Şimdi Ara

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeet.Kasayı genel hatlarıyla bitirdim sayılır.Toplayıp çalıştırdım.Isı açısından önceki kasaya nazaran 5-6 derece daha düşük sıcaklık değerleri elde ettim.Isı sorunum olmadığı için çok önemli değil.Zaten amaç estetik açıdan güzel birşeyler ortaya koymaktı.

İlk olarak donanımları yerleştirerek işe başladım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Kasa içine 2 adet kırmızı ledli fan eklemesi yaparak çalıştırdım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Elbette ışıklandırma yeterli olmadı Bir de şerit led ekleyeyim dedim.Dişi bir molex,biraz kablo,havya ve lehim ile istediğim hale getirdim.Açıkta bıraktığım 2 ucu da önceden üst panele yerleştirdiğim anahtara bağlayarak tamamladım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Sistem kapalı,sistem açık-led kapalı,sistem ve led açık olmak üzere birkaç farklı biçimde çalıştırarak testi tamamladım.

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)  İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Yerine yerleştirdikten sonra

İlk mod (markasız kulplu hurda kasayla)

Ön panele fan kontrolcü ve 5.25 yuvasına kart okuyucu tarzı çoklu bir aygıt eklemeyi düşünüyorum.Şimdilik bu kadar.Saygılarımla...

• Tebrikler
  • ŞEkll Olmş Güzel...
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • güzel olmuş eline saglık
  • Eyvallah teşekkürler.
  • Ben ilk modumu yapmaya çalışırken kasa kullanılamaz hale gelmişti Şekil olmuş elinize sağlık
  • Güzel Olmuş...
  • Teşekkür ederim elimden geldiğince birşeyler yaptım işte
  • Good Work !
  • Tebrikler. Başarılı bi çalışma olmuş
  • Ağlamış resmen kasa vallahı el emegi göz nuru olmuş
  • Sağolun çok teşekkür ederim.Ön taraftaki kırmızı ledli fanın önüne şekilli şeffaf bir kapak planlıyorum.Onu da hayata geçirince koyarım resimlerini.
  • Konunun takipçisiydim bittiğine sevindim emeğine sağlık..
    Tavsiye kasaya fan alıcaksan aynı renk al uyum olsun..Fan tavsiyesi istersende yardımcı olabilirim piyasadaki çoğu fanı kullandım sesleri konusunda yardımcı olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Konunun takipçisiydim bittiğine sevindim emeğine sağlık..
    Tavsiye kasaya fan alıcaksan aynı renk al uyum olsun..Fan tavsiyesi istersende yardımcı olabilirim piyasadaki çoğu fanı kullandım sesleri konusunda yardımcı olabilirim..

Eyvallah hocam teşekkür ederim.Kasa tavanına da fan eklemeyi düşünüyorum.Yardımına ihtiyaç duyabilirim.
  • Sen gözüne kestirdiğini söyle biz burda tartışalım,en doğru olanı bulmaya çalışalım...
  • Eline emeğine sağlık.0'dan harika bir kasa yapmışsın Tebrikler..
  • eline sağlık.. o hurda kasayı bu hale gedirmişsinya helal olsun
  • Çok teşekkürler yorumlarınız için.Ön kısma bir fan kontrol birde USB girişleri bol olan 5,25" lik card reader panellerinden düşünüyorum.Bakalım ileriki günlerde almayı planlıyorum.
  • Sunbeam Rheobus-Extreme öneririm,birde card reader olarak pek fazla usb si olmasada 2tane var.. aerocool infinite 3,25 olması lazım ama sen bak öneririm fiyatı 25-30 civarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 4 Şubat 2011; 0:17:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.