Şimdi Ara

ilk kullanıcı için YZF-R125 idealmidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
14.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk kullanıcı için YZF-R125 idealmidir?

ilk kullanıcı için YZF-R125 idealmidir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

YZF-R125: Yeni Başlayan Sürücüler İçin İdeal Motosiklet Mi?

{Yamaha YZF R125}, motosiklet dünyasına adım atmak isteyen yeni başlayan sürücüler için popüler bir seçimdir. Hafif, çevik ve yeni başlayanların ihtiyaçlarına uygun özelliklerle tasarlanmıştır.

Hafif ve Manevra Kabiliyeti Yüksek

{Yamaha YZF R125}, sadece 142 kg ağırlığında olan hafif bir motosiklettir. Bu hafiflik, yeni başlayanlar için dengelemeyi ve manevra yapmayı kolaylaştırır. Kompakt boyutları ve çevik şasisi, dar trafik alanlarında ve yoğun şehir sokaklarında gezinmeyi kolaylaştırır.

Kullanıcı Dostu Motor

{Yamaha YZF R125}, 15 beygir güç üreten 125cc tek silindirli bir motora sahiptir. Bu güç, yeni başlayanlar için idealdir; çünkü kontrol edilebilir ve tahmin edilebilir bir sürüş deneyimi sağlar. Motor, sorunsuz vites geçişleri ve yumuşak bir gaz tepkisi sunar.

Güvenlik Özellikleri

{Yamaha YZF R125}, yeni başlayan sürücülerin güvenliğini sağlayacak bir dizi özelliğe sahiptir. Geniş fren diskleri ve ABS fren sistemi, güçlü ve kademeli bir frenleme sağlar. Geniş görüş alanı sunan farlar ve aynalar, trafikte yüksek görünürlük sağlar.

Ekonomik ve Kullanım Kolaylığı

{Yamaha YZF R125}, yakıt verimliliği yüksektir ve düşük bakım maliyetlerine sahiptir. Bu, onu yeni başlayan sürücüler için ekonomik bir seçenek haline getirir. Ayrıca, ergonomik tasarımı uzun yolculuklarda bile rahat bir sürüş pozisyonu sağlar.

Sonuç olarak, {Yamaha YZF R125}, hafifliği, kullanıcı dostu motoru, güvenlik özellikleri, ekonomikliği ve kullanım kolaylığıyla yeni başlayan sürücüler için ideal bir motosiklettir. Motosiklet dünyasına adım atmak isteyen acemi sürücüler, {Yamaha YZF R125}'i dikkate almalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mümkünse bir 150 cc scooterla başlanıp (en az 10-15bin km tecrübe ile) ardından 250 cc vitesliye geçilebilir diye düşünüyorum. İzlemende yarar var.http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
  • bizim arkadaşta 150 cc krosla başladı. ama hız tutkusu yüzünden bacağını kırdı.motorun şakası olmaz. yarış motorunun hiç olmaz.(korumalar tamdı sadece bacak kırıldı.)
  • Dışardan bakınca çok muazzam bir motormuş gibi gelebilir ancak yeni başlayan adamı çok zorlar o motor.Ayrıca o paraya çok gereksiz.Onun yerine Honda CBR 250 ya da bütçe zorlanmasın istiyorsan CBR125 alabilirsin.Yok illa ki büyük cc gibi görünsün dersen o zaman da Hyosung GT250R var aşağı yukarı aynı paraya,o da çok zorlar yeni başlayanı ancak en azından 250lik.Bir de Kawasaki Ninja 250 var ona da bir bak ama bence tercihin Honda'dan yana olmalı.
  • yeni baslayan adam durup kalkmayi ogrenmeli ilk once bu motorda oturus pozisyonundan dolayi surekli rahatsiz olacak ve yapamayacak.
    dun restorantin scoterini kullandim ilk kez motor surdugum icin denge problemim oldu ilklerde ayaklar yerde oldugu icin sorun cikmadi fakat bu motorda o cok sorun olur o yuzden oturus pozisyonu duz bir motor sec
  • TVS 150 veya 250 araştırılabilir.
  • Verilen paranın karşılığını alamıyorsun 125cc bir motor sonuçta. ayrıca arkadaşlarında söylediği gibi yamaha başlangıç motoru olayına pek hakim değil. sürüş ,oturuş pozisyonu yeni sürmeye başlayan insanı yorar sıkıntıya sokar. cbr 125 neden olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni başlayacak biriyim (100lük vitessiz kullanmışlığım var sadece) uzun zamandır yzf 125r almayı düşünüyorum.aklıma takılanlar: motordan istediğim şeyler görüntü önenli 1.si 5-6 saatlik uzun yola çıktığım zaman motorda sorun yaşamak istemiyorum kaldırabilir mi yolu? , hız bnm için ikinci planda 120 130 tatmin eder kullanmak kolay değil boy sorun ediliyor.boyum 1.85 kilo 75
  • Başlanır niye başlanmasın.
    250 ile de başlarsın.
    Aralarındaki tek fark akselerasyon, biri 100 e 7 saniyede biri 12 saniyede çıkıyor.
    600 lükle başlayan çok var, kesinlikle level atlama olayına inanmıyorum, azcık bilgi pratiğin olur, alırsın 600 lük onun hassasiyettine alışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensusbenkonuscam

Başlanır niye başlanmasın.
    250 ile de başlarsın.
    Aralarındaki tek fark akselerasyon, biri 100 e 7 saniyede biri 12 saniyede çıkıyor.
    600 lükle başlayan çok var, kesinlikle level atlama olayına inanmıyorum, azcık bilgi pratiğin olur, alırsın 600 lük onun hassasiyettine alışırsın

ok bb.
  • amacım: kaliteli olsun-az yaksın-görünüşü güzel kalıplı olsun.(yok kalıbına göre iş yapmaz egzoz bağırmıyor gibi yorumlar değilde kullanımı hakkında yazılırsa sevinirim) bir kere alıcam temiz olsun düşüncesindeyim.kafamdaki tek soru işareti bu motorla uzun yola çıkabilir miyim 5 6 saatlik (en önemliside bu) tecrübeli arkadaşların yorumlarını alırsam memnun olurum
  • dostum yzf-r125 cok rahatsız bi motor ayrıca verildiği parayı hak etmiyor onun yerine git cbr250 al en az 2 yıl bin bütçem az diyosan cbr125r da alabilirsin hysoung dan uzak dur altın elbiseli adamın bu 3 motoruda detaylı inceledi onu izlemeni tavsiye ediyorum

cbr250 videosu http://youtu.be/o2RNBkYkTN8

yamaha yzf-r125http://youtu.be/VHpbRbiF__g
  • fiyatı sizin için sorun değilse güzel bir başlangız motoru olabilir
  • arkadaşımda var
    uzun yola gider kendisi sürekli
    kocaeli izmir
    kocaeli tekirdağ
    kocaeli bandırma yolculukları yaptı şu ana kadar

izmir hariç diğerlerinde bende cbr 125 2011 motorumla beraberdim onunla
    uzun yolda 100'e kitler gidersin tek kişiysen
    max 137 gördü arkadaşım sonrasında devir kesiciye giriyor
    motorun ideal gideceği hız 100-110 civarıdır

ben cbr 125'im ile 120+ hızla dip gaz 1 saat gittim defalarca bana mısın demedi
    alırsan sende de problem olmaz
    tam bir ss oturuşu var alışkın olmayan için zor gelebilir fakat alışmak bir gün sürer

tavsiye ederim paran varsa son derece kaliteli bir modeldir
  • fikirler için teşekkürler arkadaşlar.dün honda bayiine gitme fırsatı buldum cbr 250 yi yakından inceleme fırsatım oldu,yavaştan cbr ye doğru bir yöneliş var sanırım.üstelik aynı fiyat 250lik almak daha mantıklı görünüyor.biraz daha araştırdıktan sonra son kararı vericem.
  • baslangıç için R125 çok güzel seçim.
  • neye gore ilk motor olarak oneriyorsunuz anlamiyorum. bi kere goruntu var ses ve gidis yok. oturus pozisyonu sikinti, yeni baslayan adami cok yorar ve yanlislara sebep olur. motoru yatirsa, ki her surucu yatirmistir, yedek parca pahali. fiyat konusuna zaten hic girmiyorum. gorunusune diyecek lafim yok, ancak yeni baslayan adama bunu tavsiye ederseniz ileride beddua alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.