Şimdi Ara

3 Gaming Laptop Arasında Kaldım Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta içinde bilgisayarımı yeniliyorum yaklaşık 4.500 tl civarı bi bütçem var pazar araştırması yaptığımda 3 adet alınabilir seçenek buldum fakat bi türlü karar veremiyorum yardımınıza ihtiyacım var.

1-)

2-)

3-)

Şu an kullandığım notebook ''Acer'' ve aşırı ısınan bi bilgisayar kasa malzemesi dandik o yüzden çekingenim Acer konusunda , nitro serisinde kasa kalitesi nasıldır? ısınma problemi var mı? bilen varsa cevaplarsa teşekkür ederim iyi forumlar :)

• Fx504. Ne acer ne de fx553 öneririm.
  • Hocam merhabalar, ben de sizle ayni bantta bir bilgisayar arayisindayim surekli oyun oynamasam da bu ozelliklerde bir bilgisayarin beni daha uzun sure rahat ettirecegi icin gaming bilgisayrlara bakiyorum, siz seceneklerin arasina dell g315 i katmamissiniz sanirim bana en yakin gelen secenek suanda o sizin bu bilgisayar hakkinda fikriniz nedir, iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba kardeşim, bu modeli araştırdım rengi hoşuma gitmedi açıkcası ayrica ısınma problemi varmış sanırım biraz youtubedan izledigim videoda öyle demişlerdi sıkıntı yaratacağını düşünüyorum o yuzden koymadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Specthor -- 10 Aralık 2018; 14:58:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.