Şimdi Ara

İlk 11ler açıklandı. Pazartesi ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün iki takımda ilk 11ini açıkladı maç başlamadan önce. Pazartesi ne olacak iki takımda 11lerini mi değiştirecek? Artık iki takımda birbirlerinin ne yapacağını bilir durumda şu anda.

• of çok kötü bir durum ya. düşünsene adamların ilk 11 ini biliyorsu ya ilk 11 yani. kesin berabere biticek maç.
  • 3 aşağı 5 yukarı aynı aslında. çok fazla kadro zenginliği yok 2 takımında. riera olmaz sağ tarafa aydın enginide sola çeker veya sabri yine kalır 11 de ama çok büyük fark yaratıcagını sanmam takımlar üzerinde. Analizleri geniş kadroya göre yapıyodur zaten 2 t.direktörde. tayfur hocayı bilmem de fatih hoca bi hayli tecrübelidir bu hususta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

of çok kötü bir durum ya. düşünsene adamların ilk 11 ini biliyorsu ya ilk 11 yani. kesin berabere biticek maç.

Rakibin ilk 11ini bilirsen önlemlerini de ona göre alırsın. Saçma sapan konuşma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

of çok kötü bir durum ya. düşünsene adamların ilk 11 ini biliyorsu ya ilk 11 yani. kesin berabere biticek maç.

Rakibin ilk 11ini bilirsen önlemlerini de ona göre alırsın. Saçma sapan konuşma :)

işte hepsi önlemini alacak ve maç berabere
  • cenk sakattı galiba iyileşse bari
  • Yalnız bizim kadro aynı Birtek cezalı Emre yerine Riera var önlem alacak adam almıştır zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almeida da cezalıydı demi ?
  • riera ile ilk 11 başlamak pek tekin değil. o yüzden güvenemiyorum ben kim nederse desin. heleki son zamanlarda performansı artan aydın'ı düşünürsek..
  • o değilde hasan şaşı antremanlarda paso maç yaparken görüyorum hemde öyle böyle değil parçalıyo kendini :) ilk 11 e alsak fena olmazdı
  • Bizim onbirimiz haftalardır aynı zaten.. Bişey farketmez o yüzden..
  • maçtan once herkez söyleyebilirdi bu 11 i ne var bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHunteR

o değilde hasan şaşı antremanlarda paso maç yaparken görüyorum hemde öyle böyle değil parçalıyo kendini :) ilk 11 e alsak fena olmazdı

Şimdi düşündüm de çok şanslı adam Hasan Şaş.
    En sevdiği iş belki top oynamaktır.Adam bunu hem taraftarı olduğu kulüpte yapıyor hem de hemşerisi olan ve manevi babası sayılacak F.Terim'in yanında bir ünvana sahip olarak yapıyor.
  • zaten 11 belliydi Riera hariç ne alaka şimdi
  • 10 kişiye sorsan 9u aynısı söylerdi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHunteR

o değilde hasan şaşı antremanlarda paso maç yaparken görüyorum hemde öyle böyle değil parçalıyo kendini :) ilk 11 e alsak fena olmazdı

Bende Florya da ki Beyti'de yemek yerken görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

Almeida da cezalıydı demi ?

beşiktaşlı arkadaslar simdi

• Evet zaten iki takımında 11 i her maç değişiyor. Şimdiye kadar 34 maç yaptılar işte 34 farklı 11 çıktı o yüzden zaten hocalar kestiremiyordu ilk 11'leri. Şimdi aynı 11 çıkmamalı kesinlikle.
  • Ya arkadaslar simdi bunlar satdi cok az doldurmustu
    Saniyorum yuzde 50 doluluk oranini bile tutturamamislardi
    E simdi bunlar pazartesiye kadar resmi olarak bilet satma hakki varmi
    Yoksa sadece pazar mac saatine kadar bilet alan tayfa mi gidicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Beyler bugün iki takımda ilk 11ini açıkladı maç başlamadan önce. Pazartesi ne olacak iki takımda 11lerini mi değiştirecek? Artık iki takımda birbirlerinin ne yapacağını bilir durumda şu anda.

The world is so cold for you.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.