Şimdi Ara

İlk 10 Bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hedefim ilk 10 bin. Şuan tytde 60-70 arası geliyor netlerim. Ayt olarak elle tutulur bir şey yok. Deneme de olmadım hala aytden.

Bu konuyu açmamın sebebi gün gün yaptıklarımı burada paylaşacağım ve bundan sonra günlük 4-5 saat uyurum diye düşünüyorum. Çok yorgun olduğum günler 7-8 i bulur. Sabahları erken uyanabilen biri değilim bu nedenle gece kampları yapacağım katılmak isteyen olursa buraya yazabilir. Gece 3-3.30 a kadar çalışırım sabah 7 bucukta uyanır okula giderim. Çok az zamanım kaldı bundan sonra durmak yok!

Ha bu arada 4 saat uyuyorsan 17-18 saat çalış diyen çıkmasın okula gidip geliyorum Günün 8 saati okulda geçiyor. Ama merak etmeyin 10 saatin altına düşmeyeceğim :)  

Aralık ayı bitirilecek konular :

Çap problemler (ilk problem kitabım)

fonksiyon 2

polinom

çarpanlara ayırma

ikinci d. denklem

trigonometri

diziler

iş güç enerji (tyt kısım)

ısı sıcaklık

elektrokimya

gazlar

sindirim sistemi

dolaşım sistemi

enerji dönüşümleri

üçgenler

• Kanka 20 günde bu kadar konuyu halledebileceğine emin misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet, okul sınavları başlayacağından dolayı bir kısmı yetişmeyebilir bitmezse güncelleyeceğim

• Eylül seni daha önce de görmüştüm. Kendine çok ağır hedefler koyuyorsun henüz tytde 60 70 arası yapan birine göre. Bunu yapmayıp düzenli bir şekilde çalışsan daha iyi ve verimli olacağını düşünüyorum. Bu kadar konuyu 18 19 güne sığdırmak saçma. Düzenli ilerleyip konuları yaparken 1 2 kaynak çözmen senin yararına olur.

• Evet biraz ağır hedefler koyuyorum. Ama eğer bir işi 30 güne sığdırırsan 30 günde biter 1 haftaya sığdırırsan 1 haftada biter. Yani bu tamamen çalışmaya bağlı bir durum. 20 günde bu konuların hepsinin tamamını öğrenmeyeceğim tabi ki sadece temel oluşturmuş olacağım zaten tamamen öğrenme işini birkaç aya yayıyorum yani düzenli olarak soru çözünce oluyor. Örneğin oraya 20 konu yazdıysam belki yarısı bitmeyecek belki 2 tanesi belki 5 tanesi

Anlatmak istediğim şey ne kadar çok hedef belirlersem o kadar çok iyi yaparım yani 20 konunun 20 si bitmese bile çoğu biter. Ama kendimi 10 konuda sınırlandırırsam sadece 10 hatta belki daha az konu çalışmış olurum

• Selam herkese,

bugün :

paragraf

problem

sözcükte yapı

zarflar

eşitsizlik

gerçel sayılar

çarpanlara ayırma

periyodik sistem

kimya bilimi

konularından soru çözdüm. 10 saat oldu 2 saat daha çalışıp uyurum. Kimyadan elektrik çalışacağım. Sabah okul var :(

• knk günde 6 saat uyuyunca iki hafta sonra basit komutları bile algılamamaya başlamayla ilgili bir yazı okumuştum evrim ağacında. ölüme kadar yolu var Allah korusun. git sekiz saat uyu düzenli çalış saçmalama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    2 AYDA YKS İLK BİN YAPIYORUM
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sriiouss kullanıcısına yanıt
    Ateist misin la sen srious

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlarımın arasında tek müslüman ben kaldım herhalde hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Saygılar hocam

• mralex2003 M kullanıcısına yanıt
    Nerdeki abi araba

Muhtemelen yeni başlamış çalışmaya gerçel sayı çalışmayla toplam 10 saat olmaz ki bunları otur periyodik 35 dk kimya bilimi 15 dk çarpanlara ayırma 1.30 saat falan eğer zor soru çözmüşse gerçel sayı 1 saat 2 saat Türkçe çalışsan bitti

• Benim de hedef 10k tek bitirdiğim konu kimya bilimi şu an. Sıfırdan başladım yani anlayacağın. 10k gerçekçi değil ama 30k altı yapacağıma inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konuyu bitirmişim zaten sadece soru yüklemesi yapıyorum. Konu ayrımı yapmadan çalışıyorum Tyt kimyada bitmeyen konu olarak sadece karışımlar ve maddenin halleri var yarım yamalak biliyorum. Gerçel sayıları da bilmediğimden değil tekrar amaçlı çözüyorum işte

• Ben zaten bugüne kadar bol bol uyudum 8-10 saat uyuyordum. Şuan 5-6 ya çektim çünkü zaman kalmadı

• tamhızeylul T kullanıcısına yanıt
    O zaman branş denemesi çöz yanlış ilerliyorsun ben ayt matta bastım dönem başında tyt mat bitmemişti gene de branş çözüyorum yaptığım yanlış

• believethat B kullanıcısına yanıt

türkçe ve biyolojide tyt branş denemesi çözüyorum da matematikten çözmedim başlayacağım ona da

Hocam yaklaşık olarak 3 senedir falan 5-6 saat uyuyorum böyle bir şey başıma gelmedi hala

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.