Şimdi Ara

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoşuma gitti hakkını veriyorsun
  • çok teşekkürler hocam yorumlarınız için uğraşıyoruz bakalım
  • Hocam cok güzel gidyor :)
  • Birkaç fotoğraf ile devam ediyoruz.

Kasa tabanına açtığım 12 lik fan yuvasının hava alışverişini maksimum seviyede tutmak için kasanın ayaklarını yükselttim.Birkaç civata somun ve kör somun ile ortaya estetiği bozmadan yerden yükselmiş bir kasa çıktı.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Yan kapağa plexi montajını yaptım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Ardından ilk etapta kasayı kabaca toplayıp bir ön inceleme yaptım.Estetik olarak beni tatmin etti.Henüz ışıklandırma ve soğutma tamamlanmadı elbette.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

• devam devam güzel gidiyor.
  • Güzel gidiyor devam devam
  • Devam. Çok güzel gidiyor
  • ilk iş için müthiş bişey bence takipcinizim
  • Hepinize çok teşekkür ederim.Şu aralar sipariş geçmeyi düşünüyorum fan ve aydınlatma malzemelerini ondan sonra montaj ve teste sıra gelecek.
  • Tebrikler güzel calısma

Ama turuncu yerine kırmızı kullansan daha hos dururdu
  • Sağolasın hocam.Işıklandırma açısından UV turuncu düşündüm.Ama dediğin gibi kırmızı da güzel duracaktı.Neyse bir dahaki moda inş.
  • Kısa bir aradan sonra yine birlikteyiz

Öncelikle üst kısımdaki taşıma saplı plastik bölümü çıkardığımdan dolayı orada kalan dikdörtgen alanı power button ve ledler için düşünmüştüm.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Buraya sıradan bir power button koymak yerine olmuşken marjinal birşey olsun dedim.Ölçtüm kestim.Şifre koymaya gerek bırakmayan bir power button fikrine kapıldım.Power button dan ziyade power key oldu.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Derken baktım daha yer var plakada.Haydi birde anahtar koyayım da ışıklandırmayı buradan elle yöneteyim dedim.Hemen bir anahtar bulup ona da yer açtım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Plaka hazır hale gelince zımparalayıp boyadım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Kilidi,anahtarı ve ledleri yerlerine yapıştırdıktan sonra sonuç böyle oldu.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Genel görünüm bu şekle gelmiş oldu.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

sevgilerimle...

• devamını bekliyoruz.
    el becerisi cok önemli gercekten
  • Bunun adı mod değil siz resmen yeni bir kasa üretiyorsunuz, benimde şartlarım müsade etse bende yapıcam da kısmet elinizi sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Bunun adı mod değil siz resmen yeni bir kasa üretiyorsunuz, benimde şartlarım müsade etse bende yapıcam da kısmet elinizi sağlık..

Eyvallah teşekkür ederim.Aklıma estikçe birşeyler ekliyor değiştiriyorum bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

devamını bekliyoruz.
    el becerisi cok önemli gercekten

Teşekkür ederim elimden geldiğince uğraşıyorum.
  • güzel oluyo istedigin sonucu alırsın inşallah kolay gelsın
  • Eyvallah teşekkür ederim.İnşallah.
  • hocam tavan fikri çok güzelmiş gerçekten
    tebrik ediyorum
    kolay gelsin
    saygılar
  • Sağolasın hocam.Dell in Alienware kasalarında bir sistem var ondan esinleneyim dedim biraz.Beğendiysen ne mutlu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.