Şimdi Ara

ilk arabam olacak civic yeterli olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe 60.000 mekan İzmit amaç sorunsuz araç ve yakıt tasarrufu.

Doğru düzgün araba kullanmadım o yüzden çok uzun yıllar kullanmak için alıyorum sizce mantıklı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Google Chorome -- 10 Ocak 2017; 12:38:14 >

• Lpg li olacaksa alınabilir ama ben olsam corrola alırdım veya i30 ceed gibi araclarad bak
  • Benzin LPG ve otomatik düşünüyorum hocam
  • Astra J 1.4T Otomatik, LPG 2014+Sport+Stilleri+Sunroof+Multimedya+Geri görüş tam istediğiniz gibi bir araç ve civicten çok daha iyidir.Yakıt olarak da lpgde şehir içi 22-27 kuruş arasında yakarsınız, uzun yolda full bagaj klima sürekli açık ve 4 kişi varken 18 kuruş yakan bir araç ve ekonomi düşünülmeden kullanıldığı halde 18 kuruş.Eğer imkan varsa hatcback alın Astralarda hatcback sedan dan daha iyi.

Örnek ilanlar ;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1.4-lpg-li-boyasiz-astra-sport-siyah-sunroof-lu-328191584/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hira-galeri-den-hatasiz-otomatik-lpg-sunroof-ekran-1.4-t-140-hp-375361562/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 10 Ocak 2017; 13:39:50 >

• Ceed yakışır genç adama. Bütçe de iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60 bin veren 150 bin de verir. Git bi bmw al
  • Bazı dizeller az yakmayabiliyor, örnek olarak i30 ve kia ceed ler verilebilir. Bu konuyu dikkate al derim. Öncelik yakıt ekonomisi ise az yakan bir dizel otomobil tercih edebilrisin.

Lpg li Civic de az yakar, güzel bir tercih olur bence.
    Yıllarca sorunsuz kullanırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hb mi sedan mi daha iyi yol tutar?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bmw 3.20 al
  • 2.el civicler gereksiz pahali.Bence alabiliyorsaniz 0 jetta, ocatvia, corolla falan bakin.
  • Uzun yıllar kullancaksan al 0 geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam araç öğrenmek için civic fazla büyük gelmesin :)
  • Beyler astra da takipteyim ama gönül cıviç diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.