Şimdi Ara

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ara sıra aksilikler oluyo moral bozuyo ama devam ediyoruz bakalım
  • Kasanın tabanına fan yuvası açmayı bitirdim.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Kasanın içini komple UV turuncuya boyadım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Ön panelin yan ve alt kısmındaki ek parçaları boyadım ve yerlerine taktım.

Sevgilerimle...

• quote:

Orijinalden alıntı: semi26
     İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

kardeşim ön panele eklediğin fan yuvasının iç kısmınıda parlak siyah ile boyarsan güzel olacak

• Oraya folyo tarzı parlak bir kaplama düşündüm içerideki fanın ledini yansıtması açısından ama olabilir parlak siyah fikrini değerlendireceğim.Teşekkürler
  • kolay gelsin usta güzel bişi olacak gibi
  • sağolasın uğraşıyoruz bakalım.
  • UV boya, ışıklandırmayla mükemmel olacak gibi. Kolay gele.
  • Çok teşekkürler güzel birşey ortaya çıkacak inşallah
  • Arkadaş devamı gelecekmi? hayranlıkla takip ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmanyak

Arkadaş devamı gelecekmi? hayranlıkla takip ediyorum...

İlgin için teşekkürler.Devam ediyorum ancak fotoğrafları pc ye atmaya fırsat bulamadım.Plexiye resim işledim onun montajı yapılacak.Bir de ön paneldeki yuvanın içini parlak kaplama yapacağım.Fırsat buldukça tıkırdıyorum
  • Hocam Süper Gidiyor..Takipteyim..
  • sağolasın fikir vermekte yardımcı olmuştur umarım.senin projen daha sağlam olacak inşallah
  • Üstad takipdeyim harika gidiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

Üstad takipdeyim harika gidiyorsun

Evet
  • Yorumlarınız için çok çok teşekkür ediyorum.Kısa bir aradan sonra birkaç fotoğraf daha ekleyeyim dedim.

Öncelikle plexi üzerinde ölçülerimi aldım.

Akabinde plexime işleyeceğim desenin çıktısını alıp plexiye yapıştırdım ve başladım çizmeye.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Böyle bir şekil elde ettim.

Ardından ön panele açtığım fan kısmına içten parlak kaplama yaptım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Genel görünümden birkaç fotoğraf daha aldım.

devam edecek...

• +1
  • İlk mod için güzel bir iş çıkartmışsın ortaya.. Birşey dikkatimi çekti ; siyah boyayı sanki çok kalın atmışsın... Yada kurumadan çektiğin için bana öle geldi

Havya ile de çok iyi bir iş çıkartmışsın tebrikler
  • Çok teşekkürler ilgin ve yorumun için.
    Aslında boyayı 2 kat astar ve 2 kat siyah aralarda zımpara yaparak boyadım.Önce kabaca zımpara ardından 1 kat astar kuruduktan sonra 600 lük zımparayla ıslak zımpara ardından 1 kat daha astar o kuruduktan sonra 1000 lik zımpara ile ıslak zımpara ve ilk kat siyah boyasını attım.İlk kat siyah kuruduktan sonra 1200 lük zımpara ile bir defa daha ıslak zımpara yaparak son kat siyahı attım.Ön paneldeki macunlu kısım hakikaten kalın boyanmış gibi oldu ama.O da macundan olsa gerek.Tekrar teşekkürler.
  • dostum sanki uv turuncu yavru ağızına kaçıyor ? birde pleksinin olduğu kapantaki zig zaglardaki yuvarlak şeyler dikkatimi çekti keşke onları tam düz yapsan daha iyi olurdu
  • UV turuncu konusunda haklısın bende rahatsızım o konuda.Ancak o kadar bereketsiz o kadar nankör bir boya görmedim hayatımda.3 kutu aldım turuncu yüzeylerin tamamına 2 şer kat geçtim.Maksimum verim bu gördüğün işte.Kapaktaki tırtıklara gelince; kapağı elimde dekupaj olmadığı için matkapla nizami delikler delip zayıflatarak kestiğim için o şekilde oldu.Daha sonra şöyle bir bakınca tırtıklı ayrı bir hava kattı diye düşünerek düzlememeye karar verdim.Yorumun için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.