Şimdi Ara

İlhan Ekşioğlu: İki ayaklı köpek kendini bilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Milli kaleci Volkan Demirel'in dün akşamki Süper Kupa maçı sonrası söylediği sözleri eleştirenlere sert çıktı ve "İki ayaklı köpek kendini bilir." dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı twetter üzerinden sert bir açıklama yapan Ekşioğlu, "Haysiyet ve ahlaktan nasiplenmemiş şerefsizler şimdi bu sıfatların öğretmenliğine soyunup Volkan'a linç kampanyası başlattılar. Nedense hep Fenerbahçe kazanınca küfürler duyulmaz sahaya atılanlar görülmez ve konuşulmaz sadece bir kaptan hedef seçilir." diyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bir de şöhret peşinde olanlar var, köpekleri kullanıp. Beyinsiz cahil, o lafın kime gittiği belli; 2 ayaklı köpek kendini bilir. İçindeki Fenerbahçe kini ile boğuşan bir başkanın takımını yenmek bizlere tarifi imkansız bir mutluluk veriyor. İşte bu nedenlerle bu kupa kimine neşe kimine kabus oldu. YAŞA FENERBAHÇE."

VOLKAN DEMİREL NE DEMİŞTİ?

Bu arada Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın bir numaralı kalecisi Volkan Demirel, dün Galatasaray'a karşı oynadıkları TFF Süper Kupa maçının ardından, soyunma odasında kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı oyuncu Felipe Melo'yu kastederek, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa iş bana kalacak." cümlelerini sarf etmişti.

Bu adam şikeden ceza almamışmıydı.

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.

• Köpeğin kim olduğunu herkes çok iyi biliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Yazık la bunların haline bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Ooo mağdur edebiyatı alırım bi dal.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Ben de Volkan'a dedi sandım ayıpayacağını düşünerek. Ve tabiki yanılmışım. Başkanından futbolcusuna seviye belli yapcak bişi yok.

Orijinalden alıntı: Natalie D.

Nedense hep Fenerbahçe kazanınca küfürler duyulmaz sahaya atılanlar görülmez ve konuşulmaz sadece bir kaptan hedef seçilir

Kafanız mı güzel. Biz Volkana zorlamı küfrettirdik?? zorlamı neticesini tutup sallamasını söyledik ?? basiretli bir yönetim olursa 10-15 maç gider .

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Nedense hep Fenerbahçe kazanınca küfürler duyulmaz sahaya atılanlar görülmez ve konuşulmaz sadece bir kaptan hedef seçilir

Kafanız mı güzel. Biz Volkana zorlamı küfrettirdik?? zorlamı neticesini tutup sallamasını söyledik ?? basiretli bir yönetim olursa 10-15 maç gider .

zaten sizin hiç suçunuz yok
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • quote:

Burada yazılanları pek takma. Masum taraf yoktu o maçta.

Orijinalden alıntı: CThirty

Ben de Volkan'a dedi sandım ayıpayacağını düşünerek. Ve tabiki yanılmışım. Başkanından futbolcusuna seviye belli yapcak bişi yok.

birbirini ısırmaz onlar kardeş :)

GALATASA|RA|Y
  • Ben sana ''beagle'' dersem mi zoruna gider yoksa ''köpek'' dersem mi ? Cümle içinde kullanarak ''Belediyeye söyleyin şu adamları toplasın başıma musallat oluyorlar, yoksa bana düşecek'' dersem mi hakaret kabul edersin yoksa ''Belediyeye söyleyin şu gereksiz köpekleri toplasınlar, yoksa bana düşecek'' dersem mi ??

Şimdi sokak ağzıyla kendi kanalı tvsine röportaj veren Fenerbahçe sk kaptanı sence kendine, takımına yakışır bir haraket mi yapmıştır, meloyu falan geç bırak onu biz düşünelim üstelik melo dün ne neticesini Volkana gösterdi nede küfretti. TV kanalımıza çıkıp size alenen küfreden bir oyuncumuz oldu mu ?

Ama biz sizi 6-0 yenmiştik der gibi ama melo bize haraket çekmişti diyerek bahane mi olur.
  • Bu ne arkadaş ya?Futbolcular saha içinde,bazen saha dışında da kavga edebilir ama,yöneticiler mümkünse ortak olmasınlar kavgaya.Onlar kendi arasında kavga etsinler.Rakip oyuncu hakkında konuşan yönetici istemiyoruz:)

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Orijinalden alıntı: el dyablo

Cildirinnn cildirinnnnnn

bilader açıklamayı yapan senin yöneticin ne çıldırması?

Siz degilmisiniz bu olayi buyuten
    melo yapinca aslanim benim gercek gs li, volkan yapincaa auuuvv
    utanmasaniz penaltilarda volkan kirmizi yemedi diye yenildik diyeceksiniz

• insan iğreniyor artık.

Yeter artik bu ne kardesim adam hakemin yanında bir oyuncunun ustune atliyo.Yetmiyo birde saldirmaya calisiyo.Hakem de araya girip ayirmaya calisiyo.Nasil hakemler ataniyo anlamiyorum.Büyük ihtimalle bu şikeci zat yine şike yapmıştır.

Galatasaray & Arsenal
  • Boyle amator adamlar fenerbahce'nin yakasına yapıştı bırakmıyorlar yazık..
    Canları istediklerinde bırakırlar.Koskoca kulubun arkasına sığınarak ne isterlerse soylüyorlar ne isterlerse yapıyor.Egolarını tatmin ediyorlar.
    Coğu Fenerbahceli bunun farkında ben cevremde cok nadir gorüyorum bu adamları savunan burda ise daha cok var o kişilerden.

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

24 Yaşındayım.5 6 yaşında futbol izlemeye başlasam 18 yıllık futbol seyircisiyim.Özet geçeyim.

Fenerbahçe tüm maç küfür eder, oyuncusu küfür eder, yöneticisi küfür eder, hiç bir şekilde ne medya da yer bulur ne ceza alınır.

Galatasaray isyan eder.hemen cezayı alır.

Fenerbahçe tescillenir şikeden küme düşmez.Fakat Galatasaray başbakanı eleştirince vergi borcunuz ödeyin diye gelirler.

Galatasaray bir şey başarınca hep sıradanlaştırılır.Fener medyası Galatasaray Avrupa'da Real Madrid'i yenerken Fenerbahçe'de neşeli antrenman temalı bir haber patlatır.

Fakat aynı Fener ömrü hayatında gördüğü tek başarıda sanki kupayı almışcasına tanrılaştırılır.

Özet şu:

Kendinizi kandırırsınız beyler.Zamanında Irak'ta ki çocuğun üstünde Hasan Şaş forması vardı.Bugün Yezidilerde.Bugün Podolski Alaba gibi oyuncuların destek verdiği bir camiayız.7 8 yıl sonra geri döndüğümüz şampiyonlar liginde herkes Galatasaray geri döndü diyerek haber yaparken sizin haberleriniz Volkan'ın saçmalıkları Emre'nin ırkçılıkları ve şike davanızdan öteye gidemiyor.

Şu forumda her Galatasaray konusuna çıldırın kıskanın muhaha yazıyorsunuz ya, asıl siz kıskanıyorsunuz Galatasaray'ı.O kadar çabaya rağmen pislik bulaştıramadığınız, Galatasaray başarıları teker teker elde ederken 107 ekran televizyonunuzdan tırnaklarınızı yiyerek izleyip, bizde yenerdik yeaa diyerek kendinizi kandıracağınız için.Onların UEFA kupası var yeaa derken o kupayı deliler gibi istediğiniz için.Kulübünüz her zaman şikeci damgasıyla Avrupa arenasında yer alırken Galatasaray hakettiği saygıyı gördüğü için.

Şunu unutmayın.Wenger Galatasaray'a bugün bile saygı duyarken Fenerbahçe'yi şike yaptığı ve ceza almadığı gerekçesiyle rakip olarak görmek istemiyoruz diyordu.

Tabii kesin oda kıskandığı, çekemediği ve korktuğu içindir.

Bunu resmi açıklama olarak yayınlayalım lan

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.