İstanbul’da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk Buluşmada Nereye Gidelim?

-
-
Ben daima evime götürdüm...
-
Yeni mezun bir itim. O da benle aynı yaşlarda. İlk kahve içeriz, sonra? İçkili ortamlarda sigara içiliyor sevmiyorum pek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk buluşmalar için kahveciler ideal yerdir hatta zaman olursa yemek yiyin sonraki buluşmalara referans olur.
-
Dostlar kıraathanesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk buluşmada yemek sağlayıcı beta sinyalidir
Biz ilk buluşmayı ormanda yapmıştık. Rahat oluyor
Lan oğlum git artık kendine iş bul
Burger Kinge git işine geliyorsa burdayım belki ileride starbaksa neyim gideriz ama beklentini yüksek tutma de
-
Esnaf lokantasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaş kac, 16-24 yas arasi Starbucks, 24-30 arası salah bi mekana gidilir, 30-40 arası yemek yemeye gidilir.
Yeni mezunum, yalvarırım bana yardım edin.
Ben dunyanin her yerinden gelen tum hatunlari,arkadaslari Besiktasta bogaz kenarindaki Barbaros kafeye gotururum, yemekler manzara nargile fln super. Hatunlari istanbula gezmeye cok goturdum Romanyadan da, oncesinde Istanbulda yasarken gelenleri de hep oraya goturdum.
-
Cinsellik istiyorsan akşam 19 30 gibi buluşun, yemek yemeyin, kahve içmeye gidin. Daha sonra içkili mekanda 2 bira atın. Sonra yakınlaşma olursa üstü kapalı eve davet edersin, dolabımda bira var istersen evde devam edelim gibi. Hangi ilçede yaşadığını söylememişsin denize şişlide oturuyorsan bence beşiktaş a götür, eve geçmek kolay olur. Kendine ait evin yoksa, öpüşmeyle sonlandırabilirsin. Sonraki buluşmalar için tek kalabileceğin bir yer ayarlarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcafielRossa -- 18 Nisan 2023; 16:4:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X