Şimdi Ara

İlginc bir ruya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gayet samimi oldugum bir arkadasimi goruyorum evine gidicek arkasindan sesleniyorum beni duymuyor ve apartmana giriyor hemen ardindan 2 tane adam apartmana giriyor ve uyaniyorum tabi arkadasima bu ruyayi anlamatadim cunku cok uzak bir yere tasiniyorduk 3 ay sonra yine ayni ruya her sey ayniydi tabi aradan 1 yil gecti eski mahalleye ugramak istemedim fakat arkadaslarin bir cogunu bulamadim ruyamda gordugum dostumda izmire tasinmis sonunda gozum tanidik birisini gordu konusuyoruz falan muhabbet benim o arkadass geldi dedim noldu nerde anlatti falan burdsn tasinmadan once bu bakkaldan babasi buna sigara aldirmis apartmans girdigi sirada arkasindan 2 kisi girmis cocugun agzini yuzunu dagitip almislar sigarasini tabi bu olayi duyunca bunu ruyamda gordugumu o an hatirliyamadim sonradan bu ruyanin anlamini fark ettim sureklide dejavu yasayan bir insanim ki bu olaya hic anlam veremem ruyanda gordugun bir seyi nasil gercek hayatta gorebilirsim cidden bu sorunun cevabini hep merak ettim simdi son 2 senedir birak dejavuyu adam akilli ruya gormuyorum okudunuz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kuş cok tatli degilmi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.