Bildirim
ilk arabam olacak civic yeterli olur mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lpg li olacaksa alınabilir ama ben olsam corrola alırdım veya i30 ceed gibi araclarad bak -
Benzin LPG ve otomatik düşünüyorum hocam -
Astra J 1.4T Otomatik, LPG 2014+Sport+Stilleri+Sunroof+Multimedya+Geri görüş tam istediğiniz gibi bir araç ve civicten çok daha iyidir.Yakıt olarak da lpgde şehir içi 22-27 kuruş arasında yakarsınız, uzun yolda full bagaj klima sürekli açık ve 4 kişi varken 18 kuruş yakan bir araç ve ekonomi düşünülmeden kullanıldığı halde 18 kuruş.Eğer imkan varsa hatcback alın Astralarda hatcback sedan dan daha iyi.
Örnek ilanlar ;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1.4-lpg-li-boyasiz-astra-sport-siyah-sunroof-lu-328191584/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hira-galeri-den-hatasiz-otomatik-lpg-sunroof-ekran-1.4-t-140-hp-375361562/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 10 Ocak 2017; 13:39:50 >
-
Ceed yakışır genç adama. Bütçe de iyi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
60 bin veren 150 bin de verir. Git bi bmw al -
Bazı dizeller az yakmayabiliyor, örnek olarak i30 ve kia ceed ler verilebilir. Bu konuyu dikkate al derim. Öncelik yakıt ekonomisi ise az yakan bir dizel otomobil tercih edebilrisin.
Lpg li Civic de az yakar, güzel bir tercih olur bence.
Yıllarca sorunsuz kullanırsın... -
Bmw 3.20 al -
2.el civicler gereksiz pahali.Bence alabiliyorsaniz 0 jetta, ocatvia, corolla falan bakin. -
Uzun yıllar kullancaksan al 0 geç.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam araç öğrenmek için civic fazla büyük gelmesin :) -
Beyler astra da takipteyim ama gönül cıviç diyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X