Bildirim
İki Dil Bir Bavul
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Senin ailen var mı? Hayır! Nasıl hayır lan ?
çok sıcak, tatlı bir filme benziyor fragman güzeldi. -
hoca: yazın kitap okuyacan mı?
zülküf: hayır
hoca: ne demek hayır layn?!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 2 Kasım 2009; 20:32:41 > -
Çocuk kroşeyi iyi vurdu eşşeğe
Aşşada Kroşe Anı Var (1,5MB)
http://i34.tinypic.com/wksm4h.jpg -
-
mutlaka gitmeyi planladığım bir film olmazsa netten takılırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Solu
hoca: yazın kitap okuyacan mı?
zülküf: hayır
hoca: ne demek hayır layn?!!
bende böyle derdim -
quote:
Orijinalden alıntı: Meaningléss
Çocuk kroşeyi iyi vurdu eşşeğe
Aşşada Kroşe Anı Var (1,5MB)
http://i34.tinypic.com/wksm4h.jpg
Zülküf mü o vuran -
güzel bir film. tavsiye ederim. zülfük filmin bombası -
quote:
Orijinalden alıntı: boru3
güzel bir film. tavsiye ederim. zülfük filmin bombası
-
Böyle öğretmenleri gönderirsen oraya tabi insanlar düşman olur Türk ırkına. Bence çift dil desteği verebilecek öğretmenler görevlendirilmeli.
İngilizce kursuna gittiğinizde bazı konuların Türkçe açıklanmasını istiyorsunuz. Bu da onun gibi bir şey. Hiç Türkçe bilmeyen birine nasıl Türkçe öğreteceksiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Böyle öğretmenleri gönderirsen oraya tabi insanlar düşman olur Türk ırkına. Bence çift dil desteği verebilecek öğretmenler görevlendirilmeli.
İngilizce kursuna gittiğinizde bazı konuların Türkçe açıklanmasını istiyorsunuz. Bu da onun gibi bir şey. Hiç Türkçe bilmeyen birine nasıl Türkçe öğreteceksiniz?
SaçmaldınO öğretmende kürtçe konuşursa o insanlar Türkçe'yi naıl öğrenecek?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Feint-TR
quote:
İngilizce kursuna gittiğinizde bazı konuların Türkçe açıklanmasını istiyorsunuz. Bu da onun gibi bir şey. Hiç Türkçe bilmeyen birine nasıl Türkçe öğreteceksiniz?
SaçmaldınO öğretmende kürtçe konuşursa o insanlar Türkçe'yi naıl öğrenecek?
katılıyorum
-
bu fimi nerden izleyebilirim. bulunduğum ilde sinema yok. PM ile ulaşırsanız çok güzel olur. -
quote:
FAIL -
güzel bir filme benziyor. son zamanlarda Türk yapımı filmler güzelleşmeye mi başladı ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: *metin*
güzel bir filme benziyor. son zamanlarda Türk yapımı filmler güzelleşmeye mi başladı ne?
sanmıyorum arada istisna çıkıyor -
Gittim filme ben.. İşlediği konu bakımından güzel ve gerçek fakat çok sıkıcı ve filmde hiç bir olay olmuyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X