Şimdi Ara

İlginç bir olay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığım sordu ve bu olay gerçekmiş cevabı mutlaka sagda solda vardır ama bir mantık yürüterek cevaplamayi deneyin.

Bir dalgıç dalmak için denize giriyor ama cesedi 6 ay sonra bir ağaç tepesinde dalgıç elbisesiyle bulunuyor.

Sizce bu nasil olur?

(Olay gercek izmitte yasanmis hatta ama lutfen mantik yuruterek cevap vermeyi deneyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddbb -- 26 Ocak 2016; 23:46:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Zebaniler mi yapmış acaba?
  • Yunanistan'da, söndürülen orman yangınından sonra küllerin arasında bulunan dalgıç cesedi. olay yerinde yapılan ufak bir araştırmadan sonra gerçek bir trajedi ortaya çıkar. "bahtsız bedevî" durumundaki dalgıç, denizde yüzerken helikopterle su çekilen tankın içine alınmış ve yangının ortasına bırakıverilmiştir.

zavallı adam denize girerken kendisini bir yangının ortasında bulacağını hayal bile etmezdi. bu olay tam olarak ne zaman gerçekleşmiştir bilmiyorum ancak, öğrencilik yıllarımızın efsanelerinden birisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

Arkadaşlar bir tanıdığım sordu ve bu olay gerçekmiş cevabı mutlaka sagda solda vardır ama bir mantık yürüterek cevaplamayi deneyin.

Bir dalgıç dalmak için denize giriyor ama cesedi 6 ay sonra bir ağaç tepesinde dalgıç elbisesiyle bulunuyor.

Sizce bu nasil olur?

(Olay gercek izmitte yasanmis hatta ama lutfen mantik yuruterek cevap vermeyi deneyin)

İzmite gidiyorum korkutma

• Konu kilit

• Adam denizde sıkılmiş. Birazda ağaçta öleyim demiş.

• Yok artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Yunanistan'da, söndürülen orman yangınından sonra küllerin arasında bulunan dalgıç cesedi. olay yerinde yapılan ufak bir araştırmadan sonra gerçek bir trajedi ortaya çıkar. "bahtsız bedevî" durumundaki dalgıç, denizde yüzerken helikopterle su çekilen tankın içine alınmış ve yangının ortasına bırakıverilmiştir.

zavallı adam denize girerken kendisini bir yangının ortasında bulacağını hayal bile etmezdi. bu olay tam olarak ne zaman gerçekleşmiştir bilmiyorum ancak, öğrencilik yıllarımızın efsanelerinden birisidir.

bişey anlamadım
  • Gemi çarpmış adam da uçmuş ve ağaca takılmış xd

• Zebani dalgıçı ağaca fırlatmış işte bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Yunanistan'da, söndürülen orman yangınından sonra küllerin arasında bulunan dalgıç cesedi. olay yerinde yapılan ufak bir araştırmadan sonra gerçek bir trajedi ortaya çıkar. "bahtsız bedevî" durumundaki dalgıç, denizde yüzerken helikopterle su çekilen tankın içine alınmış ve yangının ortasına bırakıverilmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.