Yav arkadaş bıktım yanı adam sankı kendı bakmış şase vs oynama duzeltme yok diyor. E test raporu nerde? Yok. E kım dedi sana oynama yok diye . Ondan sonra teste sokunca çıkarsa test ucreti sana ait diyorum yok diyor. Yav herkes herkesi aptal sanıyor diyecem tamam ıllakı aptal da coktur ama 10 sanıyede teste sokmadan tespit edilebiliyor yanı ne gerek var bunlara çözemedim |
İlanda şase , podye, direkte oynama yok demiş. Hani test raporu diyorum yok diyor

-
-
Fazla stres ömrü kısaltır.
Bayiden sıfır araç bakın bence.
-
cok alakasız yorumunuz için tesekkurler :D
-
Arabalardan biraz anlıyorsanız şase ve podyede ki işlemi gözle baktığınız zaman görürsünüz zaten. Satıcının burada söylediği yanlış yok. Ancak ekspertize sokulduğu zaman söylenilenin haricinde aksi durum olursa değişen, boya çıkarsa ekspertiz ücretini elbette satıcı kişinin karşılaması gerekir. Eğer karşılamak istemiyorsa art niyet vardır, aracına güvenmiyordur. Kendinizi güvence altına almak istiyorsanız ekspertize gitmeden önce düzgün bir kaporta ustasına aracı götürün, 100-150TL ustanın cebine yemek, sigara parası verseniz boyasını, değişenini söyler. En azından satıcının söylediğinin aksine farklı bir şey çıkarsa 1000-2000TL gibi büyük paralar vermekten kurtulursunuz.
-
hocam sana şöyle söylim, xxxx kazası var ama KESİNLİKLE ŞASE DİREK PODYE oynama yoktur yazan ilanların hepsinde çok net hepsinde oynamayı bırak arabayı ikiye bölüp yeniden ekleme bile vardır.
-
Yoo bence alakasiz degil. Benim gucum 2. Ele yetmedi.Gittim sifira yazildim sıfır aldim mesela
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konu biraz şans eseri. Kendi aracımı aldığımda şasede şase uçlarında en ufak işlem hasar yok demişti podya değişti demişti sadece hakikatende bi gün motor inince anladık adam doğru söylemişti.
Türkiyede 2. El araç kumar oynamaktan farksız. Ya kazanırsın ya kaybedersin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcının açıklamaları yetersizse o ilanı kapatırsınız, ilan açıklaması yeterli ama telefonda güven vermediyse o aracın başına gitmezsiniz, güven de verdi ama araca gidince beğenmediniz ekspere, ustaya masraf etmezsiniz.
Her durumda da ikinci el araç bakarken boşa eksper yaptırma, boşa gitme gibi risklerden kaçış yok. Çok düzgün görünen, sorun varsa araç benim diyen ama eksper çıkışı yan çizen satıcılar illa ki denk gelecek. Eksperlerin çoğusu ücreti başta alıyor artık çıkışta anlaşmazlık olursa mağdur olmamak için.
Ayrıca test raporu olmadan aracım orijinal diyen her satıcı da çakal değildir. Tanıdığı güvendiği birinden almıştır, rapor vermeyen kaportacı ve motorcuya gitmiştir, belki eksper yaptırmıştır ama evrak saklama huyu yoktur, neticeyi gördükten sonra dosyayı bir yere atmıştır.
-
Aracın 3000 lira masrafı var yazan satıcıya kırk mesaj attım nesi masraf diye, şanzıman sorunlu 20.000 lira tutar dedi.
3 bin nere 20 bin nere. Ki başka bir ilanda şanzımana 35 bin lira masraf yapıldı yazmışlar. 50 binlik de olabilir. Ama ilanda 3 bin yazıyor yalancılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekspertiz raporunu üstlenmeyen satıcıdan araba alınmaz.
Mart ayı otomobil satış rekoru seçim sonrası fiyatların fırlayacağını gösteriyor.
Vatandaşın Kılıçdaroğlu vaadlerine inanmadığı anlamına geliyor.
Seçime kadar ne bulursa onu alıyor millet.
Ne demiştik ? Gözü kapalı bulduğunuzu alın.
-
seçimle alakası yok bence. Bayrama mıllet yenı aracıyla gitmek ıstıyor . Ramazanda zaten yeme içme hariç çogu esnafın işleri yavaşlar mıllet oruc acmaya eve erken gitme derdınde, aç karnına zaten gezıp tozamıyor dolayısıyla bu donem bayrama kadar mıllet bırıktırdıgı parayla araba pesınde olacak, olmayanda bayramı beklıyor arabasını satmıyor, Bayramda 4-5 gun gezecek sonra eve donunce butun arablar ılana cıkacak fıyatlar dusecek
-
Güzel hayaller ama gerçekle alakası yok.
Bayramdan sonra da fiyatlar yükselecek.
"Ekspertiz raporum yok, ister al ister alma" diyor çünkü bayramdan sonra daha yükseğe satabileceğini biliyor.
Maalesef piyasada araba yokken, araba kıymetli para kıymetsiz iken, ekspertiz raporuna takılınca araba alınamıyor.
Ama yine de boyasız tramersiz araba almakta fayda var.
-
şuan imkan ve paranız varsa alın aracınızı yoksa fiyatlar durduğu yerde durmuyor
-
İlanda şase - podye vs. muhabbeti varsa bence dikkatli olun hocam. Sıradan kullanıcıların çoğu şasenin podyenin ne olduğunu bile bilmez . Çoğu kullanıcı kontağı çevirir, işine gücüne gider gelir.
Aracını satarken de genelde kaza yok boya yok gibi genelin bileceği şeyleri yazar. Manifolt dişlisinde oynama yoktur gibi bir ifade yazmaz mesela çoğu insan.
Üstüne bir de teste falan sokmam, eksper raporunu ödemem diyorsa iyiden şüpheli bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urugakhina -- 7 Nisan 2023; 14:28:57 > -
Yav gerçek işte adam şimdi aracını satsa batramda tatile neyle gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Fazla stres ömrü kısaltır. Bayiden sıfır araç bakın bence. |
cok alakasız yorumunuz için tesekkurler :D |
hocam sana şöyle söylim, xxxx kazası var ama KESİNLİKLE ŞASE DİREK PODYE oynama yoktur yazan ilanların hepsinde çok net hepsinde oynamayı bırak arabayı ikiye bölüp yeniden ekleme bile vardır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X