Şimdi Ara

Kredi kartı ile galeriden araba satın almak? Neden düşük faiz oranı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, sarı sitede bazı ilanlar görüyorum.

1.2 milyon TL diyelim arada, 400.000 civarı krediyi 24 ay taksitle 1.79 faiz oranıyla kredi kartına çekiyoruz diyor galerici. Faiz oranı şu an bankalarda 3.2 civarı hu nasıl oluyor? Bir çakallık var mı bu işte?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banka ile anlaşmaları oluyor örneğin 10 milyona TL çekime kadar 1.27 vade oranı gibi. Standart bir durum sonuçta bankanın da iş yapabilmesi için işlem hacmi oluşturması lazım. Bazen zarar faiz yazsa bile.

Hocam o zaman galeriden araba almak gayet mantıklı, bir tık pahalı satsa bile?

100 bine 14 bin biner 12 aya diyorlar ama arayınca ya onun hesabı farklı, aa şöyleymiş bakalım abi 34 bin lira biniyor... diyorlar. ben izmirden bir galeri ile görüşmüştüm, sonuç buydu, arada uçurum vardı gerçek ile ilanda yazılan sallamasyon değerler arasında.

aynısını bir telefoncu da yapıyordu hatayda, yüzde 4 aylık fark diyor, 6 aya yüzde 60 fark istiyor dükkana gidince.  

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • ToggT12x kullanıcısına yanıt

Yok hocam, görüşmedim. Ne yalan söyleyeyim, sadece sarı sitede gördüğüm ilanlar yüzünden açtım konuyu. Acaba dolandırılmadan filan bu işten faydalanma şansım var mı?

Satın alacağım araba için her türlü krediye ihtiyacım var. 300k civarı kredi lazım, 3.1 civarından veriyor banka babama krediyi.

Oran kesinlikle 1,59 dan kat kat yüksek oluyor.
    Diyeceğim o ki KELİME OYUNLARI dönüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line
    • 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
    • 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile araba almak
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

onlar yalan söylüyor hocam. ilanlarda yazan rakamlara bakmayın, hatta arayınca bile ilk önce evet öyle diyebiliyorlar ama iş ciddiye binince zaten artık buradan dönmez deyip asıl fiyatı söylüyorlar.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.