Şimdi Ara

İlk arabam, yaşlı arabalar nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ilk arabamı almak istiyorum, elimde yaklaşık 50k' ya yakın bir birikmiş var ama araştırdığım kadarıyla 8den büyük araçlara kredi çıkmıyor. Bunun bir yolu yok mudur?Araştırdım ama göremedim. Mesela 200-250 bandındaki Peugeot 206 ları almak istiyorum ama nakitim yetmiyor ve kredi de çıkmıyor. Bu tarz satış yapan kurumlar var mıdır? Hızlı bir şekilde ben de piyasaya girmek istiyorum çünkü araca cidden ihtiyacım var araçla 20 dk olan işime her sabah 1.5 saatle 3 vesait gitmek zorunda kalıyorum artık deliricem gerçekten. Koç finans vs baktım ama emin olamadım yapıyorlar mı böyle satış diye. Bilen tecrübeli abilerim varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İhtiyaç kredisi çekip üstüne ekleyip alabileceğin eski meski ne bulursan al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 7 Temmuz 2023; 17:24:1 >
  • Ciri kullanıcısına yanıt
    Flaş brodway? Onlarda mı 120 geçmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

Başkan o fiyatlara Lada Vega brodway falan ne bulursan al gitsin. 24 aylık bile çeksen krediyi yarı süresinde kapatirsin ödemesini. Ardından o arabayı satıp model yukseltirsin.

3 kişi bulup 70k ihtiyaç kredisi çektirip 260k ya dediğin aracı almak dışında başka bir yolu yok. Mafyatik galerilerde senetle satışlar var ya da finans kuruluşları var ALJ vsvs. gibi. Fakat faizleri bir araba parası daha çıkartır sana.

• Tefeciden %50 faizle borç almadığın sürece bir yolu yok şu an.

Üniversite sonrası bende 2 sene kartala bindim. Anada babada yoksa bazı şeylere katlanmak zorundasın ayağını yerden kesince yaşlı arabası gibi gelmiyor inan ki.

Geçen gün yolda sarışın genç bi hatunu toros sürerken gördüm.

Hayır olmaz o. Tüm bankalar çektiğin kredileri görüyor zaten. Risk arttığı için vermiyorlar. 3 farklı kredi notu iyi olan kişi çekebilir ama. Tercihen devlet bankası. Çünkü faizleri daha düşük.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araba alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motor alabilirsin kışın çok soğuk kar yoksa uygun kıyafetle sorun olmaz. Gerçekten su zamanda toplu taşıma ölüm. Çok uzak değilse elektrikli bisiklet de olur.

• runo40 R kullanıcısına yanıt

Apartmandayız ya park sorun olur diye hiç girmek istemedim ona. İşte baya uzak bostancı - kurtköy öyle diyim

İstanbulda motor daha uygun olur. İstanbul da yaşayan tanıdıklar arabanın yanına imkanı olan motor alıyor. O trafikte eski bir arabayla gitmek daha büyük çile olur. Apartmanda da sorun olmaz, motoru olan herkes müstakil evde yaşamıyor.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-taksitle-elden-senet-12-18-24-ay-vadeli-arac-1105896500/detay

Örnekte olduğu gibi senetle araba satanlar var.

İlla araba Diyorsanız bu şekilde olabilir.

Senet bitene kadar ruhsata rehin koyuyorlar. İlk rehin koyma ve taksit bitince kaldırmak size ait ne kadar bilmiyorum ama bir miktar ödeme yapmak gerekir bu işlemler için.

Konudan Bağımsız İlanda ki puntolar çok keyifli arabadir. 2 sene kullandım çok memnun kalmış çok sevmiştim...

• Bazı yetkili satıcılar kendileri kredi veriyorlar onlara bakmak lazım

• 75 beygir diyor, ağırlık ta 880 kilo, şehir içinde kalkışta herkesi tokatlar, üstüne japon sorunsuzluğu. Borca da girmemiş olursun, yağ yakmıyorsa çok arabalık yapar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-yakit-cimrisi-subaru-justy-1107805740/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben hergun kartal bostancı yapıyorum araba akıl işi değil motor daha mantıklı sizin yola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk arabam, yaşlı arabalar nasıl alınır?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.