Şimdi Ara

İhtiyaç Kredileri ( Bayram Kampanyaları )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayram zamanları ihtiyaç kredilerinde güzel kampanyalar oluyor.
    Benim gibi çoğu kişinin iihtiyacı vardır mutlaka, şimdiden bu başlık altında paylaşımları yapabiliriz.

Şimdilik sadece Garanti Bankasının kampanyası var sanırım;

%0.99 faizli ve 9 TL dosya bedeli ile 50.000 TL ye kadar 60 ay vadeli veriyor.
    EDİT: 5.000 TL den fazla olduğunda faiz %1.23 e çıkıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 30 Temmuz 2012; 21:21:58 >

• Konu dışı biliyorum ama acil öğrenmem gereken birşey var arkadaşlar.

Bankamatik kartıyla vadesiz hesaptan yıllık kart ücreti, hesap işletim ücreti gibi hiçbir kesinti yapmayan bir kart var mı acaba?

Varsa Hangi bankanın kartı acaba?

Vadesiz olarak zaman zaman bankamatikten para yatırmak için banka tavsiyesine ihtiyacım var.

Kredi çek kart ücreti ödeme, otomatik ödeme ver kart ücreti ödeme, kredi kartı çıkart bankamatik ücreti ödeme gibi seçenekleri değerlendirmeden sadece bankamatik hesabı açtıracağım.

Yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar, Teşekkürler

• banada bu aralar kredi lazım takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stornado -- 30 Temmuz 2012; 23:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

Konu dışı biliyorum ama acil öğrenmem gereken birşey var arkadaşlar.

Bankamatik kartıyla vadesiz hesaptan yıllık kart ücreti, hesap işletim ücreti gibi hiçbir kesinti yapmayan bir kart var mı acaba?

Vadesiz olarak zaman zaman bankamatikten para yatırmak için banka tavsiyesine ihtiyacım var.

Kredi çek kart ücreti ödeme, otomatik ödeme ver kart ücreti ödeme, kredi kartı çıkart bankamatik ücreti ödeme gibi seçenekleri değerlendirmeden sadece bankamatik hesabı açtıracağım.

http://www.ingbank.com.tr/sizinicin-gunlukpaket.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

http://www.ingbank.com.tr/sizinicin-gunlukpaket.asp

ING Günlük nedir? Hangi ürünlerden oluşur?
    Bireysel müşterilerimize yönelik tüm temel bankacılık ihtiyaçlarının tek bir başvuru ile sunulduğu çok avantajlı bir bankacılık paketidir. ING Günlük’te Vadesiz Mevduat Hesabı, Destek Hesap, ING Bonus Card ve Otomatik Fatura Ödeme Talimatları bulunur.

ING Günlük hangi durumda iptal olur?
    Paket içindeki ürünlerden herhangi birinin iptali veya geçersizliği halinde, paketiniz iptal olur.

Yukarıdaki 2. maddeye göre en az bir otomatik fatura ödeme talimatı vermek gerekiyor diye düşünüyorum.

• quote:

KuveytTurk.
    Hiçbir ücret yok havale,eft,bankamatik kartı,cep şifre cihazı,hesap işletim ücreti v.s hepsi ücretsiz,neredeyse hesap açana bankadan hisse verecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

Arkadaşlar bayram zamanları ihtiyaç kredilerinde güzel kampanyalar oluyor.
    Benim gibi çoğu kişinin iihtiyacı vardır mutlaka, şimdiden bu başlık altında paylaşımları yapabiliriz.

Ben dün gece öyle üstün körü bakmıştım ama Ramazan bayramı kredisi Garantide 5000tl 12 ay vadeli kredi geri ödemesi 6000tl yani yıllık herşeyi dahil %20.69 faiz işliyor yanlış anladıysam düzeltin..
    5000tl alan 12 ay sonra 6000tl geri ödüyor. tüm bankalarda da bu oran ortalama aynı.. yani Aylık faize aldanmayın düz mantık 10tl alıp 12tl ödetiyorsa %20 faizli kredidir bu.. yukarıdaki %1.23 faiz x12 ay dersek.. %14,76 faiz yapıyor + 350tl dosya masrafı (5000x %14,76 + 350tl =6085tl ) tabi Vade arttıkça faiz oranı düşüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

Arkadaşlar bayram zamanları ihtiyaç kredilerinde güzel kampanyalar oluyor.

Ben dün gece öyle üstün körü bakmıştım ama Ramazan bayramı kredisi Garantide 5000tl 12 ay vadeli kredi geri ödemesi 6000tl yani yıllık herşeyi dahil %20.69 faiz işliyor yanlış anladıysam düzeltin..
    5000tl alan 12 ay sonra 6000tl geri ödüyor. tüm bankalarda da bu oran ortalama aynı.. yani Aylık faize aldanmayın düz mantık 10tl alıp 12tl ödetiyorsa %20 faizli kredidir bu.. yukarıdaki %1.23 faiz x12 ay dersek.. %14,76 faiz yapıyor + 350tl dosya masrafı (5000x %14,76 + 350tl =6085tl ) tabi Vade arttıkça faiz oranı düşüyor.

20000 ve 50000 için en uygun ödeme nerede var acaba

• yıllık maliyet faiz oranı hesaplamayı bilen var mı?
  • Arkadaşlar en uygunu Garanti şuan %1.23 faiz 5000 TL ve üzerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

KuveytTurk.
    Hiçbir ücret yok havale,eft,bankamatik kartı,cep şifre cihazı,hesap işletim ücreti v.s hepsi ücretsiz,neredeyse hesap açana bankadan hisse verecekler.

muhteşemmiş hocam teşekkürler

• Bugun ing bank reklamlarımı gördüm bilboardlarda ama detaylarına bakamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faiz haramdır
    bankalar ramazan ve bayram kredisi veriyorlar
    epic fail diyor ve susuyorum
    (kredi faiz içerir) bilmeyenler için
  • Bayram kredisi vss.. diyip adamı kekliyorlar

alacağınız miktar ve vadeye göre krediler farklı oluyor. hesaplama yapmanız için kredi karşılaştırma sitelerine bakmanız daha doğru olur

mesela ben 10000 tl 24 ay düşünüyorum. işbankası ve akbank 1.15 'ten veriyor garanti 1.23(bayramlık kredi şu reklamı yapılan) işbankası 225 tl masraf akbank 250 tl ,garanti 199 masraf 1.işbank,2.akbank.3.garanti oluyor

dosya masrafı yok derler faizi yüksektir
    faizi düşüktür dosya masrafı yüksektir.
    yada düşük taksitle başlayıp artan taksit verirler 60 ay ilk 1-2 yıl faize çalışırsın kapatmak istesen 2 yıl sonra hiçbir avantajın olmaz daha da zarar edersin

diyeceğim şu banka uygun demek yanlış olur alacağın miktar ve vadeye göre herşey değişebilir.
  • BİRDE BUNA BAKMAKTA FAYDA VAR

Arkadaşlar
    Kampanya detayına bakıldığında çekilen tutar için alınan işlem ücret bedeli (max . 200 TL ) altın olarak iade ediliyor. 1000 tl karşılığı 12 ay , aylık ödenecek tutar 99 tl.İade olunacak tutar 65 tl . 12x99=1.188 - 65 = 1.123 TL (12 ayda geri ödenecek tutar) %11 YMO

Şu anda tüketici kredilerindeki YMO 'ların en düşük %19-20 lerde olduğu Ve bir sürü evrak prosedür hazırlama derdi de düşünülürse fena görünmüyor.
    Değerlendirmek isteyenler için
    Detaylar aşağıda

http://www.teb.com.tr/bireysel/sipsak-para.aspx

Kampanya 20.07.2012 - 27.08.2012 tarihleri arasında geçerlidir
    Kampanya kapsamında işlem ücreti karşılığında gram altın müşterilere hediye edilecektir.
    Kampanyada kapsamında tek seferde en az 500 TL ŞipŞak Para çekilmelidir. Daha az tutarlı işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    En fazla 200 TL değerinde altın kazanılabilir.
    Kazanılan altınlar müşterilerin vadesiz altın hesaplarına 12.09.2012 tarihinde o günkü TEB altın gram satış fiyatı üzerinden hesaplanarak geçilecektir.
    Vadesiz altın hesabı olmayan müşterilerin 10.09.2012 tarihine kadar TEB Şubeleri veya TEB İnternet Şubesi’nden Vadesiz Altın Hesabı açmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar vadesiz altın hesabı açmayan müşterilerin hediyesi verilemeyecektir.
    Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    TEB, ŞipŞak Para kampanyası koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    3, 6, 9 ve 12 ay vadeli ŞipŞak Para işlemlerinde faiz oranı %1,99'dur.
    18 ve 24 ay vadeli ŞipŞak Para işlemlerinde faiz oranı %2,34'tür.
    Minimum 50 TL, maksimum 10.000 TL için işlem yapılabilmektedir.
    Minimum 3, maksimum 24 aya kadar taksitlendirme yapılabilMektedir.
    İşlem Ücreti çekilen tutarın %6'sı + 5 TL'dir ve ilk taksit tutarına yansıtılır. Taksit tutarı hesap kesim tarihine göre değişiklik gösterebilmektedir.
    TEB Express ATM’lerden günlük para çEkme limiti 1.500 TL’dir.
    ŞipŞak Para işlemleri TEB Express ATM’leri, teb.com.tr, TEB İnternet Şubesi, 444 0 666 TEB Telefon Şubesi ve TEB Şubeleri’nden yapılabilir
    17.12.2010 tarihinde yayınlanan Banka ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 17. maddesi ve 22. maddesindeki Yönetmelik Değişikliği kapsamında bir takvim yılı içerisinde en fazla 3 defa, dönem borcunun yüzde %50'sine kadar ödeme yapılan kredi kartları ile dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar nakit çekim işlemleri gerçekleştirilemez.
    TEB, Altın Hediyeli ŞipŞak Para kampanyası koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

faiz haramdır
    bankalar ramazan ve bayram kredisi veriyorlar
    epic fail diyor ve susuyorum
    (kredi faiz içerir) bilmeyenler için

epic fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 31 Temmuz 2012; 12:48:09 >
  • 50.000 liraya bayramda, yılbaşinda , babalar gününde ne yaparlar ki...Kredi halk- ziraat tarzi bankalara sorulmadan alinmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smbdy -- 31 Temmuz 2012; 14:00:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsbc 1,26 dan veriyor
  • Arkadaşlar yukarıda yazdım Reklam yapar gibi aylık faiz oranlarını yazmanın bir manası yok.. çünkü işin içine dosya masrafı, sigortası vs. giriyor ve bu her bankada değişkenlik gösteriyor.. dolaysıyla düşük kredilerde faiz oranı daha yüksek ama hiçbir yerde 10.000tl için %20 nin altında yıllık faiz yok..
  • quote:

garanti ve iş bankası ile çalışıyorum.
    2 şer adet fatura otomatik ödeme talimati verince yıllık hiç bir masraf almiyorlar.
    iki bankanın da vadesiz kartı var.
    iş bankası kredi kartı var yıl sonu kart ücreti çıkıyor onu da şubeye gidip geri iade alıyorum.
    iki bankanın da internet ve cep bankacılık hizmetleri ni kullanıyorum.
    garanti nin cep banka sında eft işlemi ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.