Bildirim
ilk çıkan cep telefonlarından birini arıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
/>
Kocaeli maçına giderken alıyordu abiler bundan Stadta fırlatmak için. -
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
/>
Kocaeli maçına giderken alıyordu abiler bundan Stadta fırlatmak için.
Hodri Meydan değil mi hepsi aynı
-
a1018 var bizde bu telefon -
628 688 1018 sizinki baya ilerde cıkan tel be dostum 628 den öncede bildiğim kadarıyla arcatelim ve motorolanın kartlı teli vardı -
a1018 bizdede var ama çalışmıyo.Belkide çalışıyodur bilmiyorum.Ama klavyesi falanda var bizde -
a1018 ablan on dokuz diye espirisi vardı bu telefonun.
ilk gördüğüm cep tel erikson 337 idi.mesaj atma özelliği bile yoktu.ama ona rağmen ya nasıl oluyoda arayanı daha telefonu açmadan biliyorlar diye apıştıgım çok olmuştuvay anasına ne özellikmiş bea.
-
Resımde gosterılen telefon ılk telefonumdu 5 e gidiyodum bi de kabı vardı kendısı kadar yer kaplayan bele takılan belıme takıodum salak gibi pantolon dusuyodu o zamanın hava atma cabası ıste.. -
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
/>
Kocaeli maçına giderken alıyordu abiler bundan Stadta fırlatmak için.
adamın kafasına gelse ölür taş falan atsınlar daha iyi ama bunu atmasınlar
-
benim sari alkatel vardi 2 pille calisan..o kimsede yoktu eminim.. -
bende de phlips fizz vardı, eni ve boyutu 44 numara ayakkabı kadardı... -
marka samsung tu fazlada üretilmedi o zaten sınırlı sayıda üretilmişti zaten bulman zor..model ismini hatırlamıyorum ama iyi dalga geçmiştim bu modelle special odun edition diye -
ericsson 318 diye bir model var 628 ve hatta 388'dende eski... -
t10s ericsson.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X