Şimdi Ara

İlk defa araç alacağım psikolojim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Clio 4 Touch veya ICON bakmaya çalışıyorum. Bütçe 65 max 68bin. Günlerdir araba baka baka bir hal oldum. Ağır hasarlıdır yazısını görmekten ve hasar, boya, değişen yok diyip tavan boyalıdır kaza sorgulatınca çarpışmaların dökülmesinden.

Ek olarak ise 66Bin'e temiz araç koyan insan var 70 bin'e benzer aracı ağır hasar kayıtlıdır diyen var çok garip bir durumun içerisindeyim.

Son olarak ise bazılarıda ilan açmış kendisine ulaşmak imkansız. Numarası yok mesaj atınca dönüş yok.

Nasıl olacak bu iş böyle.

• Ben araç alırken 2 tane buldum. Pek piyasası yok zaten kullandığım arabanın. Galerileri pek sevmesem de insanlarla uğraşmaktan 3-5'e bakmadan oralardan bakıyorum.

Araçlar farklı galerilerde.2 ayrı günde expertize götürdük. Birisi neredeyse komple boyalı çıkmıştı onu almadım. Diğeri dediği gibi çıkınca onu aldım.3 sene olacak onu kullanıyorum.

Ama sizin baktığınız aracın şirket çıkması olmayanı bulmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

Ben araç alırken 2 tane buldum. Pek piyasası yok zaten kullandığım arabanın. Galerileri pek sevmesem de insanlarla uğraşmaktan 3-5'e bakmadan oralardan bakıyorum.

Araçlar farklı galerilerde.2 ayrı günde expertize götürdük. Birisi neredeyse komple boyalı çıkmıştı onu almadım. Diğeri dediği gibi çıkınca onu aldım.3 sene olacak onu kullanıyorum.

Ama sizin baktığınız aracın şirket çıkması olmayanı bulmak çok zor.
    1. veya 2. sahibinden bulmaya çalışıyorum. Max 80.000KM otomatik 2015 touch paket hasar kayıtsız veya 1-4 bin arası da çok sorun değil. Bu şekilde bulabilsem direk görüşmek isteyeceğim de yok ki.
  • Sıfır Egea kovala hocam, kafan rahat olur en azından sıfır araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Sıfır Egea kovala hocam, kafan rahat olur en azından sıfır araç.
    Hocam Fiat Egea HB 1.6 Otamatik Benzin almak istesek 0KM olarak. Kredilendirme olayları nasıl olacak? Direk FIAT ile iletişime geçsek yardımcı olurlar mı? 30Bin₺ peşinat yeterli olur mu?
  • Arac alirken ornegin istanbuldaysaniz luks semtlerden almaya calisin . Bakimini yetkili serviste yaptirir , bisey olsa yetkil servis e gider , sanayiye girmemistir o araclar ve temizdir . Ayrica az kullanilmis olmasida muhtemeldir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlandaki araçların çoğu kazalı. Hep de tesadüf kasko şişirmesi sonucu ağır hasar kaydı var. Ah bu kaskolar yok mu. Ahlak bitik olduğu için 2. el araç almak gerçekten zor bu ülkede. Sahibinden iyi niyetli birini denk getirene kadar beklemeniz lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 2015 sedan Egea tavsiye ediyorum. Urban paket ikinci el 60 bin civarına tertemiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araç alırken ya da ararken ben hep erenköy suadiye bostancı küçükyalı taraflarında araştırıyorum.

yaşlı ve zengin kesim çok fazla

bakımlı ve az kmli araçlar çok oluyor.

benim fikrim bu yönde oluyor hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Hocam Fiat Egea HB 1.6 Otamatik Benzin almak istesek 0KM olarak. Kredilendirme olayları nasıl olacak? Direk FIAT ile iletişime geçsek yardımcı olurlar mı? 30Bin₺ peşinat yeterli olur mu?

Alıntıları Göster
    Fiyat olarak onlar 90 bin civarında sıfırları, ben manüel 1.4 Fire'lerden bahsetmiştim. Onun için Fiat'a uğramamışsa fayda var, onların kendi finansmanı var çünkü

• Whisper911 W kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle arkadaş doğru demiş... Araçta 30-40 hasar kaydı var ama sadece boya var yazanmı dersin, sigorta şişirmesi araç cıncık gibi diyen mı

arıyorsun arabada sorun yok sorunsuz herşey 10 numara diyen özellikle galerici kesimi yapıyor bunu, aracın yanına bi gidiyorsun binlerce km ahı gitmiş vahı kalmış arabanın, dediğinin aksine bir sürü sorun problemli yer çıkıyor ve işine gelirse diye laubali konuşuyorlar insan katil olur , bunlar yoruyor insanları
  • araba boyanmis degismis veya pert olunca ne oluyo? trafikten men mi oluyor?

Disarda suruyle dola boyali degisenli hata pert arac var he hala a notrasindan b noktasina sorunsuz gidiyorlar
  • cengizhan66 kullanıcısına yanıt
    sen güç bela eşleştirdiğin 60 bin lirayı tanımadığın birinden hasarlı bir araba almak için gömer misin? kimse arka-ön tamponun değişmesinden bahsetmiyor burada. Yandan darbe yemiş, önden motor bölgesine sert bir darbe yemiş bir araba güzelce toparlansa bile ben 60 bin liramı vermem. Bedelleri çok ağır olabilir, kumar adeta.

Ayrıca konu sahibine dair içten dileğim ise biraz daha para biriktirmeniz ve sıfır Egea almak üzere kendinizi zorlamanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 3 Temmuz 2019; 15:29:27 >
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz aracı 70 bine kadar ilanlarda arayın zaten sıkı pazarlıkla bütçeniz civarında bağlarsınız(Touch paket için). Aynı araçtan bende de var 85 bin km'de iken 71binden ilana koymuştum, 67 veren çıkmıştı.

İcon paket için 1-2 model yılı düşürmeniz lazım ya da çok acil paraya ihtiyacı olan denk gelmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

sen güç bela eşleştirdiğin 60 bin lirayı tanımadığın birinden hasarlı bir araba almak için gömer misin? kimse arka-ön tamponun değişmesinden bahsetmiyor burada. Yandan darbe yemiş, önden motor bölgesine sert bir darbe yemiş bir araba güzelce toparlansa bile ben 60 bin liramı vermem. Bedelleri çok ağır olabilir, kumar adeta.

Ayrıca konu sahibine dair içten dileğim ise biraz daha para biriktirmeniz ve sıfır Egea almak üzere kendinizi zorlamanız.
    Bildigim kadariyla eve giren paranin 6aylik tutari kadar bi mevla ile ikinci el araba alinir ,0 km arabada ise haneye girenin 24 aylik bedeline esit bi duzeyde araba alinir

sahisa bu formule gore 10bin giriyo diyelim yarin oburgun hicbi kazasi boyasi olmasa bile motoru teknik veya sans eseri bi arizayla cokebilir. Bu durumda aylik gelirinin yarisiyla baska bi cikma motor alip taktirmasi gerekir ve hersey yolunda gitmeye devam eder.

Turkiyeden baska hic bir ulkede yok boyanmis yok degismis kimse kafaya takmiyor alirken bi usta tutuyolar yada expertize sokuyolar onlardan gelcek onaya gore aliyolar.

Ben 6 aylik gelirime kabul eden bir ford focus aldim. Arabam hem boyali hemde onden degisenli ve 275.000km de hergun kulaniyorum ve bi skinti cikarmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

araba boyanmis degismis veya pert olunca ne oluyo? trafikten men mi oluyor?

Disarda suruyle dola boyali degisenli hata pert arac var he hala a notrasindan b noktasina sorunsuz gidiyorlar
    Kazali , pert araç guvenlik olarak risklidir. Bir kazada ilk yapildigi guvenlik performansini gosteremez.
    Ayrıca bu araclari toplayan bazi serefsiz esnaflar havayastiklarini dirençle kandirip hata isigini sondurmekten. Patlamis hava yastigini tekrar icine tikistirip kapamaya kadar her türlü duzembazligi yapiyorlar.
    Kazali aracin derdi bitmez, surekli sorun cikartir. Sasi demirleri yamuldugu icin dengesi bile fabrikasyon gibi olmaz. Bir gun bakarsiniz aracin bir tarafi daha asagida görünür. Duzeltilen yer tekrar yamulur vs. Pert aracin yeri araba mezarligi, yedek parçadır.

• Dostum aynı durumda idim, 6-7 ay araç baktım, nelerle karşılaştım nelerle.
    Bütçem 70 bindi o da yarıdan fazlası kredi ile, ama şartları zorladım, şartlar aslında beni mecbur kıldı.

1.3 Urban paket Egea aldım, 93 bine. Eşin dostun yardımıyla 10bin ek peşinat daha buldum, 50bini kredi. sanada tavsiye ederim, eğer bütçen müsaitse 1.3 Urban tavsiye ederim, duruma göre 1.4 veya 1.6 otomatik benzinli modele de bakabilirsin.

• Hocam, 3 ay önce 2016 joy aldım 20.000km de ilk sahibinden hatasız 62.000e, bu aralar 2016-2017 kmsi 30.000 geçmemiş joylar 65-66 gidiyor eğer temiz touch istyorsanız 72.000 tl civarına çıkmanız lazım, bahsettiklerim manuel araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrone

Hocam, 3 ay önce 2016 joy aldım 20.000km de ilk sahibinden hatasız 62.000e, bu aralar 2016-2017 kmsi 30.000 geçmemiş joylar 65-66 gidiyor eğer temiz touch istyorsanız 72.000 tl civarına çıkmanız lazım, bahsettiklerim manuel araçlar
    Çıktık hocam zaten ama maalesef gene bulamıyoruz...
  • 0.9 al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.