Bildirim
ileri sürüş veya güvenli sürüş teknikleri eğitimi (Ankara)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
75. Yıl hipodromunda bir tane ileri sürüş teknikleri aletleri bağlı bir tane Megane görmüştüm. Renault'un yeri sanırım orası. _____________________________ -
Ben 5-6 sene önce Autodrom'a gitmiştim, TPE'nin yanındaydı o zaman. Şimdi sitesinde gözükmüyor adresi ama isterseniz arayıp sorun. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Tesekkür ederim sizinkilerle beraber benimde internetten bulduğum bir kaç yer vardı hepsini bir araştırayım sonucu tekrar yazarım buraya. _____________________________ -
Bu kurslara gidipde yararını gören var mı ?
Gerçekten faydalı mı ?
Kursta neler gösteriliyor ve nasıl gösteriliyor,_____________________________ -
Bazı otomobil forumlarında faydası oldugu yönünde yazı ve görüşlere denk geldim ama alan birisiyle konuşma imkanını bir türlü bulamadım alan arkadaşlar varsa yorumlarınıda bekleriz ayrıca. _____________________________ -
güncel
ve takip_____________________________ Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..! -
Bu kurs tam olarak ne işe yarıyor amacı ne ? _____________________________ -
Yurt içini bilmem ama yurtdışında bir ileri sürücülük kursuna giderseniz sigortanızda önemli ölçüde indirim alıyorsunuz. Demek ki elini taşın altına sokan ( risk gerçekleştiğinde cebinden para çıkacak olan) sigorta kuruluşları bir faydası olduğunun - ellerindeki somut istatiskler ile- farkına varmışlar. _____________________________ -
egıtım ve sertıfıka verıyormuş
bılgısı olan yardımcı olabılırmı?_____________________________ Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..! -
Ankara da hipodrom da var. Eryaman in orda
Otodrom un yeri. İnternet sitesinden bakabilirsiniz._____________________________ Emekli amatörprofesyonel -
istanbulda giden bilen var mı ? Nerdedir ne kadardır vs? _____________________________ -
Doğuş Oto'da çalışırken her satış temsilcisine Formula-1 Pistinde verilen İleri Sürüş Teknikleri eğitimine katılmıştım.Eğitim 1 gün sürmüştü.Eğitimler ise;
1-Jetta ve Ibıza DSG ile yaklaşık 15 tane tek sıra dizilmiş dubaların arasından(aralarındaki mesafeyi hatırlamıyorum) 70km hız sabit hız ile frene basmadan aracın arkasını kaydırmadan parkuru en hızlı geçmeyi öğrettiler.Zaten gerekli yerde direksiyonu kırmakta gecikirseniz araç çizgiden sapıyor ve arkası atmaya başlıyor.
2-Leon ve Golf ile 60km hız ile 90derece engelden kaçmayı öğrettiler.Bu biraz zordu açıkçası çünkü bir şeride giriyorsunuz ve önündeki engele çarpmadan ve fren yapmadan 1 araç boyu boşluktan yan şeride geçmeniz lazımdı.
3-Q5 Ve Tiguan ile ESP nin faydasını göstermek için 90km sabit hızda ıslak zemine frensiz girip direksiyonu tam kırıp aracı durdurmaya çalıştık.Bu eğlenceliydi ve cidden ESP ye hayran kaldım.
4-Q7 ile dubalarda belirlenmiş bir parkurda(labirent) önce düz gidip daha sonra arkana bakmadan sadece aynalarla aynı parkuru geri geri tamamlamaktı.Bu da zamana karşı idi.Biraz zordu çünkü dubalar aynalardan gözükmüyordu geri görüş kamerası kullanınca daha da karmaşık hale geliyordu.
Sonuç: Faydasını gördümmü Evet gördüm.Çünkü trafikte önünüze atlayan yayadan kaçmak,Islak zeminde viraj dönmek,kayan aracı kontrol etmek gibi durumların eğitimini almak gerçekten faydalı oluyor.Herkese tavsiye ederim.Video istenirse yükleyebilirim._____________________________ 2004 Citroen C3 1.4 HDI 16V AC
2014 Skoda Rapid Spaceback 1.6TDI 90HP DSG
-
Video yükler misiniz ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgrsrgn
Doğuş Oto'da çalışırken her satış temsilcisine Formula-1 Pistinde verilen İleri Sürüş Teknikleri eğitimine katılmıştım.Eğitim 1 gün sürmüştü.Eğitimler ise;
1-Jetta ve Ibıza DSG ile yaklaşık 15 tane tek sıra dizilmiş dubaların arasından(aralarındaki mesafeyi hatırlamıyorum) 70km hız sabit hız ile frene basmadan aracın arkasını kaydırmadan parkuru en hızlı geçmeyi öğrettiler.Zaten gerekli yerde direksiyonu kırmakta gecikirseniz araç çizgiden sapıyor ve arkası atmaya başlıyor.
2-Leon ve Golf ile 60km hız ile 90derece engelden kaçmayı öğrettiler.Bu biraz zordu açıkçası çünkü bir şeride giriyorsunuz ve önündeki engele çarpmadan ve fren yapmadan 1 araç boyu boşluktan yan şeride geçmeniz lazımdı.
3-Q5 Ve Tiguan ile ESP nin faydasını göstermek için 90km sabit hızda ıslak zemine frensiz girip direksiyonu tam kırıp aracı durdurmaya çalıştık.Bu eğlenceliydi ve cidden ESP ye hayran kaldım.
4-Q7 ile dubalarda belirlenmiş bir parkurda(labirent) önce düz gidip daha sonra arkana bakmadan sadece aynalarla aynı parkuru geri geri tamamlamaktı.Bu da zamana karşı idi.Biraz zordu çünkü dubalar aynalardan gözükmüyordu geri görüş kamerası kullanınca daha da karmaşık hale geliyordu.
Sonuç: Faydasını gördümmü Evet gördüm.Çünkü trafikte önünüze atlayan yayadan kaçmak,Islak zeminde viraj dönmek,kayan aracı kontrol etmek gibi durumların eğitimini almak gerçekten faydalı oluyor.Herkese tavsiye ederim.Video istenirse yükleyebilirim.
Video yu alalim biz. Faydasi olabilir._____________________________ İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir.
-
Jetta Slalom
AUDİ Q7 Labirent
Q5 ESP Islak Zemin
Offroad ABS Amarok
Çekimlerim amatörce kusura bakmayın elimde olanlar bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrsrgn -- 10 Mart 2012; 13:29:33 >_____________________________ 2004 Citroen C3 1.4 HDI 16V AC
2014 Skoda Rapid Spaceback 1.6TDI 90HP DSG
-
Fiyatı ne kadar bilen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgrsrgn
Jetta Slalom
AUDİ Q7 Labirent
Q5 ESP Islak Zemin
Offroad ABS Amarok
Çekimlerim amatörce kusura bakmayın elimde olanlar bunlar.
teşekkürler emek verip yüklemişsiniz faydalı videolar, ben de müsadenizle forumda gözükecek şekilde kodladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 10 Mart 2012; 18:44:01 >_____________________________ Notebook: Dell Latitude 3410
Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro
Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix
-
quote:
Orijinalden alıntı: oldsalt
Yurt içini bilmem ama yurtdışında bir ileri sürücülük kursuna giderseniz sigortanızda önemli ölçüde indirim alıyorsunuz. Demek ki elini taşın altına sokan ( risk gerçekleştiğinde cebinden para çıkacak olan) sigorta kuruluşları bir faydası olduğunun - ellerindeki somut istatiskler ile- farkına varmışlar.
Ben Honda Motosiklet Güvenli Sürüş 1 eğitimini aldım ve bize söylenen eğitim aldığımız için benzer bir indirimin motosiklet aldığımızda geçerli olduğu._____________________________ Paran varsa Japon, yoksa alman.
If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
-
Arda'nın bahsettiği kurum ve mekan :
http://www.auto-drom.com/ankara.html_____________________________ Paran varsa Japon, yoksa alman.
If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
Benzer içerikler
- far filmi yasak mı
- otoyol ücreti hesaplama
- ehliyette kan grubu yanlış yazılmış nasıl düzeltilir 2025
- polis kaza tutanağı e devlete ne zaman düşer
- u dönüşü yasak tabelası yoksa
- elektrikli paten
- en iyi navigasyon uygulaması
- trafik cezası itiraz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler