Şimdi Ara

İKİNCİ EL REZİLLİĞİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
7.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mindivan M kullanıcısına yanıt
    valla arkadaşım çok haklısın. İnan 1 aydır araba bakıyorum ya satan adam haberim yoktu diyo 3000 TL tramer kaydı çıkıyo. ya ben alırken böyleydi diyo farketmedim diyor değişeni boyası bit on şeyi var ama olsun km düşük diyo. Arabam çok temizdi ne borcu ne bişeyi vardı herşeyi hallettim. Arkadaşın biri akşam 5 te geldi gördü beğendi kapora bıraktı sabah 10 da satışını yaptık gitti. Ya ben millete böyle kolaylık sağlıyorum titiz davranıyorum benim baktığım arabalar berbat durumda. Çocukta var arabasız olmuyor. Acele edipte elimde kalacak ya da içime sinmeyecek arabada almak istemiyorum. Lanet ettim valla başka kredi ödüyor olmasam inan faizine falan bakmayacağım kredi çekip sıfır araç alıcam.
  • Yazılanların hepsine katılıyorum.İnanın satmakta enaz almak kadar zor bu memlekette.Verdiğim ilanda aracın durumunu detaylı olarak anlatmama, kazalara ait fotoğraf koymama, ekspertiz raporu eklememe rağmen takas yapmayı düşünmediğimi yazmama rağmen hala aynı sorulara ve tekliflere maruz kalıyorum.Araç satıldımı tabiki hayır.
  • Araç alma hayalleri ile yaşayan insanları kandıranların allah belasını versin! Hakkım zehir zıkkım olsun benden aldığı paranın hayrını görmesin.

    Ben'de ilk aracım için koştururken istanbul dışına gittim.

    Telefondaki muhabbetlerin tamamında araç 0 sıkıntılı idi ve değişeni yoktu. Ben bel altı boya varmış yokmuş takılan biri değilim, illaki olur, kalbin sıkışır vurursun, ayağına kramp girer sürtersin, dalarsın toslarsın olabilir insanlık halleri, yeterki benim sürüş güvenliğimi etkilemeyecek sorunları olmasın ve hasar orjinalinde olduğu gibi olsun yeterli, ama konununun çıkış noktasında olduğu gibi kimseyi aldatmasın abi. ben taa burdan oraya gittim sorunsuz araç diye, sol ön çamurluk değişmiş, ön cam kenarı çatlak, lastikler bitik, termostat kaçırıyor ve diğer sorunlar. adama söylesen 2.el araç alıyorsun diyor. ebenin bilmem neyi. ben 2. el aldım diye ilk adamın arkasını toplamak zorunda değilimki.

    Böyle adamlar olduğu sürece millet bel altınada takılır, 50 liranının pazarlığınıda yapar. Samimiyetsiz ve üçkağıtçı bir toplumuz.

    Örnek vericem, bizim şef 0. km araç aldı c3 2011 model yılında, şuanda da onu kullanıyor, sorsan 35 binden aşağı vermez ama arabayı görseniz 20 den fazla vermezsiniz. araba su eksiltiyor mesela su ekleyip duruyor nedenini sorgulamıyor, çünkü; ilk sahibi yaa, zaten satıcak yaa, ikinci sahibine geçir babam geçir.

    Allah yardımcımız olsun, böyle palavracılara fırsat vermesin.




  • Motor arızaları,tamiri falan hepsi tamam(normal olanıda o zaten).Fakat boya konusuna cok takıntılıyım.Boyalı aracı millet neden almaz cok merak ederim.Dışardan bakınca gram hata olmayan boyalı aracların fiyatları neden düşük olur neden alıcısı olmaz? Mesela adam cizdirmiş arabayı ve daha sonra orjinal renginde boya attırmış.Dışardan bakınca asla belli olmuyor.Fakat araç boyalı diye alınmıyor..Bu konuyu hep merak ederim.Nedir bu boyalı araç almama takıntısı?

    Satarken değer kaybı olur demeyin..Bunun nedenini soruyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legend58

    Motor arızaları,tamiri falan hepsi tamam(normal olanıda o zaten).Fakat boya konusuna cok takıntılıyım.Boyalı aracı millet neden almaz cok merak ederim.Dışardan bakınca gram hata olmayan boyalı aracların fiyatları neden düşük olur neden alıcısı olmaz? Mesela adam cizdirmiş arabayı ve daha sonra orjinal renginde boya attırmış.Dışardan bakınca asla belli olmuyor.Fakat araç boyalı diye alınmıyor..Bu konuyu hep merak ederim.Nedir bu boyalı araç almama takıntısı?

    Satarken değer kaybı olur demeyin..Bunun nedenini soruyorum

    Boyanın altında yatan gerçekler + boyalı araç alırken 2 kere düşün söylemi kısacası güvensizlik...(benim düşüncem) Örnek 7-8 parça boyalı,keyfekeder boyalı,çamurluk boyalı(ama ekstra boyalı yerler) gibi açıklamalar görüyoruz.Benim için öncelikli motor kaputu ve tavan boyalı olmasın.




  • SHOSTKOVİCH kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi araçta herhangi bir sıkıntı yoksa sürtme,hafif darbe falan gibi sebeplerden boyandıysa neden alınmasın ki.Mesela otoparkta çizmişlerdin arabayı yada sokakta anahtarla çizenler falan bu tip nedenlerden dolayı boyatıyorsun arabanı ve sonra fiyatında ve alıcısında düşüklük oluyor..
  • Bir de türkiyede rengi tutturamama gibi durumlar oluyor malesef. Boyanan parça bakınca sırıtıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKSPERTİS RAPORUYLA 2. EL ARAÇ SATAN FİRMALARDAN ARAÇ ALMAK GÜVENİLİR Mİ SİZCE? DOD GİBİ.
  • Sıfır araçta bile boya değişen çıkabiliyor nakliyede oluşan kazalardan dolayı. Ama bişekilde güvenmemiz gerekiyor yoksa durumlar kötüye gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu tabire ne demeli ;..... ve ....... hariç en fulü. E o zaman en fulu değil demekki sen modeli yaz donanım adını yaz yeter. İlla en fule zorlama. o nokta noktalar yoksa en fulü değil.
  • 10 gundur bakiyorum. Lanet ettim ya. Hepsi uckagtci serefs. Allah belalarini versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahtekarlık almış yürümüş, astra'da farklı paketler vardır;
    Bazılarının sport paket aracını cosmo göstermesi dolandırıcılığın dik alası.
    Araçta xenon yok ,deri koltuk yok, alarm yok ama cosmo.
    Açıklama bölümüne ufak puntolarla sport yazıp işin içinden çıkanlar var.
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi
    1-Temiz aile aracı.(sanki kız isteyecek)
    2-Yürüyeni temiz (lastikleri kastediyor her halde.)
    3-Etek altı boyalı (her aracın etek boyu farklı sanırım.)
    4-evraklar full (ruhsat full sanırım.full olmayan nasıl acaba)
    Eklemek istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ilanı veren kişiyi aradım.sağ kapılarda ve çamurlukta boya var dedi.'değişen var mı dedim?' ' değişmesi daha iyidir.arkadaştan aldım ben de 'dedi.
    Kapattım suratına...
  • 100 ilandan 95 i tertemiz diye belirtiliyor
    Şimdiye kadar bana temizi rastlamadı. Bari yıkatıp verin o da yok
    Bi de pişkin pişkin bi vakum yaptırın diyorlar. Sıfır araç alanlara kızıyordum artık hak vermeye başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Opel corsa mı satıyorum arkadaşlar. Adama ekspertiz raporuyla beraber neyi var neyi yok anlattım ayrıca gösterdim de. ustaya göstericem dedi tamam eyvallah dedik 3 yere götürdü.İki ustada sorun çıkmadı. Sonuncu kaportacı usta çekti arkaya ondan sonra geldi adam usta arabayı almama izin vermedi diye. ekspertiz gösteriyoruz nesi var nesi yok anlatıyoruz adam gibi tramer kaydı gösteriyoruz. Sonra vazgeçiyor adam almaktan. Dürüst olmak da suç bazen memlekette malesef.
  • Arkadaslar 2 . el arac alimlarinizda mutlaka arac uzmani ndan ma yolu ile bilgi alabilirsiniz profosyonel arkadaslarimizla arac seciminize yardimci olabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac uzmanini indirerek hem araclar arizalar hakkinda bigi alabilir gosterge de ariza lambalari yandiginda ne yapmaniz gerektigini ogrenebilir dahada onemlisi araclar konusunda mail ile canli destek alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa dolandırıcı dan geçilmiyor,
    Doğruyu söyleyeni de 9 köyden koyuyorlar
    Nasıl bir millet olduk çıktık biz ?
    Sırf bu yüzden ülkeden insanlardan nefret eder oldum !
    Açık açık ilan yazıyorsun ama bizim insanımız okumayı sevmediği için okumuyor yazdıklarını tekrar tekrar sorup duruyor !
    Kusuru varsa ona göre fiyat yazıyorsun vatandaş yinede rakamı öldürmeye çalışıyor
    İyi mal iyi para
    Yok sahibi sıkışmış ucuza veriyor hayallerini bir kenara bırakmanın vakti geldi de geçiyor 30 bin den yukarı fiyatlı arabası olan Kişinin mali durumu iyidir kolay kolay paraya sıkışmaz , Hadi sıkıştı diyelim bankalar herkeze 5 dk da 10.000 TL kredi veriyor kefilsiz onu da Geç o araba sana bana düşmez esnafın biri anında basar parayı alır
    Takıntıları bi kenara bırakıp araç fiyat orantisi mantıklı olan araçlara bakmak lazım
    Kayıt olayı da bu saatten sonra imkansız bi durum
    2014 i30 elite aracımın ön tamponu çarptım
    Tampon
    2 led sis farı
    Ön panjur
    Sağ sol far
    Park sensörü
    Boya işçilik
    14 .000 TL tuttu serviste kasada gram boya yok
    Şimdi vatandaş abooo 14.000 TL kayıt bu ne diyor gelde anlat bir tek far 2.200 TL
    Araçların yedek parçaları uçuk özellikle Japon araçları honda Toyota
    Geçen biladerin corollaya bir tek arka teker rulmani değiştirelim dedik 980 TL +KDV + işçilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir arkadaş demiş ki; araba baktım tramer de 3.000TL hasarı çıktı. Yahu ortağım da 2012 model seat ibiza 1.4 sw var. dükkanın önünde kağıt toplayan motosikletli çocuk araca çarptı ve ayna kırıldı. servis ayna için komple kapıyı değiştirdi neymiş ayna menteşesi tutmazmış. Al sana 5.001TL lik hasar. Araba daha 22.000km de. E siz bu arabaları beğenmezseniz piyasa dolandırıcıya çakala kalır. 1 Hafta önce Doblo mu sattım satana kadar arayanlar etmediğini bırakmadı. 2010 model araba nasıl 150.000km de olurmuş yok çok yol yapmışmış. Sadece sağ çamurluğu değişik ve boyalı 3 adet ekspertizden rapor alındı. (hiçbiri tanıdığım değil lakin bir alıcı beni bir ekspertize götürdü bildiğin önceden anlaşmışlar arabada 4 parça değişen 5 parça boya çıkarttı. eksper raporunu ver imzala dedim veremem dedi.Böyle dolandırıcılara da dikkat edin).Neden sağ çamurluk değişik diyor, yahu sürtüp yırttırmış işte ne yapayım. yetkili fiat servisinde bu parça ve işleme 5.000TL tutar çıkarılmış ve %100 kusur (asli ve tali) arabaya verildiği için karşı tarafın perde airbag parası da buna yazılmış. En son kayseriden bir galerici geldi tüm eksper raporlarına baktı sigoratacıdan sorguladı aldı gitti. İlana ertesi gün koydu 28.5 yazdı. Ben ise 23 e sattım ona. Kim kaybetti? Gerçek alıcı ve dürüst satıcı.....
    Herkesi her araba satanı her galericiyi her alım satım işi yapanı ve her ciddi ihtiyacı olup aracını 3-4 aşağıya vereni kötü bilmeyin bence. Babama aldığım mondeom da pert kaydı var ve bilerek aldım hala adama dua ediyorum ve kaza resimlerini saklıyorum.2 kapı sacına 19.001TL yazan servisler var bu ülkede.

    Tabi bu arada boş araca full yazan, km oynayan, ölücülük yapan, hasar kaydını ve plakasını saklayan, motoru bitik arabaya segman atıp kakalayan kişileri Allah a havale ediyorum, haram para elbette çıkacaktır.

    Saygılarımla




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.