Şimdi Ara

İlk defa bir kızla konuştum yardım edin ölmek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
5.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni 7 aydır başladı sınıfta bir kız var çok güzeldi sürekli onun benim olmasını istedim ama çok utangaçtım

7 ay sonunda cesaretimi topladım mormalde hep cam kenarında durur yalnız oturur falan cesaret olsa gider konuşurum 200 den fazla fırsat değerlendiremedim cesaret olmasığı için (günlük tutuyorum sayıyorum 216 fırsat kaçtı 217 de konuştum)

Bugün sınıfta sadece yanım boş boştu oraya oturdu geç geldiğinden 5. Derse kadar sürekli cesaret topladım son tam çıkacekken hoca 5 dk serbest bırkarı sonunda dedim yeter artık ve konuştum

Şöyle dedim
    +Sen şu x lisesindenmi mezun oldun
    -yook ordan değil
    +haa ben öyle sanıyodum
    -gülümsedi sustu bende devam edemedim direkt lavaboya gittim

Çok heyecanlandım lavaboda kustum ellerim hatta kollarım kaldıramıyorum şu yazıyı yazarken bile 2 saat geçti ama hala kollarım uyuşuk baş dönmesi var ayrıca kalbim nnabzımı saydım 130 atıyor nefes bile alamıyorum ayrıca ayaklarımda titreme vardı az önce geçti şu an evdeyim ilaçlar aldım sakinleşiyorum şu anda hala nabzım 110 larda ara ara kusmam geliyor ama tutuyorum lütfen yardım edin bana

Edit arkadaşlar burda kimse beni bilmediği için 10 yıldır böyle forumlarda rakıldığımdan utanmadan yazıyorum buraya şöyle söylim benim babam ve annemin ayrı ayrı şirketleri var babam eve saat 8 de gelir 9 da yatar sabah 7 çıkar gider en son babamla 9 gün önce konuştuk alo baba param bitti dedim tamam göndereyim dedim kapattı 10 dk sonra 2-3 bin attı o günden beridir daha evde bile konuşmadık annemle ise sabah beni okula bırakır aramada iyi dersler der başkada sohbetimiz olmaz 14 yıldır günde 10 saat pc başındayım bu hiç değişmedi böyle mutluyum ama o kıza okulunu sormak benim için 24 yılın en büyük başarısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalfacia22 -- 14 Nisan 2017; 13:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen gerçek olmasın, abi siz nasıl yetiştirildiniz ya

• Alt tarafı kızla konusmussun hocam bu ne heyecan

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Lütfen gerçek olmasın, abi siz nasıl yetiştirildiniz ya

Maalesef gerçek küçüklüğümden beri günde 10 saat pc başında geçer halada öyle 14 yıldır ailem karışmıyor ondan kaynaklanıyor galiba

• Kardeşim bayılsaydın kusmak az kalmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha nick - konu uyumu tavan yapmış

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csb

• yazim biciminde normal degil acilen kendine reset at ve yeni bir baslangic yap kendini degistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kızın erkek arkadaşıyım. Bir daha böyle bir şeye kalkışırsan kusacak mideni bulamazsın bir daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Samed Bey

Yeni nesillerin zorno endüstrisinin etkisinde kalması sebebiyle mahvolan hayatlara şahit oluyoruz, günümüzün en büyük illeti bu tür şeylerdir.

Hocam onu hiç deme maddi durum olduğundan toplam 6 tb hard disk var internet aylık 499 tr deki en yüksek hız bununla hergün indiriip arşiv yapıyorum izliyorum arada bağımlı gibiyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sosyalfacia22

quote:

Yeni nesillerin zorno endüstrisinin etkisinde kalması sebebiyle mahvolan hayatlara şahit oluyoruz, günümüzün en büyük illeti bu tür şeylerdir.

Hocam onu hiç deme maddi durum olduğundan toplam 6 tb hard disk var internet aylık 499 tr deki en yüksek hız bununla hergün indiriip arşiv yapıyorum izliyorum arada bağımlı gibiyim

Seni bu hale getirenler bunlar. Nofap denilen şeyi araştır, hayatını düzeltmek elinde, bilgisayar da bir bağımlılık olduğundan onu da azalt.

Fap yok bende hocam ayda max 2 defa yapıyorum hergün ise izliorum sadece bağımlılık gibi düşün bilgisayarı bırakıp napıcam hocam daha bitirmediğim onlarca oyun ve dizi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalfacia22 -- 14 Nisan 2017; 13:55:53 >

• Ya bi bas git

Sabahtan geceye kadar tel(bilgisayar varsa bilgisayar)oynuyorum sıfır sıkıntı

Abi takmayı kızları boşver

• TROLL GİRİŞİMİ, ALDIRMA DH ALDIRMA, FORUMU TROLLERE KAPTIRMA!

• Csb mezarında ters döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

TROLL GİRİŞİMİ, ALDIRMA DH ALDIRMA, FORUMU TROLLERE KAPTIRMA!

Hocam vallaha troll değil istersen rheberimin ss atayım 1 kız tek var oda annem başka yok e derece yani

• İlk defa bir kızla konuştum yardım edin ölmek üzereyim

• ne okuyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

ne okuyosun

Tıp

• gün geçmiyor ki kendi durumumuza şükredecek şeylerle karşılaşmayalım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.