Şimdi Ara

4.5 AYDA MF İLK 30K GELİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt 75-70 civarı geliyor fen de ve dil bilgisinde çok eksik var fen de ne yapmalıyım direkt tekrar videoları mı izleyem vakit kalmadı eksikleri hızlı kapatsak 90+ yapar mıyım çok dara düştüm

Ayt durumu da fen başlamadım temel var

Matta lti ye geldim lti arkası diğer konular iyi OBP 91 oluru var mı 30 k nın boşa ümitlenmeyip 80k civarı mı düşünsem bilemedim yani çok konu var mezunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayt abanın hocam, bence yaparsınız. Sınavda şansın oranının çok yüksek olduğunu unutmayın.

• Fende temel var demişsin, dene bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xflory kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız da her masaya oturduğumda acaba yapar mıyım yapamazsam ne olcak diye düşünmekten çalışamıyorum sonra diyorum ki niye bu kadar kasıyorsun 80k yeter felan

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Fizik sıkıntı kimya biyoloji iyi gene

• AYT AYT AYT
    MEB KİTABI OKU

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Hocam tyt de 90 ları görsem bi göremedim gerçi 2 aydır çözmüyorum deneme ,ayt abanalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up taric(AP)

• David Aames kullanıcısına yanıt
    Hocam tek düşünmeniz gereken ben gereğini yapıyor muyum? Evet o zaman sıkıntı yok, sadece çalışın. O düşüncelerin size zararı olur hocam.

• David Aames kullanıcısına yanıt

2 aydır deneme çözmezsen tabii göremezsin hocam, tyt bol deneme branş genel vs ama genel olarak ayt git bence

Hocam merhaba umarım iyisinizdir.

TIP kazandığınız için size bir sorum olacaktı da,ben de TIP istiyorum.

AYT Fen konularını mart sonu gibi bitirmeyi düşünüyorum(organik hariç).AYT Matematik bu ay bitiyor.

Acaba 2-2,5 ay deneme pratiği için yeterli olur mu,siz hangi zamanlar 60+AYT görmeye başladınız

• sayisalcimezun kullanıcısına yanıt

hocam TIP kazanmış olmam bu sorulara mutlak yanıt verebilmem demek değil elbette yani pek ciddiye almayın ama cevap vereyim.

öncelikle pek TIP kazanacak gibi değildim, birkaç denemede 60+ gördüm bazılarında 55 civarıydı mart-nisan gibi ama bunun sebebi dershanede ayt denemelerinin geç başlaması benim de kendi başıma çözmemem.

denemeler size bir şeyler katıyorsa denemelere önem verin bence şu anda da deneme çözmelisiniz, konular bitsin de çözeyim çok mantıklı değil.

son haftalar ben hiç deneme çözmedim sayılır genelde konu çalıştım. bu doğru olduğu için değil buna ihtiyacım olduğu için.

daha önce de yazmıştım görmüşsen biliyorsundur 65 üstünü hiç görmedim max 64 küsür yaptım diye hatırlıyorum.

sınavda 74,25 yaparak TIP kazandım bunun ana sebebi konuları 2 ay önceden bitirmem değil sınav sabahı bile meb kitabından organik okuyor olmamdı, tabii bu benim için böyle.

burada aylar öncesinden konuları bitirip denemeyle ilerleyen hocalar da vardı ki bu daha rahat bi şey onlar derece yaptılar tabii.

ama amaç TIP kazanmaksa neyi nasıl ne zaman yaptığın değil, YAPMAN.

başarılar dilerim sayın TIP yolcusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 5 Şubat 2023; 17:26:53 >

Çok teşekkür ederim hocam

• 2 günlük serisinden tyt tekrar et yat kalk ayt bas.tyt haftada 2 deneme çöz kendi kendine yükselir zaten.oluru var hocam

• niyetim rakip elemek değil ama durumun çok kötü 30k için

• düşünce mi sıralamaya giriyorsun hocam ? elinden geldiğince çalış işte sonuçlar açıklanınca belli olur yapıp yapmadığın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.