Şimdi Ara

İLK AŞKIM SS'Lİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
7.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İLK AŞKIM SS'Lİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

liseliler bilmez

sabahları çıkardı .sırf bunu izlemek için servisi kaçırdığımı bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2104C947D

quote:

liseliler bilmez

Alıntıları Göster
    marimardaki thaliaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

quote:

quote:

quote:

yüzünde bi ton boya olan, saçına çöl sıcağını yemişcesine fön çektirmiş her kadına aşık olmak çok kolaydır koçlarım benim, asıl marifet onların doğal ve fönsüz hallerine hayran kalmaktır... hangi ünlünün makyajsız halini tesafüden görüp de, ula bu kim la demeniz hep bundandır işte

Moruk sakin ol burda sadece ilk aşklarımızı konuşuyoruz , kimininki çizgi film karakteri kimininki komşusu , tribe girip hayat dersi vermeye çalışman anlamsız yani

ağzındaki süt bulaşığını silmeden, klavye başına oturup, bilip bilmeden klavyeşörllük yapma ilkokullu...benim mesajım anlayanlara idi, onlar kendilerini biliyor...... illa her bir konuda kendisini ifşa edecek bir ilkokullu çıkmak zorunda mı ...ilkokullu olmandan dolayı kime moruk diyeceğini bilmemeni anlıyorum, aslında moruk baban yaşında olanlardır...

Tabi yorumunun artılanma sayısından belli seni anlayanlar..

Ayrıca bu sefer tutmadı işte git başka konularda dene böyle ciddi mesajları..

Bu arada bence sen ilkokullusun ve belkide ben senin baban yaşındayım , koçum.

Burayı en son terkettiğimde senin gibi ilkokullar basmıştı bu bölümü; forumun ileri gelenleri dahi bu durumdan muzdaripti.. geri geldiğimde durumun daha da vahim olduğunu ve bu bölümün sel gibi ergenler tarafından basıldığını acı ve ibret dolu gözlerle izlemekteyim...

Bu bölüm, her geçen gün daha da kötü gidiyor, yeni yetme ergenlerin el attığı heryer ellerinde kalıyor..

yorumumun artılanıp artılanmadığını bu zamanda kadar hiç önemsemedim, önemsemem de.. Önemsenmediği de zaten bu forumun ergenler tarafından ele geçirildiğinin de bi göstergesi...

Çoluk çocuk basmış burayı,umarım en kısa zamanda çoluk çocuğu burdan sepetlerler de bursı eskki haline döner

en son cümlene ise karşılık olarak yapacağım tek şey şu;

Ya tamam tamam çoluk çocuk basmış ok. Sen olgunsun buyuksun ailen var ev geçindiriyosun 40 yaşındasın falan filan tamam mı ? Şimdi lütfen git çoluk çocuklardan kurtul.

Kendini olgun sanan liseli

Alıntıları Göster
    gizem karacaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

gizem karacaaaaaaa

Alıntıları Göster
    Amy lee
     İLK AŞKIM SS'Lİ İLK AŞKIM SS'Lİ

• insanın ilk aşkı 8-9 yaşında olur, benimki 17'de yvonne olmuştu.. heytttt beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

liseliler bilmez

Vahşi Güzel Görünce yine fena oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçen Arı -- 12 Ekim 2014; 21:40:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

insanın ilk aşkı 8-9 yaşında olur, benimki 17'de yvonne olmuştu.. heytttt beee

Benim 7 yaşındaymış knk ekmek teknesi zamanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komodoejderi kullanıcısına yanıt
    Biz mükemmeli aradık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Biz mükemmeli aradık
     İLK AŞKIM SS'Lİ
  • Biri Nez'i atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

Biri Nez'i atsın
     İLK AŞKIM SS'Lİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzays1z

İLK AŞKIM SS'Lİ

Alıntıları Göster
    power rangers da ki kimberly e aşıktım ama şimdi bakıyorumda bu ne tipsizmiş lan

• quote:

quote:

quote:

yüzünde bi ton boya olan, saçına çöl sıcağını yemişcesine fön çektirmiş her kadına aşık olmak çok kolaydır koçlarım benim, asıl marifet onların doğal ve fönsüz hallerine hayran kalmaktır... hangi ünlünün makyajsız halini tesafüden görüp de, ula bu kim la demeniz hep bundandır işte

Moruk sakin ol burda sadece ilk aşklarımızı konuşuyoruz , kimininki çizgi film karakteri kimininki komşusu , tribe girip hayat dersi vermeye çalışman anlamsız yani

ağzındaki süt bulaşığını silmeden, klavye başına oturup, bilip bilmeden klavyeşörllük yapma ilkokullu...benim mesajım anlayanlara idi, onlar kendilerini biliyor...... illa her bir konuda kendisini ifşa edecek bir ilkokullu çıkmak zorunda mı ...ilkokullu olmandan dolayı kime moruk diyeceğini bilmemeni anlıyorum, aslında moruk baban yaşında olanlardır...

Sen neyin kafasındasın la?

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

quote:

quote:

quote:

Sen neyin kafasındasın la?

Alıntıları Göster
     İLK AŞKIM SS'Lİ

14-15 yıl önceki Photoshop ilham kaynağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 13 Ekim 2014; 0:41:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

İLK AŞKIM SS'Lİ

Buydu galiba

Yeminle benimde oydu! Sarışın falandı minikken çizgi filmmiş gerçekmiş fark etmiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Shakira ilki Thalia ve Hande Ataizi şeklinde aynen devam ediyor

abovv aynen ya 6 yaşındaydım o zamanlar arkadaşın pc de bu klibi bulmuştuk shakirayı görünce ekranı filan öpüyoduk ne günlerdi be

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi yorumunun artılanma sayısından belli seni anlayanlar..

Ayrıca bu sefer tutmadı işte git başka konularda dene böyle ciddi mesajları..

Bu arada bence sen ilkokullusun ve belkide ben senin baban yaşındayım , koçum.

Burayı en son terkettiğimde senin gibi ilkokullar basmıştı bu bölümü; forumun ileri gelenleri dahi bu durumdan muzdaripti.. geri geldiğimde durumun daha da vahim olduğunu ve bu bölümün sel gibi ergenler tarafından basıldığını acı ve ibret dolu gözlerle izlemekteyim...

Bu bölüm, her geçen gün daha da kötü gidiyor, yeni yetme ergenlerin el attığı heryer ellerinde kalıyor..

yorumumun artılanıp artılanmadığını bu zamanda kadar hiç önemsemedim, önemsemem de.. Önemsenmediği de zaten bu forumun ergenler tarafından ele geçirildiğinin de bi göstergesi...

Çoluk çocuk basmış burayı,umarım en kısa zamanda çoluk çocuğu burdan sepetlerler de bursı eskki haline döner

en son cümlene ise karşılık olarak yapacağım tek şey şu;

Ya tamam tamam çoluk çocuk basmış ok. Sen olgunsun buyuksun ailen var ev geçindiriyosun 40 yaşındasın falan filan tamam mı ? Şimdi lütfen git çoluk çocuklardan kurtul.

Kendini olgun sanan liseli

Alıntıları Göster
    Carrie Anne Moss,1967, Vancouver'da başladı aşkımız

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulBeyfendisi

ya ben bi ara yıldız tilbeye 31 çekmiştim çok pişmanım :(

31 eksi alman efsane olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

Herkes dizi oyuncusu paylaşmış ben de paylaşam bari Böyle konularda akla ilk gelen isimdir Yvonne.
     İLK AŞKIM SS'Lİ

Avatar mesaj uyumu.. Aferin Bartowski!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.