Şimdi Ara

İLAN BAŞLIĞI ÇOK TEMİZ DİYOR AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç bakıyorum kendime ilan başlığı çok temiz falan yazıyorlar bi giriyorum ilana açıklama kısmı facia resmen. Örnek linki bırakıyorum aşağıya..

• VERDİĞİNİZ İLANDAKİ ARAÇ TEMİZ GÖRÜNÜYOR AÇIKLAMAYA GÖRE

8 yaşında araç, kapıda 5 santim boya ve tamponlarda boya var demiş. tamponda boya boyadan sayılmıyor zaten tampon plastik olduğu için. araç yaşına göre temiz gerçekten. 1 yaşında araç değil ki tamponu dahi çizilmemiş arayasınız hocam.

başlığa temiz yazmış adam, sıfır gibi hatasız boyasız yazmamış ki

dediğiniz gibi yapanlar var da bu örnek olmamış bence.
  • Cok gördük baslikta "kusursuz, hatasiz" yazan, boyali degisenli araçları. Adamlar sanki fabrikanin kusurunu kapatmislar islem yaptirip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VERDİĞİNİZ İLANDAKİ ARAÇ TEMİZ GÖRÜNÜYOR AÇIKLAMAYA GÖRE

8 yaşında araç, kapıda 5 santim boya ve tamponlarda boya var demiş. tamponda boya boyadan sayılmıyor zaten tampon plastik olduğu için. araç yaşına göre temiz gerçekten. 1 yaşında araç değil ki tamponu dahi çizilmemiş arayasınız hocam.

başlığa temiz yazmış adam, sıfır gibi hatasız boyasız yazmamış ki

dediğiniz gibi yapanlar var da bu örnek olmamış bence.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Tampon boyadan sayilmiyor ama on tamponun icindeki paneller(radyatorler ve intercooleri tutan orta panel) plastikten yapiliyor artik. Expertizde temiz cikmasindan sonra tampondaki rtusu önemsemeyip sehir disindan aldigim c3, her kalkista takir tukur sesler yapmaya basladi. Lifte tekrar kaldirinca plastige vida atildigini ve gevsedikce koseden kirilan bu panelin icindeki intercooler zangirdamaya baslamis.koseden bir yere tiklatip, paneli kirip, vidayla sabitleyip tampona da rtus yapmis uyanik

2 sene onceki fiyatlarla; orjinal panel(fiberglas gibi bir madde) 350 ₺, sokulen radyatör ve klima borularindan dolayi antifriz+klima gazi 150, iscilik ıvır zıvır derken 600 700 lira masraf ettim.

Simdi ses kesildi ama arabaya her baktigimda adama kufur ediyorum; bir de engelli, demek ki saglam olsa ne yapardik.

Buradan cikarilacak ders, sehir disindan, engelliden, hatta arabama kefilim diyen kisiden araba hic alinmaz ve plastik parcalar da onemsenmeyecek bölgeler degil. Bunlar bidon degil ki içi bos olsun, bir suru sey dolu.

Uzun lafin kisasi; ne lafa, ne de kisiye bakmayin, sadece arabaya bakin, alisveris bittikten sonra para edecek olan laflar ve eski sahibi degil, arabanin ta kendisidir(plastigiyle metaliyle birlikte)

• :/

Bu ilanda tek sorun tamponda çatlak olması ki adam da yazmış çatlak diye. Eğer söylediklerinden başka sorun yoksa arka tamponu değiştirip mis gibi binilir.

Bir aracın facia olarak nitelenmesi için önden büyük bir kaza yapmış olması ya da şasisinde hasar olması gerekiyor. Öyle 3-5 yeri boyanmakla arabaya zarar gelmiş olmaz.

“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”

– Alvin Toffler
  • Temizden kasıt nedir? Ufak tefek 2-3 parça boya arabayı çöp mü yapar? Devlet boyalı arabadan daha fazla mı vergi almaktadır? Arabayı yürüten kapısındaki boya mıdır?

Adam temiz demiş, 8 yaşında araba 73 bin kilometrede, ne çürüyecek kadar az yol yapmış, dünyaları kat etmiş, ideal derecede az kilometre. E LPG de görmemiş, araca dışarıdan müdahale de olmamış yani. Sizin temiz anlayışınız boyasız olması ise benim arabam bundan temiz. 20 yaşında bir tek sağ arka çamurlukta avuç içi kadar yerde boya var. Bu Lancer'dan daha temiz, 250 bin kilometresi var falan ama boşverin siz kilometreyi. Boya durumu daha iyi.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • Tamponlar çamurluktan pahalı her tarafı kırık dökük tamponu macunla yapılmış aracın 1 seneye kalmaz çatlayıp dökülüyor plastik aksama çelik macunu çekmek nedir arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.