Şimdi Ara

İlk defa araba alacak birine YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncedende araba önerisi konusu açmıştım ama anladımki ben bu işten tam anlamıyorum. Öncelikle belirteyim üni ögrencisiyim aradığım araba hem gence gidecek hem de aile tarafından kullanılabilecek bi araç olmalı. Bütçem 18.000 zorlasam 1k 1.5k daha ekleyebilirim arabaya göre. Benim kriterlerim şöyleydi ; 150.000 km ye kadar , ltamamen boyalı olmayan, abs ve en azından 1-2 hava yastığı olan, dizel bir araç. Şimdiye kadar sahibinden.com'da vs buldum bir miktar araba bu kriterleri sağlayan ama tabi güvenemiyor insan bu araba piyasasında. Model olarak 307,fiesta,yeni kasa clio,punto,skoda fabia ve seat ibizalara bakıyorum. Sizce almam gereken araba nasıl olmalı? KM'si kaça kadar olmalı? Benzin pahalı diye illa dizel olsun diyorum lpg de olabilir ama lpg hakkında iyi şeyler denmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Araba alırken ve test ederken nelere dikkat etmeliyim? Yardımlar için şimdiden teşekkürler

Bir de yakıt konusunda kararıszım. Bu fiyata dediğim donanımlara sahip dizel araçlar pahalı gibi benzinli bir çok araba var ama yılda 9000 km yapcak bir araba için sizce hangisi daha mantıklı? Benzinli alacak olursam direk yeni kasa clio ve megane 2 lere baktım hem km olarak düşük hemde temiz donanımlı aaraçlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rf.id -- 5 Kasım 2012; 1:10:14 >

• UP......
  • Hyundai , Dacia ve Fiat modellerine bakabilirsin özellikle ikinci el.
  • Sıfır alamam zaten bu bütçeyle. Baktığım modellier yazdım o modellerde bir miktar ilan var dediğim gib
  • accent era diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

UP......

Renault moduslere bak.

18000 e benzinli açılır cam tavanlı 6 havayastıklı hız sabitleyi ve sınırlayıcılı 80binin altında bulabilirsin. Dizellerinin daha az donanımlısını bulabilirsin. Boyu 4 metreyi geçmeyen araçlar içinde en güvenli olanlardan araçlardandır. Kullanımı kolay bir araçtır.
  • MODUS'a bakmıştım ama tipi hoşuma gitmiyor o modelin.

quote:

Orijinalden alıntı: Evo9

accent era diyorum.

Accent eralarada bakıyorum dediğiniz gibi dizel değil ama benzinlileri var o fiyatlara. Benzinlimi alsak napsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Bayan için ilk araba
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.