Şimdi Ara

ileri sürüş veya güvenli sürüş teknikleri eğitimi (Ankara) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
13.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Autodrom'da Aventis ilaç firması çalışanlarıyla beraber tanıdık vasıtasıyla ben de eğitim almıştım 6 yıl önce. Skid-car ile aracın sürtünmesi azaltılarak karlı zeminmiş gibi yer sürtünmesi sağlanıyordu. Daha önceki bilgilerimden ve Sivas'ta kukalar arasında kendi yaptığım denemelerin faydasını orada da görmüştüm. Güzel bir gündü; bilgi tazelemiştim. Geçenlerde yaptığım bir denemede çok enteresan sonuçlara ulaştım telefonun ivme ölçerini kullanarak.

Renault Scenic ile ESP kapalı iken maksimum 0.86lık yanal ivmeye ulaşabiliyordum. ESP'yi açtığımda ise anlık müdahaleler sırasında 1.09Glik yanal ivmeyi gördüm kuru zeminde. Mükemmel değerler bunlar, ESP gerçekten mükemmel bir sistem.
  • videolar için teşekkürler hocam
  • Bu eğitim ücretini bilen var mı arkadaşlar.
    Eğitimi aldığımızda bize ne gibi faydaları olur?
  • Bir kişi de ücret yazsın artık yahu.

Ona göre niyetlenelim.
  • 3-5 bin var mıdır ki? ehliyet parasına olsada gitsek :)
  • Nisan ayında eşime imzadaki Megane'ı almıştım. Bir iki ay kadar önce güvenli sürüş teknikleri eğitimi kazandınız şeklinde. Haftaya bu eğitimi eşime aldırmayı düşünüyorum.

Ücreti nedir bilmiyorum ama herkesin alması gereken bir eğitimdir bu. Bende 5-6 sene önce böyle bir eğitim alma fırsatı yakalamıştım. Bu eğitimi küçük görmeyin yanılırsınız örneğin ben bile 25 senedir direksiyon başımda olmama rağmen fren nasıl yapılır bilmiyor muşum.

Önümüzdeki hafta arayıp randevu alacağım. Gittiğimde fiyat alıp buraya yazarım.
  • up
  • fiyat bilen yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: propanoik

fiyat bilen yok mu

ankara'da birysel eğitim vermiyorlar,sadece şirketlere eğitim veriyorlarmış...

bireyseli istanbulda veriyorlar 1 günlük sürüş eğitimi en son 6-7 ay önce sorduğumda 1350+kdv idi ...
  • Konu biraz eskiymiş ama ben Ankara'da buldum bir yer eğitim aldım. Araştıranlara da bir faydası olsun diye buraya da yazıyorum.

http://www.cgsurusakademisi.com/

Burada bireysel eğitimler veriyorlar. İleri sürüş, güvenli sürüş ve defansif sürüş olarak. Ben iş için aldım, MEB sertifikası istiyorlardı buranın verdiğini duydum ve aldım.

Fiyat konusunda ise gayet makul
  • quote:

Orijinalden alıntı: izledizitv

Konu biraz eskiymiş ama ben Ankara'da buldum bir yer eğitim aldım. Araştıranlara da bir faydası olsun diye buraya da yazıyorum.

http://www.cgsurusakademisi.com/

Burada bireysel eğitimler veriyorlar. İleri sürüş, güvenli sürüş ve defansif sürüş olarak. Ben iş için aldım, MEB sertifikası istiyorlardı buranın verdiğini duydum ve aldım.

Fiyat konusunda ise gayet makul

makul derken ne kadar hocam. Bende Ankara dayım hem eşim için hem kendim için araştırma yaparken bu konuya denk geldim. Adamlar gerçekten ilgili mi yoksa baştan savmamı yapıyolar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.