Şimdi Ara

ilk kez içecek birine tavsiyeler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
8.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shot aticaksan 2yi geçme bayılıp kalabilirsin. Ayrıca vodka shot atmak hiç mantıklı değil bi tadı yok en iyisi meyve suyu ile karıştırmak.
  • Sek vodkanın da, bir içecekle karışmış vodkanın da içtikten sonra ağızda bıraktığı tadı pek sevmem ama vodka severim. Sek içip üstüne redbull, vişne suyu gibi ekstra içecekle ağız çalkalıyorum, midemde ve boğazımdaki yanma sıcaklık dururken ağzımda kolonya tadı kalmıyor.

    Eğer alkol tadı merak ediyorsan şarap da tercih edebilirsin, bol şekerli meyve şarapları var, içmesi kolay tadı da meyve suyu gibi.

    Duyar kasmaya gerek yok, adam merak etmiş, deneyimi olan söylesin. Olmayan adamı yok günah yok şöyle yok böyle diye soğutmasın. Alkol alıyorum arada ama birçok ‘müslüman’ geçinen insandan daha iyiyimdir, alkollü veya alkolsüzken.
  • Kardeşim içme. Bende liseden beri hep içkili ortamlarda bulundum, çok merak ettim, hiç içmedim , birşeyde kaybetmedim. Helal olan bir çok farklı zevk var. Dinle alakalı görüşünü bilmiyorum ama emin ol bir şekilde pişman olacaksın. Harama bir kere bulaştınmı zamanla normale dönüyor o şey , gayet rahatça yapabiliyorsun. Lütfen bulaşma.

  • Biranin tadi leş gibi vodkaninda oyle bu leş iceceklere birde dunyanin parasini veriyorlar bence icicegine yemek ye daha iyi ama illa iciceksen sarap ic.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 23 Haziran 2020; 12:35:29 >
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt

    yollarda bodaslama gibi girenlerde sizin gibiydiler.

  • Ben günahını fazla kafama takmam. Ona rağmen içmedim hayatımda hiç. Tabi ki günah olmsaının da etkisi var ama içen arkadaşlarımın tadını kötülemesi, içki içenlerin sağlık durumu, fiyatı, sarhoş olunca saatli bir bombaya dönüşmek gibi etkenler beni alıkoyuyor. Gerek yok. Dünyada tadı güzel olan binlerce içecek varken -arkadaşlarımın dediğine göre- sidik tatlı biraya kalmadım. Aşk acısından dolayı içenler ayrı komik.

  • Bağımlısı olmayacaksan bişey olmaz, bağımlı olanda nasıl oluyor anlamıyorum. Vodka hakkında bişey bilmiyorum ama biranın tadı kötü, beklediğin gibi olmaz. Kendini dinç tutarsan sarhoşta olmassın ama hafif başın dönebilir.
  • 2 bira sarhoş eder seni kırmızı tuborg içersen duman olursun. Arada bir içmek iyidir haram diyenlere bakma bir insana içimizden nedensizce küfür ediyoruz o bile daha günah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmpunk01 -- 23 Haziran 2020; 13:45:16 >
  • Kararında içmek iyidir. Sigara içiyor musun bilmiyorum ama genelde içki masasında başlar çoğu kişi sigaraya. Biri sana sigara uzatırsa sakın alma. İçki kötü bişey değil ama sigara hayatını mahvedecek bir şey bunu unutma.

  • Votkayı evde yapacağın kokteyllerle içmeni tavsiye ederim. Zira vişne suyuyla falan hiç güzel olmaz. He evde hiç kokteyl yapma imkanım yok diyorsan Schwepps Mint&Lime veya Schwepps Bitter &Lemon ile içmeni öneririm bakkallarda bulabilirsin. Bünyeye bağlı bir olay ama ilk içiyorsan 20 cl den fazla içmemeni tavsiye ederim.
  • birayı efes yeşil şişe özel seri, turborg gold, galsberg, heineken, bomonti ipa... bunlar hafif biralardır. tatlı tatlı içersin. votkayı redbull la felan karıştırırsan güzel olur. yutupta bu karışımlarla alakalı videolar var izler denersiniz
  • Rascolnick R kullanıcısına yanıt

    Sen kendini kandır. İnsanlar senden uzaklaşacakmış  Dediklerin alkolikler için geçerli.

  • Vodkanın tadı aşırı kötü. Hatta bence en kötüsü Vodka. Ben vişneyle karıştırıp anca içebiliyorum öyle söyliyim.

    Ama ilk kez içen birine bira bile kötü gelebilir. Vodka Muhtemelen çarpar, bira 1 tane içersen belki çakır keyif yapabilir ama sarhoş edeceğini sanmıyorum. Yine de mutlaka tanımadığın, güvenmediğin insanların yanında içme.


    Çakır keyifle sarhoşluk farklı. Sarhoşta sarhoş oluyorsun işte, çakırkeyifte çok az bir etkisi olmuş oluyor alkolün.

    Hocam bir de hızlı içmeyin, kusarsınız. Hele Vodkada kesin kusarsınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rascolnick

    Haram kardeş yapma. Anlık verecek zevk uzun süreçte sana çok zarar verecek. İnsanlar senden uzaklaşacak huzurun kalmayacak. Paranın bereketi kalmayacak. 2 dk için belki de 20 sene sıkıntı çekeceksin. Hayat filmlerde gösterildiği gibi süslü değil.

    Hocam benim 2 dakika sürmüyor ama arkadaşlarla oturup 3-4 saat muhabbet ediyoz.

  • iwasmadeforthis kullanıcısına yanıt

    Ne demek istediğimi anlamadın mı? Kısa süreli zevk için hayatını yakma dedim.

  • ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt

    Duracağın yeri kendini bildikten sonra...

    Kardeş kaç kişi bu kadar iradeye sahip. Hiçkimse de alkole karşı irade yoktur. bu bir bağımlılık bir iki dersin bir bakmışsın hayatın kaymış. Zaten iradeyi yerle bir eden alkolü içip bir de gelmiş duracağı yeri bilmekten bahsediyorsun.

    Yurt dışından bahsetmiş bir de. Git bak bakalım övdüğün yurt dışında ahlak ne seviyede.

  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt

    Dediklerim alkolikler için gerekli evet. Peki bu alkolikler bir ikiden bir şey olmaz diyerek başladılar. İçen adam bir süre sonra alkolik olur zaten. Yani dediklerim her içeni kapsıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rascolnick

    Allah insanı yarattı ve insanı şüphesiz ki en iyi bilen O'dur. İnanan inanmayan her insana yasaklananın zararı vardır. İnanç kısmı o yasağa uyup uymamayı kapsıyor. İnanmayan harama girdi hiçbir zarar görmeyecek diye bir şey yok.

    Gavurlar içip eğlenip refah içinde yaşıyorlar. içtikleri için ne evlerindeki bereket eksiliyor ne yemeksiz ne aç kalıyorlar

    ama biz içersek berketimiz mi kaçacak huzurumuz mu kaçacak ? nasıl işliyor hocam bu denklem ?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.