|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Banka ile anlaşmaları oluyor örneğin 10 milyona TL çekime kadar 1.27 vade oranı gibi. Standart bir durum sonuçta bankanın da iş yapabilmesi için işlem hacmi oluşturması lazım. Bazen zarar faiz yazsa bile. |
|
|
kesin olarak görüştünüz mü oranları hocam? 100 bine 14 bin biner 12 aya diyorlar ama arayınca ya onun hesabı farklı, aa şöyleymiş bakalım abi 34 bin lira biniyor... diyorlar. ben izmirden bir galeri ile görüşmüştüm, sonuç buydu, arada uçurum vardı gerçek ile ilanda yazılan sallamasyon değerler arasında. aynısını bir telefoncu da yapıyordu hatayda, yüzde 4 aylık fark diyor, 6 aya yüzde 60 fark istiyor dükkana gidince. |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
|
Yok hocam, görüşmedim. Ne yalan söyleyeyim, sadece sarı sitede gördüğüm ilanlar yüzünden açtım konuyu. Acaba dolandırılmadan filan bu işten faydalanma şansım var mı? Satın alacağım araba için her türlü krediye ihtiyacım var. 300k civarı kredi lazım, 3.1 civarından veriyor banka babama krediyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
onlar yalan söylüyor hocam. ilanlarda yazan rakamlara bakmayın, hatta arayınca bile ilk önce evet öyle diyebiliyorlar ama iş ciddiye binince zaten artık buradan dönmez deyip asıl fiyatı söylüyorlar. |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|