3 yıl sürebileceğim kafamı ağrıtmayacak motor önerisi var mıdır? 70 Bin civarı bir şey alayım mı yoksa bekleyip 100e tamamlayıp mı almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

• Benim ilk motorum Cfmoto 250NK oldu. 8300 km’deyken yaklaşık 100 bin TL civarında satın aldım. Ankara’da yaşadığım için servis ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşamam diye düşündüm ve şu ana kadar da öyle oldu. Yaklaşık 300 km kadar kullandım, genel olarak memnunum.

Bence motosiklet seçerken en önemlisi, görüntüsünü beğenmen ve kullandığında seni iyi hissettirmesi. Bu iki kriter senin için tamamsa, o motosiklet senin için en iyi motosiklettir. :) Noter, sigorta vb. masrafları da bütçene dahil etmeyi unutma.

• Bir yerden bir yere gitmek içinse ve hız tutkun yoksa Tvs Nitro tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VOGE SR1 Tavsiye edebilirim, 5 yıllık Honda deneyiminden sonra aldım 15 gündür kullanıyorum 1000 km yol yaptım çok memnun kaldım uzun vadede memnun bırakacak diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoooter tarzı düşünüyorsan voge sr1 güzel motor, zaten arkadaşta önermiş kullanıcısı olarak

vitesli düşünüyorsan cfmotor, benelli gibi markaların servisi bulunuyorsa bulunduğunuz şehirde 125 cc motorları iyidir. satması da kolay oluyor.

motorsiklet tecrübeniz var mı? eğer yoksa mutlaka scooter tarzı ile başlamanızı öneririm. yada düşük bir 80-100 lük vitesli ile. ekipmanları da ihmal etmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.