Şimdi Ara

IMEX sivilce kremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
46.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu kremi kullananlar varmı işe yarıyomu bugün aldım sürdüm ama az sürün diye okudum internette az sürdüm bide sürüldüğü hiç belli olmuyo

• Yapay Zekanın Yanıtı

İmex Sivilce Kremi: Cildiniz İçin Yardımcı Bir Çözüm

Sivilceler, özellikle gençler ve genç yetişkinler arasında yaygın görülen bir cilt sorunudur. Ciltte yağ bezlerinin aşırı sebum üretmesi, ölü cilt hücrelerinin gözenekleri tıkaması ve bakterilerin çoğalması sonucu ortaya çıkar. İmex Sivilce Kremi, bu sorunlarla mücadele etmek için özel olarak tasarlanmış bir cilt bakım ürünüdür.

İmex Sivilce Kremi, ciltteki fazla sebumu kontrol etmeye yardımcı olan aktif maddeler içerir. Ayrıca, tıkalı gözenekleri açmaya ve bakterileri öldürmeye yardımcı olan bileşenler de içerir. Bu sayede sivilcelerin oluşumunu önlemeye ve mevcut sivilceleri tedavi etmeye yardımcı olur.

Kremin hafif formülü, cilt üzerinde naziktir ve hassas ciltler için bile uygundur. Düzenli kullanımda gözle görülür bir iyileşme sağlamaya yardımcı olur ve sivilce izlerinin görünümünü azaltır.

İmex Sivilce Kremini kullanmak için etkilenen bölgeyi temizledikten sonra, günde iki kez ince bir tabaka halinde sürmelisin. Kremi dairesel hareketlerle cildine yedir ve emilmesini bekle. En iyi sonuçlar için kremi düzenli olarak kullanmaya devam etmelisin.

Cildindeki sivilcelerle mücadele ediyorsan, İmex Sivilce Kremi etkili bir çözüm olabilir. Kremin aktif bileşenleri, sivilceleri önlemeye ve tedavi etmeye yardımcı olarak cildinin daha temiz ve berrak görünmesine katkıda bulunur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence pek işe yaramıyor hatta kız arkadaşım onu sivilceyi kapatmak için kızlar sürüyo demişti zaten fondoten renginde sen düzenli kullan banada haber ver :)
  • düzenli kullanırsan işe yarıyor evet fondoten gibi sivilcelerin kızarıklıklarını iyi gizliyor hiçbir yan etkisini görmedim
  • doktor bana differin jel verdi oda güzel akşam az miktarda sürülüyo
    sivilce izlerine iyi geliyormuş benim bugün 2 hafta oldu azaldı bunuda alabilirsiniz
  • yok la ne az sürmesi balçık gibi süreceksin şaka şaka ama tenin görünmeyecek şekilde sivilceli bölgeler ve yakın çevresine sür sivilce olmayan göze çok yakın yerlere filan hiç sürme
  • Gece yatmadan sürüyodum, rahatsız ediyodu, yastığa falan bulaşıyodu..
    Faydasını görmeden bıraktım
  • sadece kremle geçecekmi sanıyosunuz 1 tüple roaccutanne bile 6 ay tedavi en az ne yaptınız siz birde kremle beraber azitro tetra tetradox gibi antibiotikler almalısınız şu an isotrexin kullanıyorum onca krem arasından en sevdiğim bu oldu hem yağlanmaya iyi geliyor hemde şeffaf ince tabaka halinde sürülüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cilt Beyazlatıcı Krem
    2 ay önce açıldı
    Morfose Saç Spreyleri
    4 ay önce açıldı
    Seboreik Dermatit
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: life19

sadece kremle geçecekmi sanıyosunuz 1 tüple roaccutanne bile 6 ay tedavi en az ne yaptınız siz birde kremle beraber azitro tetra tetradox gibi antibiotikler almalısınız şu an isotrexin kullanıyorum onca krem arasından en sevdiğim bu oldu hem yağlanmaya iyi geliyor hemde şeffaf ince tabaka halinde sürülüyor

içten olan sivilce için ilaç kullanılır
    yüzeydekileri kremlerinlerin geçirme ihtimali %80
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

quote:

sadece kremle geçecekmi sanıyosunuz 1 tüple roaccutanne bile 6 ay tedavi en az ne yaptınız siz birde kremle beraber azitro tetra tetradox gibi antibiotikler almalısınız şu an isotrexin kullanıyorum onca krem arasından en sevdiğim bu oldu hem yağlanmaya iyi geliyor hemde şeffaf ince tabaka halinde sürülüyor

sadece krem hafif sivilceleri geçirir benim içli dışlı bilemiyorum uzman değilim sonucta ilaç sivilceyi çıkaran bakteriyi öldürüyor sadece dıştakinede büyük fayda edecektir bence zaten imexde tetrasiklin grubu antibiotik var tetradox doksisiklin oda tetrasiklin grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life19 -- 21 Ekim 2010; 22:58:45 >

• 6 ay boyunca roaccutanne kullandım yüzümde hiçbir şey kalmadı ama en son kullanılacak yöntem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

quote:

sadece krem hafif sivilceleri geçirir benim içli dışlı bilemiyorum uzman değilim sonucta ilaç sivilceyi çıkaran bakteriyi öldürüyor sadece dıştakinede büyük fayda edecektir bence zaten imexde tetrasiklin grubu antibiotik var tetradox doksisiklin oda tetrasiklin grubu

fayda eder ama kremler ilk tedavidir
    kremle geçebilme ihtimali varken ilaç verilmez
    kremleri düzenli olarak kullanırsa geçer
    ki bu uzun sürer en az 4 ay civarı
    sivilcenin asıl ilacı zaman zaten

bende şuan 2 haftadır içten ve dıştan tedavi görüyorum
    azitro içtim 2 kutu doktor 3 kutu iç dedi
    nadixa ve differin verdi
    nadixa nasıl etki ediyo anlayamadım(sivilceleri dışarı çıkarıyormuş ilk önce bunu biliyorum sadece)
    differin güzel yararını gördüm 2 haftada

• peki azmı süreyim çokmu çok sürersen daha çok sivilce yapar diye okudum ama... bide tkisi nezaman ortaya çıkar
  • aksamdan sivilcelerin üzerinde sıkınca sabaha o sivilceyi kabuklastırıyodu. kabugu alıncada pek belli olmuyodu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.