Şimdi Ara

İlk araba ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim kuzen üniversiteye geçiyor, İstanbulu kazandı ve orada kullanmak üzere araba bakıyor.Ben de pek anlamıyorum foruma yazayım yardımcı olurlar dedim.İkinci el bir araba almayı düşünüyor fakat kaç km kadar yapılmış bir araba almalı falan bilmiyoruz.Kendisi yılda 15 bin kilometre civarı 4-5 yıl kullanmayı düşünüyor.Özellik olarak dolu bir araba istiyor (iç tasarım önemli), benzin-dizel hangisi olur bu kullanım için fikrimiz yok, otomatik vites şeklinde 1-2 kriteri var sadece.Arabayı tek başına kullanacağı için boyutu önemli değil pek.Aklında model olmadığı için bütçe de belirlemiş değil fakat 3-4 yıllık bir araba için 40-50 bin liraya kadar çıkabilir.

• İbiza veya fabia veya polo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Benim ilk arabam 99 model honda civic di egzoz ses sistemi ne ararsan vardı hava filtresi felan hevesimi aldım tecrübe edindim şuan 2008 fiesta var sade aile için kullanıyorum
  • max b sınıfı olmalı diyorum ben.o paraya 2013 1.6 TDI DSG Comfortline+opsiyonlu temiz az km li pololar var bakılabilir.

• Güncel
  • Dizelinden fiesta, polo, ibiza, corsa, clio tarzı arabalara bakabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizel almaya gerek yok.Hem çok km yapılmayacak hemde ilk araç olduğundan kısa bir süre sonra elden çıkarılacak.B segmentinde İbiza,Polo,Fiesta,Yaris,208 gibi araçlar tercih edilebilir.Mümkün olduğunca yeni olsun.Hatta 0 Km bir araç da düşünülebilir.
  • Hocam bazi benzinliler az yakiyor evet ama ogrenci adam sutekli gezecek, ben yine de dizel tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 4 Eylül 2016; 15:45:33 >
  • fiesta,corsa,clio en mantıklısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.