çok teşekkürler hocam yorumlarınız için uğraşıyoruz bakalım
Hocam cok güzel gidyor :)
Birkaç fotoğraf ile devam ediyoruz.
Kasa tabanına açtığım 12 lik fan yuvasının hava alışverişini maksimum seviyede tutmak için kasanın ayaklarını yükselttim.Birkaç civata somun ve kör somun ile ortaya estetiği bozmadan yerden yükselmiş bir kasa çıktı.
Yan kapağa plexi montajını yaptım.
Ardından ilk etapta kasayı kabaca toplayıp bir ön inceleme yaptım.Estetik olarak beni tatmin etti.Henüz ışıklandırma ve soğutma tamamlanmadı elbette.
devam devam güzel gidiyor.
Güzel gidiyor devam devam
Devam. Çok güzel gidiyor
ilk iş için müthiş bişey bence takipcinizim
Hepinize çok teşekkür ederim.Şu aralar sipariş geçmeyi düşünüyorum fan ve aydınlatma malzemelerini ondan sonra montaj ve teste sıra gelecek.
Tebrikler güzel calısma
Ama turuncu yerine kırmızı kullansan daha hos dururdu
Sağolasın hocam.Işıklandırma açısından UV turuncu düşündüm.Ama dediğin gibi kırmızı da güzel duracaktı.Neyse bir dahaki moda inş.
Kısa bir aradan sonra yine birlikteyiz
Öncelikle üst kısımdaki taşıma saplı plastik bölümü çıkardığımdan dolayı orada kalan dikdörtgen alanı power button ve ledler için düşünmüştüm.
Buraya sıradan bir power button koymak yerine olmuşken marjinal birşey olsun dedim.Ölçtüm kestim.Şifre koymaya gerek bırakmayan bir power button fikrine kapıldım.Power button dan ziyade power key oldu.
Derken baktım daha yer var plakada.Haydi birde anahtar koyayım da ışıklandırmayı buradan elle yöneteyim dedim.Hemen bir anahtar bulup ona da yer açtım.
Plaka hazır hale gelince zımparalayıp boyadım.
Kilidi,anahtarı ve ledleri yerlerine yapıştırdıktan sonra sonuç böyle oldu.
Genel görünüm bu şekle gelmiş oldu.
sevgilerimle...
devamını bekliyoruz. el becerisi cok önemli gercekten
Bunun adı mod değil siz resmen yeni bir kasa üretiyorsunuz, benimde şartlarım müsade etse bende yapıcam da kısmet elinizi sağlık..
quote:
Orijinalden alıntı: The@Thing
Bunun adı mod değil siz resmen yeni bir kasa üretiyorsunuz, benimde şartlarım müsade etse bende yapıcam da kısmet elinizi sağlık..