Şimdi Ara

ilk kez içecek birine tavsiyeler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
8.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rascolnick

    Duracağın yeri kendini bildikten sonra...

    Kardeş kaç kişi bu kadar iradeye sahip. Hiçkimse de alkole karşı irade yoktur. bu bir bağımlılık bir iki dersin bir bakmışsın hayatın kaymış. Zaten iradeyi yerle bir eden alkolü içip bir de gelmiş duracağı yeri bilmekten bahsediyorsun.

    Yurt dışından bahsetmiş bir de. Git bak bakalım övdüğün yurt dışında ahlak ne seviyede.

    Alkol bağımlı falan yapmaz. Kötü alışkanlıklardan en masumu alkoldür bu benim düşüncem.Bereketten bahsediyordun şimdi Ahlağa mı geldi sıra, köylü yobaz biri olarak mini etek falan dersen, o bana göre ahlaksızlık falan değildir.Avrupa da bebeğe falan tecavüz etmiyorlar eşek sikmiyorlar damacanaya boşalmıyorlar.Bence gayet ahlaklı yoksa burada yapıyorlar mı imanlı ayağına yatıp. Ben ve çevrem yıllardır alkol kullanır biri de bağımlı değildir.cumartesi gecesi sofrasını kurar birkaç arkadaşıyla veya dışarı çıkar mekana gider bitti. Pazar günü aklından bile geçmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağlayanmezun -- 23 Haziran 2020; 14:34:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bütün alkol ürünlerinin tadı bok gibi içtikçe alışıyo insan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol DİNİMİZCE Haramdır.!!

    ALKOL Alan Şeytanla Dost olur. !!

    ALKOL TÜM KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR...!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt

    İstidraç nedir bir araştır istersen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi araştırmalar sonucu vardın bu tespite. Bağımlı yapmazmış, doktorlar boşa konuşuyor o halde. Nobeli hakettin adamım. :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez içeceksen vodkayı ve birayı önerebilirim evet, şey olarak içme yani oo şimdi bunu içtiğimde neler olcak kim bilir, komaya girmesem bari gibisinden en fazla kusarsın çok yaşadım bişey olmuyor merak etme. Yalnız değilde yakın bir arkadaşın varsa 2 kişi içseniz daha keyifli olur. Vodka olarak 35 lik gılbeys,bazooka alabilirsin buz gibi olsun vişne al yanına bir de burn,buz al bardağın yarısından çok az vodkayı doldur üstüne vişne suyu çok az burn üstüne buz şurup gibi oluyor ama dikkat et hızlı içme.

    Bira içcem dersen ilk seferde aromalı önermem carlsberg içebilirsin tadı aynı sade soda gibi 2 tane alsan yeterli gelebilir bişey de olmaz yanına çerez yada çitoz cola içer gibi içersin

    Şimdiden afiyet olsun.

    Burada saçma sapan konuşanlara da kulak asma yok bereketin kaçar, yok huzurun kaçar hiç içmeyen içersem böyle olur diye korkmuş insanlar onlar.

    Keyfini çıkar Alkolik falan olmazsın ben 10-11 yıldır içiyorum yeri geldi 2 ay içmedim yeri geldi 3 ay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 23 Haziran 2020; 14:54:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bırak kardeşim sen sevabını günahını yok haramını... Onlar müslüman için yasaklar!!! inanmayan bir adam için bir anlamı olmaz bu yasakların... haa ben müslümanım elhamdürüllah falan diyorsan o zaman çelişkiye girersin ki bizim ülkenin içen kesminin tamanında bu çelişki vardır adam içer ama müslümanım der halbu ki dini yasaklamış mesela onu çiğniyor :) ramazanda oruç tutar bayramı içerek kutlayan da çoktur mesela :) 5 vakit namaz kılmaz ama cumayaya çok hassastır mesela... gibi böyle dini ile çelişki yaşayan bir toplum var...


    Neyse ilk defa içiyorsan sakın votka ile başlama! bira ile başla çok lezzetli bir içkidir soğuk iç mümkünse temiz ve aynı soğuklukta bira bardağı ile bir başlangıç yapabilirsin. yanında mısır patlaması karışık kuruyemiş amatörler için güzel bir başlangıç olabilir.... Afiyet olsun şimdiden ve sakın ilk başta iki şişeden fazlada içme efes malt carlsberg bud gibi hafif biralar olsun.





  • Uzak durmasını tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodka'nın tadı hiç güzel değil. Eğer daha önce bira içmediysen biranın tadı da bir süre kötü gelecektir ama sonra güzel gelmeye başlıyor. Vodka çoğunlukla sarhoş olmak için içilir. Bira ise tadı için veya çakırkeyif olmak için. Dediğin gibi deneyimsizsen 4 sek shot ile vodka'da sarhoş olursun. 2 bira ile de çakırkeyif olursun. Bunları her türlü deneyerek anlaman lazım. Her insanın bünyesi farklı. Yine de burdaki islamcılara kulak asmamanı öneririm. Her insan bence bunları denemeli. Denemekten korkma yani sadece bulunduğun ortama dikkat et. Etrafında güvenebileceğin insanlar olsun. Yeni başlayan birine ben ilk başta ev ortamında içmesini tavsiye ederim.

  • Alkolik olmazsın diyenlere bakma alkol de bağımlılık yapar ama sen sorunlarını unutmaya çalışmak için içmeyeceksin sonuçta, o yüzden bir şey olmaz. Mümkün olduğunca yavaş içersen hem tadını çıkarmış olursun hem de çarpmaz. Kendine bir kota koyup öyle iç, yoksa sonrasında yaşayacağın baş ağrısı, mide bulantısı ve susuzluk hissi hiç hoş bir şey değil, uyuyamazsın bile (sarhoş da olduysan ölüyorum diye tribe girebilirsin  ). Alkolün vücudunu yorduğunu ve hiçbir besleyiciliğinin olmadığını unutma ama dozunda içersen vücudun tolere edecektir. Kısacası olacaksan sosyal içici ol, tek başına alkol alma derim, arkadaş ortamında dozunu bilerek içersen sorun olmaz, ha bana sorarsan ha çay içmişsiniz ha alkol, maksat zaten beraber zaman geçirmek. Ayrıca beraber içeceğin kişilere dikkat et, kimisi alkollüyken çekilmez olur, sana yük olur, bir bakmışsın aklı yerinde kalan tek kişi sensin, sonra oturur bir de onlarla uğraşırsın. Dini kısmına girmiyorum, o senin neye nasıl inanıp/inanmadığına bağlı. Ha bir de unutmadan; alkol içmenin havalı bir şey olmadığını bil ve salak salak alkol edebiyatı yapan (özellikle rakı) insanlardan uzak dur. Başlangıç için bira idealdir, maden suyundan hallicedir, az alkollüdür, miktarı da çok olduğundan yavaş içersen bayağı süre götürür seni. Kendini az çok tanımadan votka gibi ağır alkollü içkilere girme derim. Miktar olarak az olduklarından farkına varmadan sınırını aşabiliyorsun votka gibi içkilerde.





  • Votkanin tadı kolonya gibi,miden kaldırmayabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zıkkım iç. alkolik ol, hastahanelerde sürün. :) tavsiyem bu kadar.

  • Vodka yerine cin tavsiye ederim. Yanına da tonik.

  • İçki olayı bir balondur. Reklamlarda mutluluk, birlik, beraberlik temalarıyla gösterilir.(artık tvde yayınlanmıyor zaten) İnternette falan da özendirici şekilde anlatılır, tarifler verilir, afiyet olsun dileklerinde bulunulur bilmeyen adam da bir şey sanar. İçince anlarsınız ki bi b*k değil.
    Kokteylleri bilmem de rakı, vodka, bira vs. alkollü içkilerin tümü hiçbir zıkkıma benzemeyen leş içeceklerdir. Normal insanın durduk yere içeceği şeyler değil. İnsanlığın değişik şeyler arayışından ibaret. İçki içmenin %90dı tribe girmekten oluşuyor zaten. Aynı triplere girerek kola da içebilirsiniz. Ekstra olarak baş dönmesi, mide bulantısı ve susuzlukla gelen baş ağrısı gibi semptomları da göstermezsiniz. İtirazı olan gitsin triplere girip adabıyla rakı içsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bira 3 tane içildikten sonra etkisini gösterir.
    Konyak az bişey ile direk çarpar.
    Rakı 6 bardaktan sonra başka bir kişiliğe büründürür.
    Şarap bilmiyorum.
    Viski en temizidir.
    Votka bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt

    babus kazalara cinayetlere bak bakalım kaçıının kafası ayık ben içerim bozulmam deme zira hepsinin ağzında aynı laf sonu felaket şisede durduğu gibi dursa.

  • ahmtayd kullanıcısına yanıt

    herşey göründüğü gibi olsaydı.. okadar zengin iken adamlar yalnız ölüyor bakınız maykıl jacken abimize okadar para pul huzur getirmedi parası öylece kaldı

  • Biranın da vodka nın da tadı bildiğin ok gibi en iyisi tekila yanına al bı limon at shot sonra yala limonu miss işte fazla kafa da yapmıyor vodka kadar sağlam çarpmıyor ve içimi daha hafif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi insan içmeye başlayınca hayatı boyunca çok fazla bağımlı olmadan orta halli devam edebiliyorken kimisi de bir deneme - merak sonucu başlayıp yerlerde sürünen bir sefil haline gelebiliyor, bir nevi ölü hayatının çoğunluğu bilinci kapalı uyuşuk geçiyor.


    Riske girmeye gerek yok diyorum ben.




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.