Şimdi Ara

İlandaki Corolla Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Corolla almayı düşünüyorum da ilandaki araç uygun mudur? Fiyatı biraz yüksek gibi ama kazasız diyor?? aksesuar mevcut uygun mudur????

http://sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-coook-temiz-lpg-li-corolla-191750269/detay

• Fiyat cok fazla. Hem km yuksek hemde comfort extra ayrica makyajsiz.

Bu parayi o arabaya vermemek icin cok neden var.

Makyajli bakmanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 senelik km yüksek c sınıf düz araba 46.000 diyor. 36.000 edebilir ancak.

• 35-40 arası anca eder 46000 aşırı pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewe

Arkadaşlar Corolla almayı düşünüyorum da ilandaki araç uygun mudur? Fiyatı biraz yüksek gibi ama kazasız diyor?? aksesuar mevcut uygun mudur????

http://sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-coook-temiz-lpg-li-corolla-191750269/detay

Teyzemin oğlu 2010 model comfort extra araç 106 binde sağdece 1 parça lokal boyalı 38750 e aldı fiyat gereğinden fazla yüksek yazılmış.

• Cooook temiz aracmis. Bence fiyati cooook

• Millet coşmuş vallahi, 48 bin tl ye 1.3 motor olanının 0 km sini satıyorlar yahu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Mondeo alınır mı??
    18 yıl önce açıldı
    Mazda Alınır mı?
    dün açıldı
    Cruze alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o araç comfort extra değil düz comfort dijital klima yok.fiyatı çok yüksek..
  • Yuh be fiyata bak
  • Allah akıl fikir versin. Satana da, alana da.. Arkadaş problemsiz diye şu boş (ruhsuz, tipsiz vb..) makineye 46.000 vermeye razısınız. Herhangi bir araca boya+sandık motor taksan daha ekonomik olur, daha ucuza malolur.. Gidin 10.000-20.000 km'de 1.6 dizel dolu araçlar alın bu paraya, bu nedir yahu?
  • 0 km Leon 49900 keza yeni kasa corolla da bu fiyat. Bu fiyata satarsa adamı ekonomi Bakanı yapalım

• Bu araçlarda Comfort Extra diye bir donanım var mı ki? Benim bildiğim extra donanım Avensis de vardı...
  • Corolla da comfort extra donanın var.
  • en fazla 37 lira eder
  • km çok fazla yaşına göre birde fiyatı yüksek piyasayı araştırın birde o araca takılıp kalmayın....
  • Ilandaki aracın bir üst donanımını 40 bin km de iken 40 bine sattık. Sadece sol çamurluk değişmişti.

Yani bu paraya bu araba yazık.

Gidin 2 bin daha ekleyip 1.33 sıfır corolla alın o paraya.

• Etmez. 2009 da corolla elegant i 39 a almiştik.

• Verilmez çok pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınırmı sorusu bile beni pirelendirdi dostum yaaa bu adamlardan bu fiyata alanlar yüzünden 1993-1998 model toyotaları efsane yaptınız, adama iyi fiyata satmada efsane sadece :))) gidin 0 alın 2. eli bitirin ki ucuzlasın ...
  • 10000 lira pahalı.O paraya 2014 modelini alırsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.