Şimdi Ara

İlk araç ilk kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün yoğun dur kalk trafikte öndeki araca hafif çarptım. Aracı yeni aldığımdan ve ilk aracım olmasından dolayı kaza ve sonrası konularda bilgim sıfır. Arkadaşın aracında çarpmanın şiddeti ile çeki demiri plastik parçası yerinden çıktı zaten çarptığım bölgeyi kontrol ettiğimde tamponda eskiden kalma deformeler mevcut olduğunu gördüm. Benim aracın tampon plastik olduğundan esneme sonucu herhangi bir hasar yok sadece aracın amblemi alüminyum olduğu için hafif yamulma var ama tamponda hiçbir çizik yoktu. Sürücü arkadaşta kaza tutanağı vardı ben sadece 4 numaralı sürücü bilgileri ve 5 nolu araç bilgileri kısmını doldurdum sigorta evrakları o an araçta olmadığı için o kısmı doldurmadım ve tutanağı imzalamamıştım. Diğer sürücü arkadaş hiç bir alanı doldurmamıştı kaza yerinden ayrıldık. Akşamında aradım araca baktırdın mı bir şey var mı diye sürücü arkadaş abi bir şey yok gene de akşam babama sorarım dedi herhalde araç babasına ait daha sonra aradığımda ulaşamadım. Kaza sonrasında diğer aracın sürücüsü konuşma sırasında rent a car işlettiklerinden bahsetmişti sizlere sormak istediğim tutanakta imzam olmamasına rağmen kaza yapan araç yerine firmada kiraladıkları hasarlı başka bir aracın bilgelerini doldurup araba şu kadar gün serviste kaldı şu gün kadar şu kadar zararımız var deyip bir şey çıkarır mı ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazabilirse sevinirim. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 17 Haziran 2025; 18:29:50 >

• muratd555 M kullanıcısına yanıt
    Aracı kullanamadığı için serviste yatış sürecinin parasını talep ediyorlar dostum. Bunu da alıyorlar diye biliyorum bana da biri icradan dosya açıp gönderdi dava halâ açık bir şekilde sürüyor. Sıkıntılı işler. Eğer dava açıp yollarsa ret vermek için dosyanın açıldığı icra dairesine gidiyorsun ve itiraz da bulunuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simpsontr -- 17 Haziran 2025; 18:31:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • simpsontr S kullanıcısına yanıt

Anladım hocam karşıdaki aracın tamponda hasar bile olmadı yani. İlk kaza acemilik ne yapacağımı bilemedim kendisi tutanak gerektirecek bir şey diyordu sonrasında aradım babama sorayım dedi sonra aradım ses soluk çıkmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.