Şimdi Ara

İLK 30 - 35 BİN ZOR MUDUR ? MF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , 10.sınıfta okuyorum . Düşük bir puanlı anadolu lisesinde okuyorum ,yüzdeliğim 17-18 aralığındaydı . Geçen sene 9 ortalamam 77 falan geldi . Okulda önümde 15-20 kişi vardır fakat öyle astronomik farklar yok öğrenciler arasında. Okul birincisinin ortalaması 87 küsürdü , hesaplayın işte . Şimdiden 1-2 saat çalışıyorum sayısallara . Size bir soru soracağım komik olacak ama . Günde 1.30-2 saat falan 10.sınıfı sağlam bir şekilde bitirmemi sağlayabilir mi ?

Okulu 80-85 obp ile bitirmeyi düşünüyorum falan . Şimdiden matematik tyt çalışılmalı mı ?

Son olarak ilk 35 bin ciddi manada benim için zormudur ? Aşağı yukarı seviyem belli işte , çok mu gerilerdeyim akranlarıma göre şimdilik ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• temel at 10 11 de 12 de bırak 35i ilk 10k ya kadar yol açıktır her zaman o senin çalışmana bağlı

• abi hedef ytü elektrik müh gibi duruyor , varsayalım kazandım elektronik ve haberleşme ile çift anadal yapılabilir mi ? unide ağırlık yapar mı

• düzenli çalış 10 k bile yaparsın sadece eksiklerin olmasın bildiklerini de iyi bil yeter .
  • Sadece dersleri dinleyip eve gelince tekrar ve soru çözümü yap yeter şuanlik bir de kesinlikle kitap okuma alışkanlığın yoksa kitap oku her gün en büyük sıkıntı yetiştirmek artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.