Şimdi Ara

İki kulağa küpe takmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 kulağa da takıyorum küpe. çevreden de hoş durdugunu söylüyor herkes ama acaba diyorum sağ kulağı çıkarsam mı çünkü yolda çarşıda falan bakanlar oluyor rahatsız oluyorum büyük şehirde değil tekirdağ ve küpe falan pek yaygın değil batıda olmasına rağmen , o yüzden acaba 1 tane mi takmaya devam etsem sizce? foto koyabilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

İki Kulağa Küpe Takmak: Erkekler İçin Anlamı ve Tarzları

Giriş:

İki kulağa küpe takmak, erkekler arasında giderek daha popüler hale gelen bir trend haline gelmiştir. Farklı anlamlar taşıyan ve çeşitli stiller sunan bu uygulama, erkekler için özgürlük ve bireysellik ifade etmenin bir yolunu temsil etmektedir.

Erkeklerde İki Kulağa Küpe Takmanın Anlamı:

• Asilik ve İsyan: İki kulağa küpe takmak, genellikle isyan ve otoriteye karşı çıkma ile ilişkilendirilmiştir.
    • Kişisel Stil: Kulaklara küpe takmak, kişisel tarzı ifade etmenin bir yoludur. Farklı tasarımlar ve metaller, her erkeğin benzersiz karakterini yansıtır.
    • Cinsiyet Akışkanlığı: İki kulağa küpe takmak, giderek daha fazla cinsiyet akışkanlığı sembolü olarak görülmektedir.

Farklı Küpe Stilleri:

• Klasik Çemberler: Her iki kulakta da takılabilen klasik ve zamansız bir stildir.
    • Küçük Sivriler: Daha keskin ve edgier bir görünüm arayanlar için uygundur.
    • Sallantılı Küpeler: Daha dikkat çekici ve hareketli bir stildir.
    • Asitmetrik Tasarımlar: Her iki kulakta farklı tasarımlara sahip küpeler, benzersiz ve ilgi çekici bir görünüm sunar.
    • Gösterişli Desenler: Renkli taşlar veya semboller gibi gösterişli desenler, dikkatleri üzeriniz çekecektir.

İpuçları:

• Yüz Şeklinizi Dikkate Alın: Farklı yüz şekilleri, farklı küpe stillerine uygundur.
    • Metal Seçiminize Dikkat Edin: Altın, gümüş veya çelik gibi hipoalerjenik metaller, hassas ciltler için en iyisidir.
    • Uygun Bakım: Küpelerinizi düzenli olarak temizleyerek enfeksiyonları önleyin.
    • Kıyafetlerinize Uygun Seçimler Yapın: Küpelerinizin kıyafetlerinizle tamamlayıcı olmasına dikkat edin.

Sonuç:

İki kulağa küpe takmak, erkekler için özgürlük, bireysellik ve kişisel tarzı ifade etmenin bir yoludur. Farklı anlamlar taşıyan ve çeşitli stiller sunan bu uygulama, kendini ifade etmenin ve moda dünyasında öne çıkmanın popüler bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Herkesi takmamak lazım, senin gönlün nasıl istiyosa öyle davranmaya devam et . . .Daha bide hoş durduğunu söylüyolarmış, o bakanlarda kendileri cesaret edemediği için içleri içlerini yiyor o yüzden bakışlar . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Arkadaşlar ben 2 kulağa da takıyorum küpe. çevreden de hoş durdugunu söylüyor herkes ama acaba diyorum sağ kulağı çıkarsam mı çünkü yolda çarşıda falan bakanlar oluyor rahatsız oluyorum büyük şehirde değil tekirdağ ve küpe falan pek yaygın değil batıda olmasına rağmen , o yüzden acaba 1 tane mi takmaya devam etsem sizce? foto koyabilirim

no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Arkadaşlar ben 2 kulağa da takıyorum küpe. çevreden de hoş durdugunu söylüyor herkes ama acaba diyorum sağ kulağı çıkarsam mı çünkü yolda çarşıda falan bakanlar oluyor rahatsız oluyorum büyük şehirde değil tekirdağ ve küpe falan pek yaygın değil batıda olmasına rağmen , o yüzden acaba 1 tane mi takmaya devam etsem sizce? foto koyabilirim

no ss no güven
    Hoş durmuyor gerçekten, bir tanesini çıkart
  • quote:

quote:

no ss no güven

İki kulağa küpe takmak

Ama şuan sağ kulakta da aynı soldakinin eşi var hocam halka küpe yani.

• quote:

quote:

quote:

no ss no güven

İki kulağa küpe takmak

yalnızca bir tane tak

• quote:

quote:

quote:

quote:

no ss no güven

İki kulağa küpe takmak

yalnızca bir tane tak

Alıntıları Göster
    Çıkar birini.

Sağ kulağına tak bitane.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Çıkar birini.

Sağ kulağına tak bitane.

sola takmam gerekmiyor mu hocam *
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Çıkar birini.

Sağ kulağına tak bitane.

sola takmam gerekmiyor mu hocam *

Toplumda bi şartlanma var illaki sola takıcak erkek diye. Sanki ne farkediyorsa. Saçma sapan cevaplar geliyor yok futbol topu derlermiş sağa takanada.
    Sola takınca adamın hası oluyor sanki. Saçma sapan işler

O yüzden sağa tak dedim alışılmışı bozayım diye

• Benim arkadaşın lafı vardı. Sola takan özgün sağa takan **** diye o geldi aklıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

Benim arkadaşın lafı vardı. Sola takan özgün sağa takan **** diye o geldi aklıma
    Hiç sıkıntı yapma. Bende küpe takıyorum. Etrafımdakilerin , çevremdekilerin ne dediği , nasıl baktığı vs. zerre ilgilendirmiyor beni.

Sen seviyorsan , isteyerek takıyorsan sıkıntı yok
  • Yaş 23 ve 8 yıldır küpe takıyorum. 2 inci kulak son 5 yıldır delik. Okula girerken çıkarır çıkıncada tekrar takardım lisede. Üniversite hayatım boyunca devamlı taktım.

Milletin fikri şeyimden aşağıya kasımpaşa derler ya, tam olarak bu fikre sahiptim. Özgüven eksikliği çeken bir arkadaşsın sanırım. Zira hayatımı başkasına göre yaşayacaksam kendime tam olarak asalak derdim. Sen bence bu durumdasın kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Yaş 23 ve 8 yıldır küpe takıyorum. 2 inci kulak son 5 yıldır delik. Okula girerken çıkarır çıkıncada tekrar takardım lisede. Üniversite hayatım boyunca devamlı taktım.

Milletin fikri şeyimden aşağıya kasımpaşa derler ya, tam olarak bu fikre sahiptim. Özgüven eksikliği çeken bir arkadaşsın sanırım. Zira hayatımı başkasına göre yaşayacaksam kendime tam olarak asalak derdim. Sen bence bu durumdasın kusura bakma.
    Kendi güvensizliklerini başkalarının üzerinden halletmeye çalışan insanlara hiç itimat etme ! Benim fikrim tek kulak'dan yana eğer rahatsız oluyorsan daha sonra takarsın. Ara ara özel günlerde vs.. başlarsın, zaten alışırsın. Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: backup123

Kendi güvensizliklerini başkalarının üzerinden halletmeye çalışan insanlara hiç itimat etme ! Benim fikrim tek kulak'dan yana eğer rahatsız oluyorsan daha sonra takarsın. Ara ara özel günlerde vs.. başlarsın, zaten alışırsın. Bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    Dostum, benimde 2 kulağım delik. Düşün Ümraniye gibi bir yerde takıp rahat rahat geziyorum. Bakan oluyor mu dersen tabii ki oluyor ama hiç takmıyorum bile. Baktıklarında bende gözlerini kaçırana kadar bakıyorum o kişiye. Özgürlüğünü kimsenin kısıtlamasına izin verme. Tak istediğin gibi bakarlarsa baksınlar "geri kafalılar".

• quote:

Orijinalden alıntı: Grenade34

Dostum, benimde 2 kulağım delik. Düşün Ümraniye gibi bir yerde takıp rahat rahat geziyorum. Bakan oluyor mu dersen tabii ki oluyor ama hiç takmıyorum bile. Baktıklarında bende gözlerini kaçırana kadar bakıyorum o kişiye. Özgürlüğünü kimsenin kısıtlamasına izin verme. Tak istediğin gibi bakarlarsa baksınlar "geri kafalılar".

Alıntıları Göster
    Bende Çorludayım şu saate kadar dedemden başka kimse ne laf söyledi ne bakış atabildi.

• tekirdağın neresindensin hocam ?
    bu arada bence tek daha güzel olur

quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Bende Çorludayım şu saate kadar dedemden başka kimse ne laf söyledi ne bakış atabildi.

bende çorluda oturuyom hocam pm gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrezerLatifçi -- 16 Şubat 2013; 0:22:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgresLive

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sağa uzun küpemi, sola 2 tane halka takıyorum, dert etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Sağa uzun küpemi, sola 2 tane halka takıyorum, dert etmiyorum.

Alıntıları Göster
    2 kulağa da takmasan daha iyi bence =) ama madem takıyon 2 kulağa da takınca çirkin duruyor bence tek kulak daha iyidir

• der giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoko Ono

der giderim
    Ben Adana da takıyorum beni taşladılar nasıl erkesin diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.