Şimdi Ara

İlk Defa Ayakkabım Çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yer küçükçemece inönü mahallesi hafta içi buralara uğramam başka akrabalarımda kalırım ama kafama ş.çm geldim buraya, gelmez olaydım ayakkabıyı dışarıda unuttum , az önce bi baktım yok bakkala gidicem O alanın Allah bin türlü.. eğer bi daha ayakkabımı dışarıda bırakırsam benimde bin türlü..Ama Allah bir yandan alıyo bir yandan veriyor Cuma günü okuldan sonra bakırköye ayakkabı almaya gidicektim, neyse sağlık olsun

• Getiriyorum zaten çok pişman oldum yolda bayılcaktım az daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek Arası Pilav -- 15 Nisan 2010; 11:37:44 >
  • Benim üç kez çalındı. Önce birileri şaka yapıyor sanmıştım ama ciddi ciddi çalmışlar. Bir insan neden ayakkabı çalar ki? Satsan satılmaz atsan atılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Benim üç kez çalındı. Önce birileri şaka yapıyor sanmıştım ama ciddi ciddi çalmışlar. Bir insan neden ayakkabı çalar ki? Satsan satılmaz atsan atılmaz

giymek için olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz

quote:

Benim üç kez çalındı. Önce birileri şaka yapıyor sanmıştım ama ciddi ciddi çalmışlar. Bir insan neden ayakkabı çalar ki? Satsan satılmaz atsan atılmaz

giymek için olabilir mi

bende 3 kere ayakkabımı caldırdım...

1- yıl 2006 askerdeyim gitmeden önce yeni aldığım botlarımı götürdüm.buldozer markaydı ozamna 110 tl para vermiştim..1 kere giydim carsıya cıktım.diğer hafta depoya gittim baktım yerinde yelelr esiyo.bölükü ayaga kaldırdım ama ucmus

2-yıl 2008 i 2009 a baglayan yılbası gecesi.mavi pumalarım vardı. o aralar cok meshurdu pumalar..sabaha karsı eve girdim.sabah annem sordu ayakkabılarını ne yaptın diye..pufff

3-yıl 2010 adidas goodyear larım vardı yeni almıstım hava güzel diye bigün giydim..aksam eve geldim.yarım saat falan gecti gecmedi dedim anne ayakkabılarımı içeri al annem dedihangi ayakkabıları

yani ayakkabıları calmıyolar biz caldırıyoruz

• Bende 1 keresinde kramponlarımı çaldırmıştım. Hava alsın diye sonrada camın önüne koydum o kadar yükseklik var arada ya yere düşme imkanı olamaz demiştim. O kadar iyi koydum ki camın önüne ama sonra yalan oldu işte :( ne yapalım.. Yukardaki görüyor nasıl olsa kimin çaldığını o zaman hesabını sorar diyorum. Ama çok üzülmüştüm.
  • Apartman 40 dairelik 15 tane aile geri kalanı öğrenci benimde ayakkabımı yürütmüşlerdi.. Lan her zaman içeri alırdım, o gün içeri almayı unutmuşum 2 saat içinde çalmışlar yeni birşeydi kinetixti 3-4 aylıktı ayakkabıydım.. (benim ayakkabılar kolay kolay eskimez.. yeni gibiydi yaa biri görse 1 aylık derdi ) Ayakkabısı çalınan başka arkadaşlarımda vardı, apartman aparman dolaşan dilenciler yürütüyorlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  İlk Defa Ayakkabım Çalındı

İlk çıktığı zamanlarda almıştım.Canım ayakkabılarım ya.En sevdiğim ayakkabımdı.Halı saha olanından almıştım,çok güzeldi ya off offf hatırladıkça deliriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Apartman 40 dairelik 15 tane aile geri kalanı öğrenci benimde ayakkabımı yürütmüşlerdi.. Lan her zaman içeri alırdım, o gün içeri almayı unutmuşum 2 saat içinde çalmışlar yeni birşeydi kinetixti 3-4 aylıktı ayakkabıydım.. (benim ayakkabılar kolay kolay eskimez.. yeni gibiydi yaa biri görse 1 aylık derdi ) Ayakkabısı çalınan başka arkadaşlarımda vardı, apartman aparman dolaşan dilenciler yürütüyorlarmış

Benimkide Kinetix'di 1 yıllık vardı

• Aramıza hoş geldin o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

quote:

giymek için olabilir mi

1- yıl 2006 askerdeyim gitmeden önce yeni aldığım botlarımı götürdüm.buldozer markaydı ozamna 110 tl para vermiştim..1 kere giydim carsıya cıktım.diğer hafta depoya gittim baktım yerinde yelelr esiyo.bölükü ayaga kaldırdım ama ucmus

2-yıl 2008 i 2009 a baglayan yılbası gecesi.mavi pumalarım vardı. o aralar cok meshurdu pumalar..sabaha karsı eve girdim.sabah annem sordu ayakkabılarını ne yaptın diye..pufff

3-yıl 2010 adidas goodyear larım vardı yeni almıstım hava güzel diye bigün giydim..aksam eve geldim.yarım saat falan gecti gecmedi dedim anne ayakkabılarımı içeri al annem dedihangi ayakkabıları

şansa bak babamda 2006 da fethiyedeyken hırsızlık yapan bi askeri adam akıllı yontmuştu ...

• 2006 yilinda taksim adidas'tan bi tane Yürüyüş/Tenis ayakkabisi almiştim, Adidas Barracuda serisiydi.. 230 liraya falan almiştim acayip severdim o ayakkabimi çok güzel bişiydi, bizim evin üst katinda tadilat vardi dalginlik işte ayakkabiyi çikardim içeri almayi unuttum evin kapisinin önünde duruyodu ustalardan biri çalmişti ayakkabimi.. Hala içimde bi sancidir o ayakkabinin çalinmasi.. İlk defa bu kadar çok özene özene çok begenerek almiştim bi ayakkabiyi..

Sonra çok aradim aynisini almak için ama Hiç bi yerde bulamadim.. :S Ayakkabimi alani ALLAHA havale ediyorum her aklima geldiginde..
  • benimde çalınmıştı
    hatta işin garibi çalan sağolsun ayakkabısız kalmayayım diye kendi ayakkabılarını bana bırakmış ayakkabılarımı çaldıktan sonra
    cömert hırsızın ayakkabısında mantar olabileceği şüpesiyle terasta yakıp üzerinden atlamalı zıplamalı danslar etmiştik (son cümle hariç herşey doğrudur)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39167266/tm.htm

burdaki arkadaşta şaka yapıyor aklı sıra
  • Benim hiç çalınmadı hep içeri alırım ayakkabıları
  • Benim 1 ayda iki kez çalındı Tabi benim aptallığımdan, neden kapı önünde bırakırım ki sanki
    Gerçi akıllandım bundan sonra ne olursa olsun içeri alıyorum ayakkabıkarı.. 2. çalınan ayakkabımı çok severdim yaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

quote:

giymek için olabilir mi

şansa bak babamda 2006 da fethiyedeyken hırsızlık yapan bi askeri adam akıllı yontmuştu ...

valla ben 2006 da nişantası harbiye askeri müzede rehberdim ozaman.caldıgını düsündüğüm cocukta tertibimdi..

ne diyim alan güle güle kullansın

• benim çaldılar 1 gun sonra geri getirdiler. adidas superstar
  • Aşağı kapıyı açık bırakan komşular yüzünden 3 kere çalındı, üstelik yeniydi.Suç bende de var içeri almalıydım ayakkabılarımı, artık akıllandım hemen içeri alıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.