Şimdi Ara

İlk 11 Böyle Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle Emenike - Sow beceriksizlik ikizleri 11 başlamamalı belki ikinci yarı son 20 dk kala falan alınabilir gerek olacağınıda sanmıyorum
     İlk 11 Böyle Olmalı

• Alper'in sakatlığı dolayısıyla ilk 11 başlayacağını düşünmüyorum kadroya girmiş olsa bile. Bir de ne olursa olsun derbi maçı, emrenin ölüsü bile oynar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileri 3 lünün değişmesini istiyorum ama o maç bu maç değil bu maçda değiştirirsek tamamen kaybederiz oyuncuları.
  • hakem cüneyt çakır gs ile oynuyoruz ve emre kesin oynamalı diyorsun 10 kişi kalmamak için bir sebep yokki birtek aklıma melo nun olmaması geliyor ama Emre tahrik olacak başka birisini bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsux

hakem cüneyt çakır gs ile oynuyoruz ve emre kesin oynamalı diyorsun 10 kişi kalmamak için bir sebep yokki birtek aklıma melo nun olmaması geliyor ama Emre tahrik olacak başka birisini bulur

bu maç kendini attırırsa fenerbahçedeki ömrü biter
  • İlerde bence sow oynamalı,emenike pivot santrafor oynayacak kapasiteye sahip değil,emenikeyi kanatta kullanmak daha mantıklı.
  • Bu sow'a ne oldu arkadas. Ligin basinda gidisi vardi, bu adamin bir problemleri var ama hayirlisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

İlerde bence sow oynamalı,emenike pivot santrafor oynayacak kapasiteye sahip değil,emenikeyi kanatta kullanmak daha mantıklı.

katılıyorum. 2 maçtır kanada geçince daha verimli oldu emenike.

volki
    gg alves egemen caner
    topal emre
    diego
    kuyt emenike
    sow

olmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

İlerde bence sow oynamalı,emenike pivot santrafor oynayacak kapasiteye sahip değil,emenikeyi kanatta kullanmak daha mantıklı.

katılıyorum. 2 maçtır kanada geçince daha verimli oldu emenike.

volki
    gg alves egemen caner
    topal emre
    diego
    kuyt emenike
    sow

olmalı bence

Güzel kadro dizilimi ama diegonun yerine meirelesle başlayacak büyük ihtimalle ismail kartal
  • abi kadıköyde oynuyorsun, iki tane kesici ortasaha, birisi iki yönlü diğeri defansif yönlü iyi oynayan ortasaha. meirelesi alıp ne yapacaksın? eğer meyro çıkarsa tarihin en korkak teknik direktörü olarak kalacak aklımda, yazıktır günahtır ya
  • Volkan
    Gökhan Alves Egemen Caner
    M.Topal Selçuk
    Diego
    Kuyt Sow Emenike

olarak çıkmalıyız bence. Alper oynayabilecek durumda olsa Emenike yerine yazardım ama mecburiyetten Emenike'yi yazdım. Emre-Diego ikilisi ile başlamak hata olur bence. Orta sahadaki savunma yükü tamamen Mehmet'e kalır. Selçuk Şahin'i yazma sebebim de bu. Fakat gerçekleşek olan kadro %95 bu olacaktır;

Volkan
    Raul M.Topal Emre
    Kuyt Emenike Sow
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

abi kadıköyde oynuyorsun, iki tane kesici ortasaha, birisi iki yönlü diğeri defansif yönlü iyi oynayan ortasaha. meirelesi alıp ne yapacaksın? eğer meyro çıkarsa tarihin en korkak teknik direktörü olarak kalacak aklımda, yazıktır günahtır ya

Zemin de güzel,tam diegoluk,ama ismail kartal da diegoyu oynatacak yürek var mı,bence yok,umarım bizi yanıltır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Volkan
    M.Topal Selçuk
    Diego
    Kuyt Sow Emenike

olarak çıkmalıyız bence. Alper oynayabilecek durumda olsa Emenike yerine yazardım ama mecburiyetten Emenike'yi yazdım. Emre-Diego ikilisi ile başlamak hata olur bence. Orta sahadaki savunma yükü tamamen Mehmet'e kalır. Selçuk Şahin'i yazma sebebim de bu. Fakat gerçekleşek olan kadro %95 bu olacaktır;

Volkan
    Raul M.Topal Emre
    Kuyt Emenike Sow

Emre boydan kaybediyor,yoksa selçukun yaptığının 10 kat iş yapar,bir de şu sakatlığı var,o sorun,adamın habire baldırı atıyor,maç tamamladığını son zamanlarda görmedim.
  • Hocam Emre kesinlikle Selçuk'tan çok daha iyi futbolcu. Fakat G.Antep maçında Emre-Diego ikilisi sahadayken bir ton pozisyon yemiştik. Hem boy dezavantajı var hem de sakatlık sorunu var. Gs'de Melo yok ve savunmaları bana göre üst düzey değil. Bu Galatasaray savunmasına karşı Topal Meireles Emre üçlüsü çok defansif geliyor. Bu yüzden Topal Selçuk Diego üçlüsünü yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: porsux

hakem cüneyt çakır gs ile oynuyoruz ve emre kesin oynamalı diyorsun 10 kişi kalmamak için bir sebep yokki birtek aklıma melo nun olmaması geliyor ama Emre tahrik olacak başka birisini bulur

bu maç kendini attırırsa fenerbahçedeki ömrü biter

Emrenin sonsuz kredisi var takimda herseye ragmen 2 senelik sozlesme alir sene sonu

• quote:

Hocam Emre kesinlikle Selçuk'tan çok daha iyi futbolcu. Fakat G.Antep maçında Emre-Diego ikilisi sahadayken bir ton pozisyon yemiştik. Hem boy dezavantajı var hem de sakatlık sorunu var. Gs'de Melo yok ve savunmaları bana göre üst düzey değil. Bu Galatasaray savunmasına karşı Topal Meireles Emre üçlüsü çok defansif geliyor. Bu yüzden Topal Selçuk Diego üçlüsünü yazdım.

Selçuka da hiç güveniyorum kardeşim,adam yetenek fakiri.İnsanı heyecanlandıran bir futbolcu da değil.
  • Eğer Alper ilk 11 oynayabilecek durumda olsaydı at Emenikeyi koy sola Alperi, açılan 1 yabancı hakkıyla da Meireles'i at orta sahaya. Çok iyi olurdu.
  • quote:

Eğer Alper ilk 11 oynayabilecek durumda olsaydı at Emenikeyi koy sola Alperi, açılan 1 yabancı hakkıyla da Meireles'i at orta sahaya. Çok iyi olurdu.

Haklısın alper olsaydı,tam istediğimiz kadroyu oluşturabilirdik.
  • Normalde Alperi sola yazıp Sow'u önde tercih ederim ama Alper kadroya girmiş olsa bile bence 11 başlamaz bu maç.

İlk 11 Böyle Olmalı
  • Canerin önüne emenikeyi koyanlar neyin kafasını yaşıyor. Canerin önüne defansa yardım etmeyecek oyuncu koymak demek canere sen bindirme yapma savunmada dur demektir. Bunun yerine sow u koymak daha mantıklı , en azından sow daha fazla yardımcı olur canere. Caner in bindirmelerine kanattan getireceği toplara en çok ihtiyaç duyacağımız maç bu maç olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.