Şimdi Ara

İkinci Elde Uçuk Fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar inanılmaz uçuk. 35 civarı az km araç bulamıyorum. Almaya kalksan burnundan kıl aldırmıyorlar. Sıfır kampanyalı fiyatlar bile daha cazip. Fiyatlarda düşme falan olur mu bekleyilim mi? Evdekilerin sağlık problemi var o yüzden araç şart biraz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ucuzladığına hiç şahit olmadım doğrusu .. eskiden 40 - 50 ye ağzına kadar dolu son model arabalar alınabilinir iken
    bugün adam akıllı bir golf, megane, vs alamıyorsunuz

dolaylı yoldan bu da ikinci el piyasasını etkiliyor ..

ihtiyaç var ise 1000-2000 zarar etmeyi göz önünde bulundurmanız lazım
    etmeyedebilirsiniz tabi...

çünkü fiyatlar gittikçe artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

ucuzladığına hiç şahit olmadım doğrusu .. eskiden 40 - 50 ye ağzına kadar dolu son model arabalar alınabilinir iken
    bugün adam akıllı bir golf, megane, vs alamıyorsunuz

dolaylı yoldan bu da ikinci el piyasasını etkiliyor ..

ihtiyaç var ise 1000-2000 zarar etmeyi göz önünde bulundurmanız lazım
    etmeyedebilirsiniz tabi...

çünkü fiyatlar gittikçe artıyor

İhtiyaç var hocam. Honda jazz bakıyorum ama hak getire. Ben mondeo sattım geçenlerde alacak kişi binici ve iyi biriydi indirimimi yaptım ki işimiz görülsün. Piyasa canavar dolu

• Piyasa adı üstünde. Yapacak birsey yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istedigin kadar bekle ama hic ucuzlamayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: G7*

Istedigin kadar bekle ama hic ucuzlamayacak.

Gidip sıfır almak daha mı mantıklıdır peki? Evdekilerin faize karşı tutumu var. Kılıfına uydurup bu kuveyt türkten falan katılım bankalarından kredi çıkabiliyormui sanırım onlara mı yönelsek

Adam 2011 de 41 e aldığı jazz ı 2014 de 37 ye satmaya çalışıyor. Kusursuzluk

• Istedigin kadar bekle ama hic ucuzlamayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçek piyasa İkinci Yeni
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Hyundai i20 kampanyası var 20 bin 20 ay 0 faiz ona bir bakın bence. En azından sıfır araç ve galiba 37,500 tl den başlıyor
  • Bende ikinci el 208 bakıyordum, 2012 model. Adamlar iyice uçmuş, tabi fırsat bu fırsat diyerek. Tepkimi koydum ve sıfır 208 için 50.000 civarını söve söve gözden çıkardım. İnşallah iyi etmişimdir.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    o segmentteki bi araca o kadar para ? Dostum veremem ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Fiyatlar inanılmaz uçuk. 35 civarı az km araç bulamıyorum. Almaya kalksan burnundan kıl aldırmıyorlar. Sıfır kampanyalı fiyatlar bile daha cazip. Fiyatlarda düşme falan olur mu bekleyilim mi? Evdekilerin sağlık problemi var o yüzden araç şart biraz...

Fiyatlar pek ucuzlamaz kardesim. Misal arkadaşım Aralık ayında punto almıştı 21 e 23.500 e sattı Ocak sonunda. Sonra bir punto daha getirdi dizel az km 23 e aldı 3. Gün arabayı tekrar sattı 24500 e. Şimdi gene puntosu var 25 e aldı 27 istiyor arabada satılık yazısı var günde birsuru kisi arıyor millet 2. El temize yöneldi

• 4 martta 10500 tl ye diZeli bırakan şimdi 12.000 TL istiyor

• 0 da da 2.eldede piyasa almis basini gitmis durumda.

0km ye tavir alan tuketici 2.ele yonelince bu seferde 2.el piyasasi costu.

Arabadan pek bi talebiniz yoksa megane1 1.6 benzin lpgli bi arac bakin derim ben max 20bine iyi birsey bulabilirsiniz. Enistemde vardi gayet konforlu ve seri istanbul bodrum istanbul yaptik gecen sene uzun yoldada gayet rahat. Parcasi ucuz ve herzaman pitasasi canli.

• 3k -4k fazla fiyat biçiyorlar genelde

• Şuanda sıfır araba alınacak bir dönemde değiliz, tam araba 2. el araba alma dönemi ama havalar biraz daha ısnırsa inanın fiyatlarda biraz daha ısınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

Fiyatlar inanılmaz uçuk. 35 civarı az km araç bulamıyorum. Almaya kalksan burnundan kıl aldırmıyorlar. Sıfır kampanyalı fiyatlar bile daha cazip. Fiyatlarda düşme falan olur mu bekleyilim mi? Evdekilerin sağlık problemi var o yüzden araç şart biraz...

Fiyatlar pek ucuzlamaz kardesim. Misal arkadaşım Aralık ayında punto almıştı 21 e 23.500 e sattı Ocak sonunda. Sonra bir punto daha getirdi dizel az km 23 e aldı 3. Gün arabayı tekrar sattı 24500 e. Şimdi gene puntosu var 25 e aldı 27 istiyor arabada satılık yazısı var günde birsuru kisi arıyor millet 2. El temize yöneldi

Alım satıma girelim yani :D

• renault fluenceye bakın

• renault lagunalarin temizini bulabilirsiniz o fiyata

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

Alım satıma girelim yani :D

Şans işi :)

• Piyasa şu an saçma sapan zaten.30 Bin TL'ye 1.2 motor baz model bir araç alınıyorken şu an 37-38 bin TL'leri gördü.Dolayısıyla piyasada yukarı çıktı.Özellikle bazı markaların ikinci elinde +5 Bin TL artışı bile oldu..

Astra Classic 3 Konfor paketi'ne bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.