Şimdi Ara

Ne zaman gelecek bu 4. Yıldız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yil oldu be 3 yıl 3 senedir bekle bekle öldük kadro da şampiyon olacak gibi durmuyo valla korkuyorum gelecekte ne olacak. Hiçbir zaman 4. Yıldızı takamayacakmışız gibi sanki dünku bebe bjk ile ayni yildiz sayisina sahibiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aziz bi 6-7 sene daha yaşarsa sizden önce takarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1903 doğumlu Türk sporunun en köklü camiası Beşiktaş için dünkü bebe BJK ha. Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
  • İyi bir hoca getirip, onun transfer ve taktik işlerine karışmadığın zaman,

Futbolcuları el üstünde tutmadığın zaman,

Kalitesi Halka tatlısı olup, egosu Fıstıklı dürüm olan çakma yıldızları sürekli desteklemeyi bıraktığın zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 2 Haziran 2017; 16:40:8 >
  • Aziz'in 2014-2015 sezonu başında sipariş ettiği 100.000 adet 4 yıldızlı formalar baya naftalin kokuyodur şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Keysi -- 2 Haziran 2017; 16:43:45 >
  • Aziz olduğu sürece bjk 4.yıldızı takar biz 5.yıldızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinAliFeyyaz10

1903 doğumlu Türk sporunun en köklü camiası Beşiktaş için dünkü bebe BJK ha. Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

Futbol subeniz 1911 tarihli, konu sahibinin dunku bebe yakistirmasina katilmiyorum ancak o laf ne kadar yanlissa senin "en koklu camiasi" yakistirman da bi okadar abest. Isgalci guclerle bile top kosturmus bi camiaya sahibiz. Gereksiz sidik yarisina girmeyip kendi bolumune gitmeni tavsiye ederim forumdas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ah be ne masummuşuz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.