Şimdi Ara

Sizce Harun Taştan Yetenekli bir şoför mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle milletimizin başı sağolsun, ölenlere allahtan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Terörü lanetliyorum..

Bugün yine youtubeda araba inceleme/test sürüş videolarına göz gezdirirken önüme Harun Taştan çıktı, daha önce izlediğim, izlemediğim videoların hepsine yeniden baktım, böyle bir konu açmak geldi aklıma.

Yaptıkları örnek alınacak, övülecek bir hareket değil. Ehliyetinin bile alınması gerekebilir(şuan ehliyeti elinde mi bilemiyorum) ama benim burda merak ettiğim başka birşey...

500-600 beygirlik araçları bu kadar iyi kontrol edebiliyor.. Kendisi profesyonel bir yarışçı olsa hakkında düşünceniz ne olurdu? Demek istediğim herkes yapabilir mi bu tarz şeyleri, marifet arabada mı? yoksa şöforde de var mı? Şahsen benim sürdüğüm en lüks araba 5.30d, yıllarca babamın Renault araçlarını kullandım, elime bir m5 geçse mesela, ilk 3 vites yeter bana 4e atmak yemez, esp'yi kesinlikle kapatamam, aracın tepkisini bilmediğim için anlık dipgaz bile yapamam. Ha belki ne yaparım, çok geniş bir göbekte 1.vitesde dönmeye çalışırım....

Daha önce aramızda çok güçlü araç kullanıp bu tarz şeyler yapan, deneyen oldu mu? Merak ediyorum, marifet araçta mı?

Konudaki amacım, malum şahısa övgü yağdırmak değil, en başta yazdığım gibi yaptığı şeyler hoş değil, keşke pistlerde yapsa sadece..

• Yanlarken videoları internete koyuyoda kimbilir kaç kere kaza yaptı onları bilmiyo kimse.
    Adamın babası zengin vursa kırsada kaybedeceği bişey olmazdıgı için rahat rahat takılıyo.
    Ha yetenek illaki vardır. Biraz gaz verip kontra verince şahinde yanlıyo o ayrı mesele.
    Bu adamı bu kadar popüler yapan liseli bebeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

O arabaları kullanmak veya onların yaptığı tarzda sürekli -magandalıklar- yapmak zor işler değil. Ben marifet olarak görmüyorum

aynen öyle dediklerinize katılıyorum. kesinlikle marifet değil. tamamen deli cesareti. 500 hplik arabaya ver dip gazı yap kontrayı aracın arkası yan yan gelsin.

bazen bende 3.16 satayım da alayım 300-500 hplik birşeyler diyorum ve sonra aşağıdaki videoları sırasıyla izliyorum içimdeki bütün heyecan yok oluyor.

yetenek dediğiniz budur ve trafiğe kapalı alanda yapılır.

buda dünyanın en büyük sokak magandası ve sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 21 Ağustos 2016; 18:35:07 >

• Birisi gelse ve sana dese ki al sana istediğin kadar güçlü araçlar vur kır sorun yok istediğin şekilde yanlamak her şeyi yapmak serbest şimdi sen o araçlar ile drift yapmayı yanlamak gibi şeyleri dener misin denemez misin ? yukarı da bir arkadaş demiş internete videoları var ama kaza videosu falan yok kaç kez kaza yaptı kaç araç perte çıktı biliyor muyuz hayır bunları da düşünmek lazım yetenek sırf para etmez onu geliştirme imkanı olmadıkça.
  • kardeşim sevin sevmeyin ...ama adam harbi yetenekli....türkiyede polat alemdar x5 i ünlendirdi...buda siyah m5 i....bmw bedavadan reklamını yaptı gençlerin beynine bmw yi kazıdı...honda s2000 ile ünlendi bmw ile apoletlerini taktı ...darbe olur nezaman sökülür apoletleri allah bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 23 Ağustos 2016; 21:00:34 >

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin de para gibi bir derdiniz olmasa, siz de zamanla vura çıka öğrenirsiniz. Bizim milletimiz 3 kuruş fazla yakacak diye gaza basmaya korkuyor, bu adamların böyle bir korkusu yok, çarparsam kaskom var param var düşüncesi içindeler. Zaten bahsedilmiş, bu adamlar 1 günde drifti öğrenmiyor ki, kim bilir kaç kere kaza yaptılar, kaç insana zarar verdiler de tecrübe kazandılar.

Ben yetenekli olduğunu düşünmüyorum, yetenekli olduğunu iddia ediyorsa milli sporcu olabilir, araç yarışlarına katılabilir vs vs insanlığa ufak bir faydası olabilir belki. Ancak bu haliyle altındaki E60 M5 de olsa benim gözümde mahalle arası ehliyetsiz artistik yapan şahincilerden zerre kadar farkı yok.
  • Yaptığı şeyi kesinlikle savunmuyorum ama yetenekli olduğu inkar edilemez.Bir kere Ataşehir tarafında bir kerede bağdat caddesinde görmüştüm.Yaptığının yanlış olduğunu düşünmekle beraber burda laf edenlerin çoğunun kıskanıp hayatında 160 üstüne çıkmaya korkan kişiler olduğunu düşünüyorum.Ancak kesinlikle trafik canavarı olacağına pistlerde boy göstermesi gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 22 Ağustos 2016; 3:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Notebook: Dell Latitude 3410
    Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro
    Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix
  • Belki dediğim yanlış anlaşılacak ama 500-600 beygirlik araçlarda yanlamak daha kolay bence çünkü zaten gaza bir anda yüklenince arka direk atıyor sonra ver yansın gidiyorsunuz kontrol etmek de çok abartılacak bir yanı olmasa da bir ustalık tabi.
    İphone 7

• Bunlar kadar yetenekli değil

M5 ile 360 modena'yı(arada 107 hp fark var bmw lehine) kısa şeritteyken zar zor geçmiş, utanmadan video çekip ferrari geçtim demiş. Viraja girip tam gaz yaptığında arkasını getiren , önden motorlu arkadan itiş arabayla yanlıyor diye şoför mü oldu ? Porsche ile aynısını denesin de geldiği yöne bakarken bulsun kendini.

İlla Drift üstadı mı istiyorsunuz ? Bir kamu hizmeti yapayım. Keiichi Tsuchiya diye bir aratın google'da. Haruna yetenekli diyen arkadaş, sen de biraz izle.

Orijinalden alıntı: oozgur16

Bunlar kadar yetenekli değil

bildiğiniz gibi araçlar drift aracı, açı kitinden elfrenlerine kadar herşey özel, marifet araba'da sözü bu video için birebir uyumlu.

Bu arada grupta göremiyorum sizi, pek aktif değilsiniz herhalde?

Orijinalden alıntı: msansertekin

Yahu ne yeteneği Allah'ını seversen.. Bir grup şakşakçı peşinde diye başımıza çakma şoför oldu.

M5 ile 360 modena'yı(arada 107 hp fark var bmw lehine) kısa şeritteyken zar zor geçmiş, utanmadan video çekip ferrari geçtim demiş. Viraja girip tam gaz yaptığında arkasını getiren , önden motorlu arkadan itiş arabayla yanlıyor diye şoför mü oldu ? Porsche ile aynısını denesin de geldiği yöne bakarken bulsun kendini.

İlla Drift üstadı mı istiyorsunuz ? Bir kamu hizmeti yapayım. Keiichi Tsuchiya diye bir aratın google'da. Haruna yetenekli diyen arkadaş, sen de biraz izle.

Merhaba hocam, arattım ismi, profesyonel yarışçı saygım var harun bey ile karşılaştırılamaz bile.

Bir konuda yanlışınızı düzelteyim, bir zaman instagram hesabına baktığımda vodafone reklamında oynadığını gördüm, porsche ile sıfır çiziyordu. Sadece bilgi vermek amacıyla söyledim bunu. Adamın kullanmadığı araç yok, arada göz gezdiririm kaza yaptı mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Yahu ne yeteneği Allah'ını seversen.. Bir grup şakşakçı peşinde diye başımıza çakma şoför oldu.

Merhaba hocam, arattım ismi, profesyonel yarışçı saygım var harun bey ile karşılaştırılamaz bile.

Bir konuda yanlışınızı düzelteyim, bir zaman instagram hesabına baktığımda vodafone reklamında oynadığını gördüm, porsche ile sıfır çiziyordu. Sadece bilgi vermek amacıyla söyledim bunu. Adamın kullanmadığı araç yok, arada göz gezdiririm kaza yaptı mı diye.

Sıfır çizmek ayrı, pistte gazlamak ayrı Porsche'yi getirin hemen yarın sıfır çizeyim size. Istanbulpark'a çıksın(tabi yasaklı falan değilse ) orada süre kassın, o zaman oturur konuşuruz. Sokaklarda m5 e dipgaz vererek olmaz bu işler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Sıfır çizmek ayrı, pistte gazlamak ayrı Porsche'yi getirin hemen yarın sıfır çizeyim size. Istanbulpark'a çıksın(tabi yasaklı falan değilse ) orada süre kassın, o zaman oturur konuşuruz. Sokaklarda m5 e dipgaz vererek olmaz bu işler.

İstanbulpark'dan men edildiğnii biliyorum oraya çıkma amacı süre kasmak değil onun

• Arabası m5 değil bana kalırsa m paket 5 serisi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.