Şimdi Ara

Ilginc is ilani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, forumda pek aktif olmasam da ara sıra girer, guncel konulari sessizce takip etmeye calisirim.
    Evlilik, sehir degisikligi nedeniyle uzun suredir issiz kalan binlerce insandan biriyim:-)

Konumuza gelecek olursak..
    Issizligin vermis oldugu gerginlik ile yaklasik bir haftadir her gun ve hatta her saat başı is ilanlarini takip eder hale geldim.
    Denk geldigim is ilani veren, sözde isverenimizin ilanina goz atmanizi rica ediyorum..

Ilginc is ilani

Bu firmanin yonetici asistanligi ilanini yaklasik 3 ay once gormustum. Gelenler, kalmiyor olacak ve sozde isverenimizi sinirlendirmis (!) olacaklar ki ilanda ki uslup, seviye giderek düsmüs.
    Soylenecek o kadar cok sey var ki ama kisaca soyle bitireyim . Bu usluptaki bir isverenin bu ilanini okuyup basvuran adaylarin telefon acmasinda sorun var midir bilmiyorum da sundan eminim kesinlikle akillarinda sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de gebzeliyim neresi bura
  • Ekol surucu kursu yaziyor.

• Burcukaratas B kullanıcısına yanıt
    hahahah ben ehliyeti ordan aldım oranın müdürü acayip esprili bi adam orda çalışan kızda çok çatlak bişeydi, sınavı kazanmıştım benden baklava istemişti yüzsüz :D yani diyeceğim o ki hanımefendi bir kişiliğe sahip efendi uslu biriysen orası sana göre biyer değil.
  • Turbo ne düşünüyorsun bu konu hakkında

• Bilmiyorum mühendise 2 haftada 1 gün izinli 1500 TL teklif eden ilanlar mı ilginç yoksa bunlar gibi kriterleri sıralamak mı.. Ama ilanlara azıcık gözatan biri ülkenin mevcut halini anlayabilir.

• Adam o kadar bıkmış ki böyle bir ilan açmış.

Sonuç:Haklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oglum yurtdisinda nasi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dotacı22

Turbo ne düşünüyorsun bu konu hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

Adam o kadar bıkmış ki böyle bir ilan açmış.

Sonuç:Haklı

Ben hakli oldugunu dusunmuyorum.. tabiki dusuncenize saygi duyuyorum bıkmıs olabilir. Fakat; bunu bunyene katmak istedigin is arayan arkadaslara bu denli yansitmak ne kadar dogru orasi muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

hahahah ben ehliyeti ordan aldım oranın müdürü acayip esprili bi adam orda çalışan kızda çok çatlak bişeydi, sınavı kazanmıştım benden baklava istemişti yüzsüz :D yani diyeceğim o ki hanımefendi bir kişiliğe sahip efendi uslu biriysen orası sana göre biyer değil.

Bilmiyorum isyeri hakkinda hic bir bilgim yok. Tek bildigim sey ilandaki uslup sorunu ve seviye dusuklugu.

• Charm kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz. Birazda konu basligi bulmakta yetersiz ve acemi kaldigimdan ilginc kelimesini kullandim:-)

Yoksa bu durum bir muhendise 1500 lira teklif edilmesinden tabiki daha ilginc olamaz..

Bana isci cok,

Bana iş cok.. mantigini kafamizdan atmadigimiz surece ne isveren tribi biter ne de iscilerin gereksiz tripleri.

• Böyle ilan mi olur ya bunlari devlet toplayip bi guzel ders ve eğitim vermeli iş her zaman olur ama eğitim saygı duymak kaçınılmaması gereken bi olgudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Burcukaratas

quote:

Orijinalden alıntı: OCA

Bilmiyorum isyeri hakkinda hic bir bilgim yok. Tek bildigim sey ilandaki uslup sorunu ve seviye dusuklugu.

dediğim gibi size göre bir iş değil. ama unutma ki her topal satıcının bir kör alıcısı vardır
  • Is buldunuz mu

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Is buldunuz mu

Malesef hayir.

• Cv resmine mayolu, gelinlikli fotolara bende karşıyım ancak uzaktan olabilir. Uzaklık derecesine bağlı.

Telefonuna bakma sıkıntısı olan, anlama sıkıntısı olan, telefonu açmayan gibi tabirleri birine siniri ile yazmış. Belli
  • İş aramak, bulmak, yerleşmek o kadar zor ki. Asıl olay okul bittikten sonra 16 sene okula gidip öğrenim hayatı bittiğinde başlıyor, görgüsüz köyden tarlayı satıp adam olduğunu sanan konuşmayı bilmeyen adamın karşısında iş istemek çok zor. Oxford mezunu 20 yaşını geçmemiş 8 yabancı dil bilen 1.90 kaslı erkek arayan işyerlerinin 1000 lira teklif etmesi falan filan uzar gider. Çok sıkıntılı bir süreçtir iyi bilirim umarım hakkınızda en doğrusu ve güzeli olur.

• Bu tip bir ilan veren yerde kesinlikle çalışma.

Karaktersiz olduklarını adamın imla kurallarına uymadan ilkokul çocuğu gibi olan yazım şeklinden ve ilanda ki tavrından anlayabilirsin.

Aklı olan bu tip bir ilana başvurmaz zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.