Şimdi Ara

Vespa için ekipman önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, yakın zamanda Vespa almayı düşünüyorum. Kapalı kask, mont (ceket?) ve eldiven önerisi istiyorum sizden pek anladığım konular değil. Kask artı mont için yaklaşık 30k bütçem var. Kadınım o yüzden aşırı kaba şeyler istemiyorum ama güvenli olması önceliğim. Genelde işe gitmek için kullanacağım hafif yağmurda çıkarım ama aşırı yağmurda vs sürmem diye düşünüyorum. Mont nasıl bir şey almalı 3 mevsim mi yazlık ceket tarzı mı? Beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• EceKömü LZYXS E kullanıcısına yanıt
    Kask hjc i71 yada f71 olabilir. Mont revit eclipse 2 + sırtına revit darbe emici bu ikisi 22-25k falan tutar. Yazlık ayrı kışlık ayrı almanı öneririm. Yazlık montla bile pişiyor insan. Eldiveni bilek destekli ve avuç destekli almanı önerebilirim. Zira çeşit aşırı fazla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • goygoy06 kullanıcısına yanıt
    Mont bayağı hoşuma gitti teşekkür ederim peki kask olarak scorpion exo 520 hakkında ne düşünüyorsunuz aklımda o vardı ama önerdiğiniz daha iyiyse listeden silebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EceKömü LZYXS E kullanıcısına yanıt
    Hocam birbirinin muaddili galiba bu kasklar. 22.06 sertifikalı ikiside sanırım en azından hjc öyle. İkisinde de pinlock buhar önleyici de var yazıyor. Hjc de kutudan çıkıyor. Kafa yapınıza hangisi daha rahat uyarsa onu alın. Tabiki görüntüde önemli beğendiğinizi tercih edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.