Şimdi Ara

İlk defa bir kızla konuştum yardım edin ölmek üzereyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
5.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr.police

quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

gerçek hayatta sosyalleşmelisin. kızlarla iletişim kurmasını öğren. fırsatları değerlendirmeye çalış. terslendiğin zamanlarda demoralize olma. bi kız terslerse başka kızlarda tekrar dene.
    hep islami gerici toplum yapısı senin benim gibi insanları bu hale düşürüyor. uzun bir süre kendisine bu kötülüğü yapanın toplum olduğunu anlayamıyor insan.

Müslüman mısın bilmiyorum ama öyleysen inandığın dine gerici demek gerçekten çok saçma

değilim.

Okey, o zaman insanların düşiüncesine saygı duy! Ben senin inandığın şey yüzünden sana gerici dedim mi? Bu ülkenin %90 gibi bir kitlesinin sahip olduğu dine gerici diyemezsin. Asıl kendinin gerici olduğunu, ne kadar geri kalmış olduğunu bize gösterdin. Hadi eyvAllah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dünyada insanlar kız olsun erkek olsun 16 yaşında ilk cinsel deneyimini yaşıyor. burada 21 yaşındaki adam kızla konuşamıyor. bu tesadüf değil bunu bize din, kültür, ahlak anlayışı ve toplum yapıyor.

• Cringe krizine girdim mutlu musun

Sen 200 gün bekliceksin sonra herifin biri seni emebilir miyim diyecek kızda "yaa öyle mi denir ihihihi " diyip emdirecek işte ne kasmışsın ahahaha

Utandık yine

• Hangi üniversite hocam? Eğer iyi bir üniversitede tıp okuyorsanız tadından yenmez. Zaten doktor olduktan sonra kızlar size gelir. (Bence)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • islamın bundaki etkisi yassınamaz bir gerçe

• quote:

Orijinalden alıntı: Nothing Can Hold Me

Hangi üniversite hocam? Eğer iyi bir üniversitede tıp okuyorsanız tadından yenmez. Zaten doktor olduktan sonra kızlar size gelir. (Bence)

Yok hocam gelmiyorlar ya Tıp dedinmi herkes asosyal görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyalfacia22

islamın bundaki etkisi yassınamaz bir gerçe

adamı vurdular galiba
    İlk defa bir kızla konuştum yardım edin ölmek üzereyim
  • quote:

quote:

Hangi üniversite hocam? Eğer iyi bir üniversitede tıp okuyorsanız tadından yenmez. Zaten doktor olduktan sonra kızlar size gelir. (Bence)

Üniversite yazmamışsın ama özellikle iyi bir üniversite ise sen hele bir mezun ol, gerisi gelir. İlla ki birilerini bulursun, o kadar söyleyeyim. Ayrıca konu troll gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Fake

+Neyk

-Fake ulan Fake yani Sahte

• quote:

quote:

quote:

quote:

gerçek hayatta sosyalleşmelisin. kızlarla iletişim kurmasını öğren. fırsatları değerlendirmeye çalış. terslendiğin zamanlarda demoralize olma. bi kız terslerse başka kızlarda tekrar dene.
    hep islami gerici toplum yapısı senin benim gibi insanları bu hale düşürüyor. uzun bir süre kendisine bu kötülüğü yapanın toplum olduğunu anlayamıyor insan.

Müslüman mısın bilmiyorum ama öyleysen inandığın dine gerici demek gerçekten çok saçma

değilim.

Okey, o zaman insanların düşiüncesine saygı duy! Ben senin inandığın şey yüzünden sana gerici dedim mi? Bu ülkenin %90 gibi bir kitlesinin sahip olduğu dine gerici diyemezsin. Asıl kendinin gerici olduğunu, ne kadar geri kalmış olduğunu bize gösterdin. Hadi eyvAllah...

insanların düşüncesine saygılıyım ama senin dinin sırf şanssızlık sonucu bu ülkede doğdum diye inanmadığım halde benim hayatımı mahvediyorsa kusra bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 14 Nisan 2017; 17:54:28 >

• SERİN HİKAYE BİRADER

• quote:

quote:

quote:

Üniversite yazmamışsın ama özellikle iyi bir üniversite ise sen hele bir mezun ol, gerisi gelir. İlla ki birilerini bulursun, o kadar söyleyeyim. Ayrıca konu troll gibi.

Tıp diyorum troll diyosun

• Kız senindir knk.

• Kardeşim sen nerede yaşıyosun? Ankara ise takıl bana biraz sana yardımcı olayım. Yeminle ben kusacaktım okuyunca bu nedir. Basit bi muhabbetten nabzın tavan yapıyosa kız yanlışlıkla sana dokunsa kalp krizinden gideceksin. Olmaz böyle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biseksenbidoksan

Kardeşim sen nerede yaşıyosun? Ankara ise takıl bana biraz sana yardımcı olayım. Yeminle ben kusacaktım okuyunca bu nedir. Basit bi muhabbetten nabzın tavan yapıyosa kız yanlışlıkla sana dokunsa kalp krizinden gideceksin. Olmaz böyle ...

Ankarada yaşamıyorum ama toplasan 2 arkadaşım tem var onlarıda bugüne kadar görmedim sanal

• Panik atağın olmasın bir psikiyatriye git bence
  • Bizim arkadaş kıza açılacakken heyecandan bayılmıştı
  • ''en son babamla 9 gün önce konuştuk alo baba param bitti dedim tamam göndereyim dedim kapattı 10 dk sonra 2-3 bin attı ''

bu kısma kimse mi takılmadı
  • böyle bir saçmalık olamaz derhal psikolojik destek almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

''en son babamla 9 gün önce konuştuk alo baba param bitti dedim tamam göndereyim dedim kapattı 10 dk sonra 2-3 bin attı ''

bu kısma kimse mi takılmadı

Hocam babam sayılı bir şirketin sahibi çerez parasınonun için vermiyor kendin kazan diyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.