Şimdi Ara

İki Joystick Arasında Kaldım!!! Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

SAITEk X52 Pro Flight System

Bunlar Uçak kullanım joystickleri başka şirketlerınkını bulamadım bunlarda çok güzel..

Siz hangisini önerirsnizi?

İlk yorumun için teşekkür ederim.
  • En iyisi x52 pro versiyon, zaten x52 nin geliştirilmişi, fakat daha ucuza kaliteli olarak şimdi kullandığım "saitek aviator" tavsiye edebilirim, 58 Ytl, çift gaz kolu var, üzerinde 8 tuş, yine üzerinde 3 adet seçilebilir mod var, her modda tuşlar farklı bir görev yada görevler atanabiliyor, d&r dan online aldım. Ama çok hevesli, ilgiliysen, para sorun değilse x52 pro iyi seçim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

En iyisi x52 pro versiyon, zaten x52 nin geliştirilmişi, fakat daha ucuza kaliteli olarak şimdi kullandığım "saitek aviator" tavsiye edebilirim, 58 Ytl, çift gaz kolu var, üzerinde 8 tuş, yine üzerinde 3 adet seçilebilir mod var, her modda tuşlar farklı bir görev yada görevler atanabiliyor, d&r dan online aldım. Ama çok hevesli, ilgiliysen, para sorun değilse x52 pro iyi seçim.

x52 pro ile kendinde kokpitte hissedebilirsin.

saitek
    hangisini alırsan al pişman olmazsın..
  • bu solediklerini bilmemde logitech force 3d pro al ucmayi birakip kalkislari tekrar tekrar yaparsin bi arkadasim ilk kullanimda ucak kalkana kadar beni duymadi yaninda oturmama ragmen kalktiktan sora strese girdim konusamadim dedi sen hesap et artik ve %120 de kullaniorum %150 de kontrol cok zor oluyo
    MSI H 61M - CPU Intel Core i5 2500K 3.3Ghz 6Mb Enermax Naxn ENM750AWT 750W 12CM Fan - Kingston Hyperx 8GB DDR3 1600MHz CL9 XMP Bellek Kiti(2x4GB)- Msi N570GTX Twin Frozr III 1280MB 320Bit DDR5 Power Edition/OC Ekran Kartı - 2 X 250 GB Seagate 7200 RPM SATA2 NCQ 16MB - Philips 42'' Full Hd 3D Led Televizyon 42PFL7606 - Logitech G 15 V2 - Logitech Rumblepad 2 - Logitech Force 3D Pro Joystick - Microsoft Sidewinder Mouse - Microsoft Sidewinder Direksiyon Logitech G25 Direksiyon - Logitech G51 - Nintendo Wii - Guitar Hero 5 - Sony Playstation 3 320 GB Konsol - Playstation 3 Move
  • walla flight serisi senin için uygun olur ama ps28 de iyi karar veremedim senin için
    ama ben dükkandan flight modelini alırdım ve çıkar giderdim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.