< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İnsanımız ahlaktan tamamen yoksun. Bunu yurt dışında da kalmış biri olarak söylüyorum.
|
Kendi ilinizde bulun aracı, 3 kuruş fazla olsun... Öbür türlü gideceğiniz yerde başınıza her türlü olay gelebilir ve daha pahalıya malolur
|
bugün aracım için kapora aldım. anlaştığım kişiler al-satçı olduğu için daha fazla veren bir binici bulursam kaporanın üzerine biraz para ekleyip geri yollarım neticede esnaf. kârın ayıbı olmaz. bahsettiğiniz şekilde yapılanlara ise söyleyecek söz bulamıyorum. eşine abisine muhabbeti tabi ki yalan. tanışıp el sıkıştığın insana en azından dürüst ol.
|
Bu olay bir kerede benim başıma geldi genelde şöyle oluyor bu arkadaşlar arac için sözleştikten sonra yoğun bir telefon trafigi yapıyor araca kapora aldım şu fiyattan sattım nasıl iyimi sence vs gibi.. Işgüzarlar ise suyu bulandırmak için abi ne yaptın sen o fiyattan verilirmi senin araban x eder diyorlar tamamen olay bu.
|
3 aydır araç bakıyorum.
bu halk ahlaksız, arsız, yalancı , karaktersiz. ya bayiden bakın. onlarında 2. elleri var ya da sıfır araç bakın. o sarı site ilanlarının alayı dolandırıcı müslüman ile alışveriş yaılmaz her zaman bunu söylerim buyrun okuyun https://eksisozluk.com/ikinci-el-otomobil-piyasasi--2309757 |
Muhtemelen daha yüksek veren birisi çıktı Vardır ondada bir hayır
|
bizim millete iyilik yaramaz
2 aydır araç arıyordum adamlara kapora göndereyim diyorum aynı gün hemen gelip alayım diyorum ya vazgeçiyorlar ya da fiyat yükseltiyorlardı açıkcası paramla rezil oluyordum son 1 haftadır letgo da ölücülük yapıyorum 50binlik araca 40 bin teklif ediyorum birkaçı kabul ediyor hatta bulunduğum şehire gelirler ise alacağımı söylüyorum araç almaktan vazgeçtim sitelerde dolanıp işsizlik yapıyorum |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmavi -- 23 Şubat 2020; 16:44:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 23 Şubat 2020; 16:44:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 23 Şubat 2020; 16:48:25 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 24 Şubat 2020; 0:0:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 24 Şubat 2020; 18:52:40 > |