Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
5
Favori
462.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elbette en iyisi yıkanabilir şeyler almak.Biz de koltukları 1-2 ay önce değiştirdik ve yüzeyi komple sökülüp makinada yıkanabilen koltuk aldık.Aynı şekilde yataklarda da koruyucu red var.Bir halılardan fire veriyoruz sanırım

    Ancak şu noktada katılmıyorum.İyi emişli halı yıkama makineleri koltuk ya da halıyı neredeyse kuru olarak bırakıyor.Yani çok büyük bir kısmını geri emiyor.Koltuk ya da halının rengi açılıyor.Konan şampuan da oldukça az miktarda.Ben çok da zararı olduğunu düşünmüyorum.Hatta rahatsız ediyorsa da bir de arkasından suyla yıkayıp çekersiniz.Halı yıkama makinesi ayrıca su kıtlığı yaşadığımız günler için de önemli bence.En azından onla yıkasın insanlar.

    Robot konusunda da size hak veriyorum.Pazarlama taktikleri işte.




  • evet halıların gerçek anlamda yıkanması bir sorun. ama halı yıkama makineleri gerçek anlamda yıkama yapmıyor. ancak yüzeysel bir temizleme yapabiliyor. halı tüylerinin üstündeki ilk birkaç milimetreden sonrası tamamen temizlenmeden kalıyor. çok olsa ilk beş mm yıkansın diyelim. yüzeydeki görünür kir temizleniyor evet. ama iç ve dip kısımlarda dokuma bölgesinde, bakteri toz zerreleri vb barınmaya devam ediyor. aslında daha önce anlattığım gibi halı bence devrini tamamlamış, günümüz yaşam standardına ve yeni yaşam ortamlarına uygun güncel bir şey değil artık. özellikle yerden ısıtmalı evde halı kullanmak daha da sakıncalı bence. bunlardan vazgeçmemiz lazım. yeni yer döşemeleri, halının yerini tutacak ama onun olumsuz yönlerini içermeyen yeni uygulamalar bulmak lazım. aslında bulunmuş gibi ama alışkanlık gelenek görenek . . . bunlara çare bulmak zaman alacak.
  • İhlas ın temizlik robotunu bende incelemiştim evimde denendi.

    Faydalı bir ürün olduğu kesin..


    Malzeme kalitesi bence gayet iyi.

    Emiş gücü iyi.

    Ebadları büyük benim ev küçük.

    Turbo başlığı haliyle çok ağır hanımlara yorucu gelebilir.

    Fiyatı Rainbow muadili bir cihaz için iyi ancak genel olarak yüksek.
  • Aslında Fakir Prestige Puo da hemen hemen İhlas robotla aynı işi görüyor.
    Sulu temizlikse sulu temizlik, turbo fırçaysa turbo fırça... hepsi var
    Aslında mbbilici beyin de dediği gibi halı; başlı başına bir toz ve kir yuvası, kullanmamak en doğrusu.
    Veya çamaşır makinesinde yıkanabilen ufak, kilim tarzında halılar tercih edilmeli.
  • ihlas aura sağlık robotu gerçekten çok etkileyici ve güzel bir alet. Ancak diğer arkadaşların da dediği gibi, kullanımı biraz ağır. Çoğu kişi evinde pratik temizlik ister, günlük süpürme işlemi için değil de daha dip köşe temizlik için ideal. Yataklarda zamanla oluşan mite (yorgun uyanmanıza neden olur) gibi mikron boyutundaki yaratıkları temizliyor, beni en çok etkileyen kısmı bu olmuştu. Ama henüz kullanmadım (çeyiz olayı). Kullanan arkadaşlar çok memnun, ama yorucu olduğu için sürekli kullanılamıyor.

    İhlas Aura nın tasarımı değişmesi zamanı geldi bence, daha kompakt daha az uğraştıran bir model haline gelmeli. Malum artık çalışan insanlarız. İhlas yetkililerine duyurulur.




  • Bu saatte harddisk incelemesi yapıyordum, bu konuyu gördüm. Tecrübeleri arkadaşlarla paylaşayım.
    Ben İhlas Aura Cleanmax'ı 3 senedir kullanıyorum.
    Ev'i geçtim, araba varya araba, arabanın koltuklarını, içini normal süpürgeyle temizledim diyen arkadaşa süpürgeyi alıp temizlemesini söyledim. Çocuğu arabaya binince aksırıyormuş, doktor birşey yok demiş. Neyse...

    Temiz dediği arabanın içinden koltuklarından çıkan "ZİFT'i görünce hemen telefon et acil getirsinler diye peşimde dolaşmaya başladı. Arabanın koltuklarını da, ben kıyak geçip SULU SİSTEM HALI GİBİ yıkadıktan sonra İYİCE HEVESLENDİ. O araba parfümleri varya ona da gerek yok.

    Parfümlü sula yıkayın. 1-2 hafta kokusu çıkmıyor. Arkadaş, o koltuklardan çıkan kiri, kapkara kirli suyu görmeliydiniz. Araba yıkamaya 10 YTL her hafta verdiğinizi hesaplayın. (senede 500 YTL). Bu bir.
    İkincisi donanım meraklası olduğum için, inciğini-cinciğini inceledim. Motoru, bildiğiniz, F-16'daki motor gibi çalışıyor. General motormuş sanırım. (Duyduğuma göre, motorun gücünü kısmış İhlas Mühendisleri. Nedeni ise; Genel olarak anlatmayayım da, şunu yazayım: HALIYI HAZNEYE ÇEKMESİN DİYE. :)

    Satıcı, arkadaşın anlattığına göre, 3 yıl olan motor garantisini çok daha fazla yıla çıkarsalar bile sorun olmayacağını söyledi. Motor, seperatör yüzde 2, parça arızası yüzde 10 bile değilmiş. Arızalar YANLIŞ kullanımdan kaynaklanan sorunlar. Ben bile ilk 1 ay kullanamadım. Arızalı dedim, ama değilmiş tabii. Alışınca şunu yapmıyor bunu yapmıyor diye telefon açmazsınız. İyi öğrenin. Bir tek fişi taksak, bıraksak kendi temizlese çok daha süper olacak. İhlas mühendislerine duyrulur. :))

    O rainbow'un motoru ile aynı diyen arkadaş şunu da biliyordur. Bu motor daha geliştirilmiş modelidir. Sadece patenti alındı. 2. ci İhlas Cleanmax'ı getiren arkadaşın anlattığına göre... İhlas, AR-GE Mühendisleri bunu her yıl daha da geliştiriyormuş. Almanya'da ürettiriyorlar motor ve seperatör'ü.

    Gelelim temizliğine, dayanıklılığına: Makinayı dikkatsiz kullanıyorlar. Buna rağmen çok küçük çizilme (betona çarpma yüzünden) hariç kırılma, vs yok. Aparatları TAŞ gibi. Yere düşürdüm kırılmıyor. Su haznesinin üzerinde (DENEMEYİN), tanıtıcı arkadaş zıpladı KIRILMADI. İnanmamıştım.
    Bir akrabam, astım bronşit hastası için arıyordu. Sordu, özellilkerini söyledim. Doktor'a sormuş. Kesinlikle alabilirsiniz demiş. Ama, illa hastalık vs gibi konular için değil, GERÇEKTEN temizlik için bence alın. Fiyatı tam olarak ne kadar bilmiyorum.
    Bilgisayarın içini, o aparatlarından birkaçı ile temizliyorum, TOZ MOZ hikaye, hiçbirşey kalmıyor.
    Bilgisayarı temizlediğiniz o torbalı makinalar, ön taraftan tozu çekip, arka taraftan tozu bırakıyor. Bilgisayar üstatları bilir. Bilgisayarı bozan ana etkenlerden önemlisi TOZ'dur.

    Motoru o kadar GÜCE rağmen çok sesli değil bence. O kadar devirle siz dönün, sizde ses çıkarırsınız. :), şaka...
    Yalnız, 2700 devir değil. 27.000 devir. Evet TAM 27 BİN DEVİR.

    Halıları temizliyorda, temizledikten sonra halıyı yeni görenler şaşırıyormuş. Hemde su tasarrufu sağlıyor. Malum, dünyada su krizi var.
    Koltuk, kanepe YIKADIM. İhlasçılar kızmasın her türlü ZOR TESTİ yaptım. Ne kadar dayanıklı diye ve yıkayabiliyor mu diye. Koltukların tabiri doğruysa anasını ağlattı. Sanki koltukların örtülerini yenisiyle değiştirmiş gibi MÜKEMMEL bir şekile yıkadı. (Parfümlü yıkama ile koltuk ve kanepeler parfüm kokuyor)

    Bazı arkadaşlar büyük diyor. İyi de, küçük olursa, bir daireyi temizlemek için 3 kere su doldur boşalt yaparsınız. Böyle daha iyi, bir bilemedin, nadiren iki kerede işlem tamam.

    İhlas Cleanmax'la, şunu da denedim, içini açıp tozunu alamayacağınız, küçük elektronik aletleri sağlam naylon poşete koyun. hortumu poşetin ağzına dayayın vakumlayın, yine İŞLEM tamam. Bunu ilk temiz suyla yapın. Evinizdeki diğer küçük ev aletlerinin içindeki TOZU görünce ne diyeceksiniz bakalım. (Televizyonu yapmayın, vakum gücünden dolayı buruşabilir) :))...
    Bizim ayrıca, ofis tamamen halı zemin. Temizlik şirketi önceden halıları 15 günde bir bence fahiş fiyata yıkıyordu. Ofis'e de 2 sene önce bir tane aldık. 500 metrekarelik ofisi hizmetli arkadaş temizliyor. O şirkete verdiğimiz parayı makinaya verdik. Hem daha iyi temizliyor, hemde istediğimiz gibi temizliyoruz. Bu da şirketler için bence ideal.
    Sonuç olarak diğer rakibi olan rainbow da iyi ama, bunun 3 katı pahalı. İnanın AYNI ürün.
    ve Made in TÜRKİYE...
    Zamanında Aselsan'ın cep telefonlarını almayan bizler, gidip samsung vs aldık. Ama ASELSAN şimdi gidip NATO'ya kripto ŞİFRE CİHAZI sattı. Dünyada bu konuda BİR NUMARA ASELSAN...
    Şimdi Türk malı deyip kalitesiz İMAJI ARTIK YOK. Bu, ihlas cleanmax inanın son yıllarda çıkan SAĞLAM, KALİTELİ ve PATENTİ TÜRK'e ait olan Nadir TÜRK mallarından biri. Ben yakın zamanda 10 YIL parça garantisi veren başka şirket duymadım.

    Ben elimden geldiğince, ev ve çeşitli yerlerde de ekstra kullanıllabileceğini anlattım. Diğer markaların bunu yakalaması zor. Zaten bu makina olan insanlar artık prestij haline geldi. Ev temizliği konusunda herkes bunu konuşuyor.
    Piyasada şu an İhlas cleanmax ve rainbov var. Başka da birkaç seneye olmaz gibi görünüyor.
    O diğer sulu makinalarda JET motoru yok. Bunda akıllara zarar bir devirde dönen Alman yapımı GENERAL MOTOR var.
    Yardımcı olabildiysem ne ala.
    Saygılar.
    Bu saatte bu kadar.




  • slm...aura clemax ..bu robot cidden harika bişey..rainbow ürünüyle aynı kalitede ..rain daha pahalı olma sebebi ..gümrük falan yurt dışından kargo bu yüzden fiyat ikiye katlanıyorççayrıca ihlas holdin bugüne kadar adi ucuz malzemeden ürün çıkarmamıştır..aldıkmı yıllarca kullanıyoruz..ürünün naKİT fiyatı 1600 ytl şuanda..yeni yılda zamlanacak..ayrıcada burda sanalda fiyatları çok abartılı şekilde düşürmüşler..spot olarak satıyorlar burda..ve unutmayın ki saNALDAN ALDIGINIZ ÜRÜNÜN GARANTİSİ VARMI BUNU BİLMEK GEREKİKİR ..AYRICAA BU ŞEKİLDE ÜRÜN SATILMASI MÜMKÜN DEGİL..SİZİ UYARIYORUM İHLAS HOLDİNGİN ÜRÜNÜ SANALDA VE MAGAZALARDA SATILMAZ..SADECE KENDİ HOLDİNGİNDE BULABİLİRSİNİZ..VE EVLERE GELEN TANITIMCILARDAN ALABİLİRSİNİZ..BU ŞEKİLDE ÜRÜNE SAHİPLENİRSENİZ HİÇ BİR SORUN ÇIKMAZ..1 AY DENEME SÜRENİZDE VAR..MEMNUN KALMADIGINIZ TAKTİRDE İADE HAKKINIZDA VAR..ROBOT ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ CLEMAX EVET TAVSİYE EDERİM..ÜRÜN SAGLIGIMIZ AÇISINDAN MÜKEMMEL VE KALİTELİDİR..




  • SLM..AURA CLEMAX ALMAK İSTİYORSANIZ SADECE İHLASTAN ALIN DERİM..SANALDA VE MAGAZALARDA BU ÜRÜNÜN OLMASI BİZE ÇOK GARİP GELDİ VE SANALDA SATIŞININ OLMASI İHLASINDA HABERİ YOK .VE GARANTİ BELGESİDE OLMADIGI KESİNDİR..ŞUAN FİYATI 160 YTL İLE 1650 NAKİT FİYATI...DOLANDIRILMAYIN ...BİLGİLERİNİZE..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: insecta

    ihlas aura sağlık robotu gerçekten çok etkileyici ve güzel bir alet. Ancak diğer arkadaşların da dediği gibi, kullanımı biraz ağır. Çoğu kişi evinde pratik temizlik ister, günlük süpürme işlemi için değil de daha dip köşe temizlik için ideal. Yataklarda zamanla oluşan mite (yorgun uyanmanıza neden olur) gibi mikron boyutundaki yaratıkları temizliyor, beni en çok etkileyen kısmı bu olmuştu. Ama henüz kullanmadım (çeyiz olayı). Kullanan arkadaşlar çok memnun, ama yorucu olduğu için sürekli kullanılamıyor.

    İhlas Aura nın tasarımı değişmesi zamanı geldi bence, daha kompakt daha az uğraştıran bir model haline gelmeli. Malum artık çalışan insanlarız. İhlas yetkililerine duyurulur.



    AURA CLEANMAX TEMİZLİK VE SAĞLIK ROBOTU:

    Evlerde tozu azaltan Astım ,Alerjik,Bronşit rahatsızlıgı olanlara doktorların tavsiye ettiği 2000!li yılların makinesidir.2,5-3Ay zaman diliminde düzenli temizlik yapıldıgı zamam bizleri evlerde astım rahatsızlıgı yapan toz ve mite dediğimiz zararlı mikroskobik canlıları evinizin,esyalarından yani halı,koltuk,kanepe,yatak,yorgan,yastık gibi temizlenmesi zor olan esyalarımızdan tem kolayca temizlemesi ve hemde gerçek temizlik yapmasından dolayı ve bunun yanında elektirik süpürgesinde oldugu gibi tozu hava çıkısından dışarı değilde su filtreli oldugundan dolayı içinde kalarak evinizin daha kolay ve daha fazla düzenli bir temizlik yapmasını saglayan Aura Cleanmax temizlik roborumuzun görmenizi ve bunu ile beraber bizlerden tanıtım cd'si isteyiniz

    Önemli Duyuru:Evde 12 yaşından ufak bir çoçuk yada tozlara karşı rahatsızlıgı bulunan kişiler var ise bu ürünü mutlaka kullanması gerekir veya elinden halısını,halifleksini,yatagını ve yünlü esyalarını azaltması,elekrik süpürgesi kesinlikle kullanmaması,canlı çiçek olmamasıve parsüm kullanmaması gerekmektedir yada bunları bir kenara itip Aura cleanmax Temizik ve Sağlık Robotu kullanması gerekiyor.

    BU MODELDEN DAHA KULLANIŞLI VE HOŞ MODEL OLACAGINI DÜŞÜNEMİYORUM..http://msn.pazaryerim.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=256209 BURAYI TIKLARSANIZ SON MODEL REMİNİ GÖREBİLİRSİNİZ..SİZDEKİDE BUNDAN MI ACABA..




  • Esra hanim,

    Goruslerimi bekliyorsunuz ama daha ilk sorduum sorulari tam olarak cevaplamamissiniz. Yeniden soruyorum.Bu supurgelerin fabrikasinin nerede oldugunuda sormustum. sorumu biraz daha aciyorum. Bu fabrika eger Turkiyede ise uretimin yuzde kaci yerli malzeme ile yapilmaktadir ? Yani motoru filan disaridan almiyorsunuz degilmi ?

    Dahada onemlisi Bunun arastirma gelistirmesini hangi laboratuarlarinizda yapiyorsunuz ? Boyle ustun bir makinayi gelistirip dizayn ettiginiz bir yer olmali. Buralarda calisan teknisyen, muhendis, bilim adamlariniz olmali. Biz bunlari bilmek tanimak ve bu isi Turkiyede basarabilen bu insanlari tebrik etmek, ornek almak istiyoruz, ama bir turlu bulamiyoruz. Rainbow'un internet sitesinde ise neredeyse bir yuz yildir bu supurgeyi nasil gelistirdiklerini, patentlerini aldiklarini adim adim goruyoruz. Sadece yabanci markalar degil mesela Arcelik'inde Arge tesislerinin yerlerini buralarda calisan doktorali muhendislerin kimler olduklarini duyuyor, istersek bulabiliyoruz, istersek bizide ise alin diye basvurabiliyoruz. Sizinkiler nerede acikca merak ediyorum.

    Sanayi sitesinde bisikletine aku takip yuruten insanlarin haber oldugu ulkemizde, sizin yani ihlasin arastirma faaliyetlerinizi neden duyamiyoruz ?

    Rainbow ile sizin Aura Cleanmax'in parcalarinin farkli oldugunu soyluyorsunuz. Niye farkli ? Sadece benzememek icinmi yoksa arastirmalariniz sonucu vardiginiz dizaynmi bu parcalari farkli yapiyor ?

    Ihlas'in urunlerini hararetle bu mallar bizdenir seklinde pazarlamasi beni biraz ihlastan sogutuyor. Buna gerek yok zaten herzaman cin mali almaya alistik.

    Size daha bu hafta sonu yasadigim bir ihlas hikayesini anlatayim. Her hafta sonu oldugu uzere bizim kayinpederle kayinvalideyi ziyarete gittik. Ikiside artik hastalikli, namazinda niyazinda, emekli memur maasiyla gecinen insanlar. Bir suru ihlas urunuyle onlarin sayesinde tanistim, bir cogunu tamir etmeye calistim, bir cogunun ise neden iddia edilen fonksiyonu zaten yerine getiremiyecegini anlatmaktan yoruldum. Bizim teknikten anlamayan ama vatanina sonsuz bagli kayinpeder bu ihlas olayina takilmis birkere aslinda cin mali aldigini bilmeden, neyse. Bu hafta sonu tanistigim ihlas urunu bir klima idi, evet bir ihlas klima.

    Adamcagiz hafta sonu benim gelmemi beklemis. Onume bir kara kutu getirdi yaklasik 40*30*12 boyutlarinda, yillar once ihlastan almis. Bunu klima zannediyor. Ihlascilar bunu oyle satmis. Bu bildigimiz fan gibi degilmis, yazin sogutur, kisin isitirmis. Birde odanin neminide ayarlarmis. Ama maalesef pek sogutmuyormus. Benden bir bozukluk varmi bakmami istedi. Baktim uzerinde gercekten isi ayari filan var, sogutmak icin bizim kayinpeder 15 dereceye ayarlamis bekliyor.

    Klimadan anlayanlar zaten durumun ne oldugunu anladi, benim gibi. Bu icinde isitici rezistans olan bir fandan baska birsey degil birde su haznesi var kisin odaya nemde ekliyor. Acaba evaporative sogutucumu diye baktim ama oda degilki oyle olsa daha kotu, bu ancak tavuk ciftliklerinde kullanilir. Simdi bunu bizim yetmislik kayinpedere nasil anlatirsin. Bu adam kandirilmis, parasi alinmis, yazik.

    Velhasil Ihlas konusunda cevap ariyorum, memleketimizde yaratilan bu degerleri gormek istiyorum ama olmuyor. Ayni zamanda bu markayi soranlara tecrubemi burada anlatiyorum. Ama maalesef Ihlasin musterisi birakin internette arastirma yapmayi adini yazmayi zor beceriyor, e tabii buda bir pazar, azda olsa paralari var.

    Bir not: Internette herkes herkes olabiliyor. Esra hanimda ihlastanim demis bende samimiyetine guvenip ihlasa hitaben yazdim. Eger yok o ihlastan degil esas ihlasci biziz diyen varsa buyursun.

    Ikinci bir not: Ben Ihlasin Aura cleanmax supurgesini cok pahali ve kullanissiz buluyorum. Benim kayinvalidede buda var ama kadin bunu kullanamiyor. Zaten suna bir bakiyim dedigimde oyle bir yer atmiski cikarirken anam agladi. Rainbow'a gelince, ben 230 YTL'lik bir sulu supurge kullaniyorum. Evde hem astim hastam, hem cocuk hemde kedi var, gayet memnunum. Rainbow o fiyata daha fazla ne yapar bilemiyorum, inanilmaz pahali. Ihlasta cok pahali ve kullanissiz.

    Bunlar benim fikirlerim ve tecrubelerim.

    Herkese hayirli gunler dilerim.



    quote:

    Orjinalden alıntı: angina76


    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur


    quote:

    Orjinalden alıntı: esra23

    selamlar cengizumur bey ve bu konuyla ilgilenen herkes...
    sizin yapmaya çalıştığınız şeyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.ama hoş görürsünüz ki siteye yazanlar aura yı kullanan insanlar hiçbirşeyden şikayetçi değiller.fazla söze ne hacet.ben günde sizin gibi yüzlerce kişiye cevap vermek durumundayım birde burada kendimi yormak istemiyorum.yazınızda esra hanım acaba ihlas adı altında mı konuşuyor gibi birşey okudum.cengizumur bey ben adımı soyadımı ofisimizin numarasını açıkça yazdım.eğer bir şüpheniz varsa buyrun arayın konuşalım.cvp veremeyeceğim bir soru olup olmadığını bu şekilde daha iyi anlamış olursunuz(0212 551 10 81)gelelim mağdur durumda olduğunu söylediğiniz kayınpedrinize;birincisi birçok ihlas ürünü kullandığını söylemişsiniz kayınpederinizin.eğer bu insan ihlastan aldığı ilk üründen memnun kalmasaydı ikinci yada üçüncüsünü kesinlikle almazdı.ikincisi madem bu kadar ürün almış ve bir çoğu yada hepsi kötü çıktı servislerimizi arayıp yardım istedi mi acaba kendisi.sadece sizin yardımınızla olacak gibi olmayabilir bazı durumlar.bu konuda tüm müşterilerimiz memnunlar ve sadece bir kişiyle mi ilgilenilmedi.yanlışsınız cengiz bey.ihlası sevmiyor,beğenmiyor,haz etmiyor olabilirsiniz.ama lütfen insanları yanıltıcı konuşmalar yapmayın.beğenmezseniz almazsınız,ihlas kullananlar var zaten sitede,okuduğum kadarıyla herhangibir şikayet göremedim.olsa da hayır olmaz diyemem.sonuçta başka yerlerden aldığınız hiç bir üründen herhanmgibir sorunla karşılaşmadınız mı?elbette ki olmuştur.evet bu cihazında sorunları çıkabiliyor cengiz bey,her kullanılan elektronik eşya gibi.ama ihlas holding müşterilerinin ömür boyu yanındadır,bunu hiçbir zaman unutmayın.biz kendimize her konuda güveniyoruz cengiz bey,dediğim gibi beğenmezseniz almaz kullanmaz o çok fazla dediğiniz parayı bu ürüne verip sahip olmazsınız.bizler kimseye zorla birşeyler pazarlamıyoruz unutmayın.insanlar kendi evlerinde bu ürünü ücretsiz test edip sahip olmak istiyorlar.unutmadan bir de gelen uzmanımızın ayağı kokuyormuş galiba,cengiz bey işin başka boyutlarını tartışmak değil mevzu.eğer bu ayak kokma hikayesi sizin evinizde olmuşsa zaten ürünü tam olarak test edememişsinizdir.e normal olarak ayak kokusundan konsantre olamamışsınızdır ürüne.yanlış cengiz bey.bu şekilde bir açıklama yapmanız bana göre çok yanlış.insanları resmen rencide ediyorsunuz.ismini de verseydiniz uzmanımızın daha bir iç açıcı olurdu herhalde.neyse cengiz bey dediğim gibi sizin gibi düşünen onlarca insan var ama bizim gibi düşünen milyonlarca insan var.bize de bizim yanımızda olanları yeter zaten.iyi bakın kendinize...
    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur


    quote:

    Orjinalden alıntı: esra23

    Selamlar Cengiz Umur Bey
    Ürünler aynı dememde ki kasıt şudur tabiki de tüm parçaları aynı değil ama yapılan işlem ve sistem aynı.örnek vermek gerekirse rowenta da bir elektrik süpürgesi arçelik te öyle değil mi?bir patent olayı söz konusu değildir anlatmak istediğim.yani ikisininde üretiliş yerleri şekilleri birbirinden bağımsızdır.görüşlerinizi bekliyorum.ESRA GÜNGÖR


    Esra hanim,

    Goruslerimi bekliyorsunuz ama daha ilk sorduum sorulari tam olarak cevaplamamissiniz. Yeniden soruyorum.Bu supurgelerin fabrikasinin nerede oldugunuda sormustum. sorumu biraz daha aciyorum. Bu fabrika eger Turkiyede ise uretimin yuzde kaci yerli malzeme ile yapilmaktadir ? Yani motoru filan disaridan almiyorsunuz degilmi ?

    Dahada onemlisi Bunun arastirma gelistirmesini hangi laboratuarlarinizda yapiyorsunuz ? Boyle ustun bir makinayi gelistirip dizayn ettiginiz bir yer olmali. Buralarda calisan teknisyen, muhendis, bilim adamlariniz olmali. Biz bunlari bilmek tanimak ve bu isi Turkiyede basarabilen bu insanlari tebrik etmek, ornek almak istiyoruz, ama bir turlu bulamiyoruz. Rainbow'un internet sitesinde ise neredeyse bir yuz yildir bu supurgeyi nasil gelistirdiklerini, patentlerini aldiklarini adim adim goruyoruz. Sadece yabanci markalar degil mesela Arcelik'inde Arge tesislerinin yerlerini buralarda calisan doktorali muhendislerin kimler olduklarini duyuyor, istersek bulabiliyoruz, istersek bizide ise alin diye basvurabiliyoruz. Sizinkiler nerede acikca merak ediyorum.

    Sanayi sitesinde bisikletine aku takip yuruten insanlarin haber oldugu ulkemizde, sizin yani ihlasin arastirma faaliyetlerinizi neden duyamiyoruz ?

    Rainbow ile sizin Aura Cleanmax'in parcalarinin farkli oldugunu soyluyorsunuz. Niye farkli ? Sadece benzememek icinmi yoksa arastirmalariniz sonucu vardiginiz dizaynmi bu parcalari farkli yapiyor ?

    Ihlas'in urunlerini hararetle bu mallar bizdenir seklinde pazarlamasi beni biraz ihlastan sogutuyor. Buna gerek yok zaten herzaman cin mali almaya alistik.

    Size daha bu hafta sonu yasadigim bir ihlas hikayesini anlatayim. Her hafta sonu oldugu uzere bizim kayinpederle kayinvalideyi ziyarete gittik. Ikiside artik hastalikli, namazinda niyazinda, emekli memur maasiyla gecinen insanlar. Bir suru ihlas urunuyle onlarin sayesinde tanistim, bir cogunu tamir etmeye calistim, bir cogunun ise neden iddia edilen fonksiyonu zaten yerine getiremiyecegini anlatmaktan yoruldum. Bizim teknikten anlamayan ama vatanina sonsuz bagli kayinpeder bu ihlas olayina takilmis birkere aslinda cin mali aldigini bilmeden, neyse. Bu hafta sonu tanistigim ihlas urunu bir klima idi, evet bir ihlas klima.

    Adamcagiz hafta sonu benim gelmemi beklemis. Onume bir kara kutu getirdi yaklasik 40*30*12 boyutlarinda, yillar once ihlastan almis. Bunu klima zannediyor. Ihlascilar bunu oyle satmis. Bu bildigimiz fan gibi degilmis, yazin sogutur, kisin isitirmis. Birde odanin neminide ayarlarmis. Ama maalesef pek sogutmuyormus. Benden bir bozukluk varmi bakmami istedi. Baktim uzerinde gercekten isi ayari filan var, sogutmak icin bizim kayinpeder 15 dereceye ayarlamis bekliyor.

    Klimadan anlayanlar zaten durumun ne oldugunu anladi, benim gibi. Bu icinde isitici rezistans olan bir fandan baska birsey degil birde su haznesi var kisin odaya nemde ekliyor. Acaba evaporative sogutucumu diye baktim ama oda degilki oyle olsa daha kotu, bu ancak tavuk ciftliklerinde kullanilir. Simdi bunu bizim yetmislik kayinpedere nasil anlatirsin. Bu adam kandirilmis, parasi alinmis, yazik.

    Velhasil Ihlas konusunda cevap ariyorum, memleketimizde yaratilan bu degerleri gormek istiyorum ama olmuyor. Ayni zamanda bu markayi soranlara tecrubemi burada anlatiyorum. Ama maalesef Ihlasin musterisi birakin internette arastirma yapmayi adini yazmayi zor beceriyor, e tabii buda bir pazar, azda olsa paralari var.

    Bir not: Internette herkes herkes olabiliyor. Esra hanimda ihlastanim demis bende samimiyetine guvenip ihlasa hitaben yazdim. Eger yok o ihlastan degil esas ihlasci biziz diyen varsa buyursun.

    Ikinci bir not: Ben Ihlasin Aura cleanmax supurgesini cok pahali ve kullanissiz buluyorum. Benim kayinvalidede buda var ama kadin bunu kullanamiyor. Zaten suna bir bakiyim dedigimde oyle bir yer atmiski cikarirken anam agladi. Rainbow'a gelince, ben 230 YTL'lik bir sulu supurge kullaniyorum. Evde hem astim hastam, hem cocuk hemde kedi var, gayet memnunum. Rainbow o fiyata daha fazla ne yapar bilemiyorum, inanilmaz pahali. Ihlasta cok pahali ve kullanissiz.

    Bunlar benim fikirlerim ve tecrubelerim.

    Herkese hayirli gunler dilerim.







    Esra hanim,

    Konu teknigin ve aura clenmaxin disina kayiyor. Bu benim yapmak istedigim bir sey degil bende buna sebep olmusumdur ozur dilerim.

    Son defa kendimi savunmak istiyorum ve bundan sonra teknik konularin disina cikma hevesim hic yok.

    Size ihlastan olmayabilirsiniz deme sebebim size saygisizlik etmek degil fakat bilakis Ihlas holdinge haksizlik etmemek maksadiyladir. Daha once baska bir forumda "Elektrik Supurgesi Incelenirmi" konulu bir tartismada Ihlastan oldugunu soyleyen bir kisi once normal davranmis fakat daha sonra kufurlere ve hanim uyelere tuhaf sorular sormaya baslamistir. Daha sonra yazdiklari moderator tarafindan silinmis ve konu kilitlenmistir. Ben boyle davranan bu arkadasin Ihlastan oldugunu zannetmiyorum bence bu arkadas ihlasa zarar vermek isteyen ve ihlasla alakasi olmayan bir kisi idi. Siz oyle davranmiyorsunuz ve daha once soyledigim gibi size inaniyorum.

    Size hitaben ilk yazdigim yaziya bakin. Burada sordugum seyler sizden asil ogrenmek istedigim seylerdi. Maalesef fabrikanizin nerede oldugunu ucuncu defadir soruyorum ama cevap vermiyorsunuz.

    Ben Aura cleanmax'in Turkiyede dizayn edilip Turkiyede uretildigi konusunda sizden bir guvence vermenizi bekliyorum

    Kayinpederimin tecrubesini anlattigim ikinci yazimda anlattiklarim bununla ilgilidir. Kayinpederim teknik acidan degerlendirme yapamadigi konularda Turk mali olmasi sebebiyle Ihlasi secmektedir. Bence bu dogru bir hareket , aldigi alet iddia edilen isi azda olsa yaptigi ve cihaz gercekten Turk mali oldugu surece.

    Benim Aura Cleanmax'in Turk mali oldugu konusundaki suphem sizinde israrla bu konuda cevap vermemeniz sebebiyle artiyor.

    Neden Turk malina bu kadar saplantili davraniyorum ? Ben profesyonel hayatimda yillardir Turkiye sartlarinda teknoloji konusunda birseyler yaratmanin zorluklarini yasadim. Ya bilimsel kaynak yoktur, ya parca yoktur,ya burokratik engeller vardi vesaire.

    Bu yuzden Turkiyede sifirdan birsey uretildigi soylendiginde ben onu yapanlarin hangi zorluklardan gectigini aslinda basarilarinin gorunenden cok daha derinlikli oldugunu takdir ediyorum. Engelleri nasil astiklarini merak ediyorum.

    Ihlas almam diyen biride degilim. Ihlas su temizleyicisini yillarca kullandim. ve parasini hakettigini dusunuyorum yine dikkatimi ceken bir urunleri olsa yine alirim.

    Bu yazdiklarimi teknik bir forumda yazmak istemezdim. Dogrudan teknik bir konu olmasada son defa sormak istiyorum.

    AURA CLEANMAX TURKIYEDE HANGI MERKEZDE KIMLER TARAFINDAN DIZAYN EDILIP GELISTIRILMISTIR ? FABRIKANIN YERI NERESIDIR ? KULLANILAN MALZEMENIN YERLILIK YUZDESI NEDIR ?

    bende aynı soruyu gelen arkadaşa sormuştum sadece şu kadarını söyleyim motoru kesinlikle general motor. yani GENERAL MOTOR da herkezin bildiği gibi türk malı deyil
    ama bir cleanmax kullanıcısı olarak sadece şahsi fikrim pek de yerli malına benzemiyor :) yani biraz fazla kaliteli geldi.
    sanki montajı ı burda oluyormuş gibi geliyor



    slm....ihlas holding bu ürünü amerika nasa firmasından patendini almış ve üretime başlamıştır..motoru da türk malı degil evet...ve garantili bir üründür...her parçası türkiyede bulunuyor..ayrıcada ürünü kullanıyorsunuz memnun kalmazsanız 1 ay içersinde iade hakkınız var..hangi firma bunları saglayabiliyor..bunuda ben size soruyorum..sizede 230 ytl lik süpergenizle saglıklı günler diliyorum esra hanım..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Warfeet

    Bu saatte harddisk incelemesi yapıyordum, bu konuyu gördüm. Tecrübeleri arkadaşlarla paylaşayım.
    Ben İhlas Aura Cleanmax'ı 3 senedir kullanıyorum.
    Ev'i geçtim, araba varya araba, arabanın koltuklarını, içini normal süpürgeyle temizledim diyen arkadaşa süpürgeyi alıp temizlemesini söyledim. Çocuğu arabaya binince aksırıyormuş, doktor birşey yok demiş. Neyse...

    Temiz dediği arabanın içinden koltuklarından çıkan "ZİFT'i görünce hemen telefon et acil getirsinler diye peşimde dolaşmaya başladı. Arabanın koltuklarını da, ben kıyak geçip SULU SİSTEM HALI GİBİ yıkadıktan sonra İYİCE HEVESLENDİ. O araba parfümleri varya ona da gerek yok.

    Parfümlü sula yıkayın. 1-2 hafta kokusu çıkmıyor. Arkadaş, o koltuklardan çıkan kiri, kapkara kirli suyu görmeliydiniz. Araba yıkamaya 10 YTL her hafta verdiğinizi hesaplayın. (senede 500 YTL). Bu bir.
    İkincisi donanım meraklası olduğum için, inciğini-cinciğini inceledim. Motoru, bildiğiniz, F-16'daki motor gibi çalışıyor. General motormuş sanırım. (Duyduğuma göre, motorun gücünü kısmış İhlas Mühendisleri. Nedeni ise; Genel olarak anlatmayayım da, şunu yazayım: HALIYI HAZNEYE ÇEKMESİN DİYE. :)

    Satıcı, arkadaşın anlattığına göre, 3 yıl olan motor garantisini çok daha fazla yıla çıkarsalar bile sorun olmayacağını söyledi. Motor, seperatör yüzde 2, parça arızası yüzde 10 bile değilmiş. Arızalar YANLIŞ kullanımdan kaynaklanan sorunlar. Ben bile ilk 1 ay kullanamadım. Arızalı dedim, ama değilmiş tabii. Alışınca şunu yapmıyor bunu yapmıyor diye telefon açmazsınız. İyi öğrenin. Bir tek fişi taksak, bıraksak kendi temizlese çok daha süper olacak. İhlas mühendislerine duyrulur. :))

    O rainbow'un motoru ile aynı diyen arkadaş şunu da biliyordur. Bu motor daha geliştirilmiş modelidir. Sadece patenti alındı. 2. ci İhlas Cleanmax'ı getiren arkadaşın anlattığına göre... İhlas, AR-GE Mühendisleri bunu her yıl daha da geliştiriyormuş. Almanya'da ürettiriyorlar motor ve seperatör'ü.

    Gelelim temizliğine, dayanıklılığına: Makinayı dikkatsiz kullanıyorlar. Buna rağmen çok küçük çizilme (betona çarpma yüzünden) hariç kırılma, vs yok. Aparatları TAŞ gibi. Yere düşürdüm kırılmıyor. Su haznesinin üzerinde (DENEMEYİN), tanıtıcı arkadaş zıpladı KIRILMADI. İnanmamıştım.
    Bir akrabam, astım bronşit hastası için arıyordu. Sordu, özellilkerini söyledim. Doktor'a sormuş. Kesinlikle alabilirsiniz demiş. Ama, illa hastalık vs gibi konular için değil, GERÇEKTEN temizlik için bence alın. Fiyatı tam olarak ne kadar bilmiyorum.
    Bilgisayarın içini, o aparatlarından birkaçı ile temizliyorum, TOZ MOZ hikaye, hiçbirşey kalmıyor.
    Bilgisayarı temizlediğiniz o torbalı makinalar, ön taraftan tozu çekip, arka taraftan tozu bırakıyor. Bilgisayar üstatları bilir. Bilgisayarı bozan ana etkenlerden önemlisi TOZ'dur.

    Motoru o kadar GÜCE rağmen çok sesli değil bence. O kadar devirle siz dönün, sizde ses çıkarırsınız. :), şaka...
    Yalnız, 2700 devir değil. 27.000 devir. Evet TAM 27 BİN DEVİR.

    Halıları temizliyorda, temizledikten sonra halıyı yeni görenler şaşırıyormuş. Hemde su tasarrufu sağlıyor. Malum, dünyada su krizi var.
    Koltuk, kanepe YIKADIM. İhlasçılar kızmasın her türlü ZOR TESTİ yaptım. Ne kadar dayanıklı diye ve yıkayabiliyor mu diye. Koltukların tabiri doğruysa anasını ağlattı. Sanki koltukların örtülerini yenisiyle değiştirmiş gibi MÜKEMMEL bir şekile yıkadı. (Parfümlü yıkama ile koltuk ve kanepeler parfüm kokuyor)

    Bazı arkadaşlar büyük diyor. İyi de, küçük olursa, bir daireyi temizlemek için 3 kere su doldur boşalt yaparsınız. Böyle daha iyi, bir bilemedin, nadiren iki kerede işlem tamam.

    İhlas Cleanmax'la, şunu da denedim, içini açıp tozunu alamayacağınız, küçük elektronik aletleri sağlam naylon poşete koyun. hortumu poşetin ağzına dayayın vakumlayın, yine İŞLEM tamam. Bunu ilk temiz suyla yapın. Evinizdeki diğer küçük ev aletlerinin içindeki TOZU görünce ne diyeceksiniz bakalım. (Televizyonu yapmayın, vakum gücünden dolayı buruşabilir) :))...
    Bizim ayrıca, ofis tamamen halı zemin. Temizlik şirketi önceden halıları 15 günde bir bence fahiş fiyata yıkıyordu. Ofis'e de 2 sene önce bir tane aldık. 500 metrekarelik ofisi hizmetli arkadaş temizliyor. O şirkete verdiğimiz parayı makinaya verdik. Hem daha iyi temizliyor, hemde istediğimiz gibi temizliyoruz. Bu da şirketler için bence ideal.
    Sonuç olarak diğer rakibi olan rainbow da iyi ama, bunun 3 katı pahalı. İnanın AYNI ürün.
    ve Made in TÜRKİYE...
    Zamanında Aselsan'ın cep telefonlarını almayan bizler, gidip samsung vs aldık. Ama ASELSAN şimdi gidip NATO'ya kripto ŞİFRE CİHAZI sattı. Dünyada bu konuda BİR NUMARA ASELSAN...
    Şimdi Türk malı deyip kalitesiz İMAJI ARTIK YOK. Bu, ihlas cleanmax inanın son yıllarda çıkan SAĞLAM, KALİTELİ ve PATENTİ TÜRK'e ait olan Nadir TÜRK mallarından biri. Ben yakın zamanda 10 YIL parça garantisi veren başka şirket duymadım.

    Ben elimden geldiğince, ev ve çeşitli yerlerde de ekstra kullanıllabileceğini anlattım. Diğer markaların bunu yakalaması zor. Zaten bu makina olan insanlar artık prestij haline geldi. Ev temizliği konusunda herkes bunu konuşuyor.
    Piyasada şu an İhlas cleanmax ve rainbov var. Başka da birkaç seneye olmaz gibi görünüyor.
    O diğer sulu makinalarda JET motoru yok. Bunda akıllara zarar bir devirde dönen Alman yapımı GENERAL MOTOR var.
    Yardımcı olabildiysem ne ala.
    Saygılar.
    Bu saatte bu kadar.







    Warfeet,

    Hosgeldinz. Keske sizden once yazilanlari okusaydiniz. Yazdiklariniz ve cok daha fazlasi bizzat ihlas genel mudurlukten esra hanim ve konu hakkinda bilgili ve bazisi bu aleti yillardir kullanan diger arkadaslar tarafindan daha once etraflica konusuldu.

    Yanlis anlamayin sizin tecrubenize dayanan bilgileri yazmaniz heskes icin onemli ve faydali ama tecrubeniz disinda soylediginiz, ihlasin arge muhendislerinin varligi, bu makinanin Turkiyede gelistirilip %100 Turk mali oldugu, Turkiyede uretildigi gibi bir satis brosuru tadinda yazdiginiz diger bilgileri nereden aldiniz ? Size satisa gelen arkadasmi soyledi ? maalesef bunlarin bir cogu bizzat esra hanim tarafindan yalanlandi.

    Elinizdeki cihazdan memnun oldugunuza sevindim. Gule gule kullanin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: whiterose

    Esra hanim,

    Goruslerimi bekliyorsunuz ama daha ilk sorduum sorulari tam olarak cevaplamamissiniz. Yeniden soruyorum.Bu supurgelerin fabrikasinin nerede oldugunuda sormustum. sorumu biraz daha aciyorum. Bu fabrika eger Turkiyede ise uretimin yuzde kaci yerli malzeme ile yapilmaktadir ? Yani motoru filan disaridan almiyorsunuz degilmi ?

    Dahada onemlisi Bunun arastirma gelistirmesini hangi laboratuarlarinizda yapiyorsunuz ? Boyle ustun bir makinayi gelistirip dizayn ettiginiz bir yer olmali. Buralarda calisan teknisyen, muhendis, bilim adamlariniz olmali. Biz bunlari bilmek tanimak ve bu isi Turkiyede basarabilen bu insanlari tebrik etmek, ornek almak istiyoruz, ama bir turlu bulamiyoruz. Rainbow'un internet sitesinde ise neredeyse bir yuz yildir bu supurgeyi nasil gelistirdiklerini, patentlerini aldiklarini adim adim goruyoruz. Sadece yabanci markalar degil mesela Arcelik'inde Arge tesislerinin yerlerini buralarda calisan doktorali muhendislerin kimler olduklarini duyuyor, istersek bulabiliyoruz, istersek bizide ise alin diye basvurabiliyoruz. Sizinkiler nerede acikca merak ediyorum.

    Sanayi sitesinde bisikletine aku takip yuruten insanlarin haber oldugu ulkemizde, sizin yani ihlasin arastirma faaliyetlerinizi neden duyamiyoruz ?

    Rainbow ile sizin Aura Cleanmax'in parcalarinin farkli oldugunu soyluyorsunuz. Niye farkli ? Sadece benzememek icinmi yoksa arastirmalariniz sonucu vardiginiz dizaynmi bu parcalari farkli yapiyor ?

    Ihlas'in urunlerini hararetle bu mallar bizdenir seklinde pazarlamasi beni biraz ihlastan sogutuyor. Buna gerek yok zaten herzaman cin mali almaya alistik.

    Size daha bu hafta sonu yasadigim bir ihlas hikayesini anlatayim. Her hafta sonu oldugu uzere bizim kayinpederle kayinvalideyi ziyarete gittik. Ikiside artik hastalikli, namazinda niyazinda, emekli memur maasiyla gecinen insanlar. Bir suru ihlas urunuyle onlarin sayesinde tanistim, bir cogunu tamir etmeye calistim, bir cogunun ise neden iddia edilen fonksiyonu zaten yerine getiremiyecegini anlatmaktan yoruldum. Bizim teknikten anlamayan ama vatanina sonsuz bagli kayinpeder bu ihlas olayina takilmis birkere aslinda cin mali aldigini bilmeden, neyse. Bu hafta sonu tanistigim ihlas urunu bir klima idi, evet bir ihlas klima.

    Adamcagiz hafta sonu benim gelmemi beklemis. Onume bir kara kutu getirdi yaklasik 40*30*12 boyutlarinda, yillar once ihlastan almis. Bunu klima zannediyor. Ihlascilar bunu oyle satmis. Bu bildigimiz fan gibi degilmis, yazin sogutur, kisin isitirmis. Birde odanin neminide ayarlarmis. Ama maalesef pek sogutmuyormus. Benden bir bozukluk varmi bakmami istedi. Baktim uzerinde gercekten isi ayari filan var, sogutmak icin bizim kayinpeder 15 dereceye ayarlamis bekliyor.

    Klimadan anlayanlar zaten durumun ne oldugunu anladi, benim gibi. Bu icinde isitici rezistans olan bir fandan baska birsey degil birde su haznesi var kisin odaya nemde ekliyor. Acaba evaporative sogutucumu diye baktim ama oda degilki oyle olsa daha kotu, bu ancak tavuk ciftliklerinde kullanilir. Simdi bunu bizim yetmislik kayinpedere nasil anlatirsin. Bu adam kandirilmis, parasi alinmis, yazik.

    Velhasil Ihlas konusunda cevap ariyorum, memleketimizde yaratilan bu degerleri gormek istiyorum ama olmuyor. Ayni zamanda bu markayi soranlara tecrubemi burada anlatiyorum. Ama maalesef Ihlasin musterisi birakin internette arastirma yapmayi adini yazmayi zor beceriyor, e tabii buda bir pazar, azda olsa paralari var.

    Bir not: Internette herkes herkes olabiliyor. Esra hanimda ihlastanim demis bende samimiyetine guvenip ihlasa hitaben yazdim. Eger yok o ihlastan degil esas ihlasci biziz diyen varsa buyursun.

    Ikinci bir not: Ben Ihlasin Aura cleanmax supurgesini cok pahali ve kullanissiz buluyorum. Benim kayinvalidede buda var ama kadin bunu kullanamiyor. Zaten suna bir bakiyim dedigimde oyle bir yer atmiski cikarirken anam agladi. Rainbow'a gelince, ben 230 YTL'lik bir sulu supurge kullaniyorum. Evde hem astim hastam, hem cocuk hemde kedi var, gayet memnunum. Rainbow o fiyata daha fazla ne yapar bilemiyorum, inanilmaz pahali. Ihlasta cok pahali ve kullanissiz.

    Bunlar benim fikirlerim ve tecrubelerim.

    Herkese hayirli gunler dilerim.



    quote:

    Orjinalden alıntı: angina76


    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur


    quote:

    Orjinalden alıntı: esra23

    selamlar cengizumur bey ve bu konuyla ilgilenen herkes...
    sizin yapmaya çalıştığınız şeyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.ama hoş görürsünüz ki siteye yazanlar aura yı kullanan insanlar hiçbirşeyden şikayetçi değiller.fazla söze ne hacet.ben günde sizin gibi yüzlerce kişiye cevap vermek durumundayım birde burada kendimi yormak istemiyorum.yazınızda esra hanım acaba ihlas adı altında mı konuşuyor gibi birşey okudum.cengizumur bey ben adımı soyadımı ofisimizin numarasını açıkça yazdım.eğer bir şüpheniz varsa buyrun arayın konuşalım.cvp veremeyeceğim bir soru olup olmadığını bu şekilde daha iyi anlamış olursunuz(0212 551 10 81)gelelim mağdur durumda olduğunu söylediğiniz kayınpedrinize;birincisi birçok ihlas ürünü kullandığını söylemişsiniz kayınpederinizin.eğer bu insan ihlastan aldığı ilk üründen memnun kalmasaydı ikinci yada üçüncüsünü kesinlikle almazdı.ikincisi madem bu kadar ürün almış ve bir çoğu yada hepsi kötü çıktı servislerimizi arayıp yardım istedi mi acaba kendisi.sadece sizin yardımınızla olacak gibi olmayabilir bazı durumlar.bu konuda tüm müşterilerimiz memnunlar ve sadece bir kişiyle mi ilgilenilmedi.yanlışsınız cengiz bey.ihlası sevmiyor,beğenmiyor,haz etmiyor olabilirsiniz.ama lütfen insanları yanıltıcı konuşmalar yapmayın.beğenmezseniz almazsınız,ihlas kullananlar var zaten sitede,okuduğum kadarıyla herhangibir şikayet göremedim.olsa da hayır olmaz diyemem.sonuçta başka yerlerden aldığınız hiç bir üründen herhanmgibir sorunla karşılaşmadınız mı?elbette ki olmuştur.evet bu cihazında sorunları çıkabiliyor cengiz bey,her kullanılan elektronik eşya gibi.ama ihlas holding müşterilerinin ömür boyu yanındadır,bunu hiçbir zaman unutmayın.biz kendimize her konuda güveniyoruz cengiz bey,dediğim gibi beğenmezseniz almaz kullanmaz o çok fazla dediğiniz parayı bu ürüne verip sahip olmazsınız.bizler kimseye zorla birşeyler pazarlamıyoruz unutmayın.insanlar kendi evlerinde bu ürünü ücretsiz test edip sahip olmak istiyorlar.unutmadan bir de gelen uzmanımızın ayağı kokuyormuş galiba,cengiz bey işin başka boyutlarını tartışmak değil mevzu.eğer bu ayak kokma hikayesi sizin evinizde olmuşsa zaten ürünü tam olarak test edememişsinizdir.e normal olarak ayak kokusundan konsantre olamamışsınızdır ürüne.yanlış cengiz bey.bu şekilde bir açıklama yapmanız bana göre çok yanlış.insanları resmen rencide ediyorsunuz.ismini de verseydiniz uzmanımızın daha bir iç açıcı olurdu herhalde.neyse cengiz bey dediğim gibi sizin gibi düşünen onlarca insan var ama bizim gibi düşünen milyonlarca insan var.bize de bizim yanımızda olanları yeter zaten.iyi bakın kendinize...
    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur


    quote:

    Orjinalden alıntı: esra23

    Selamlar Cengiz Umur Bey
    Ürünler aynı dememde ki kasıt şudur tabiki de tüm parçaları aynı değil ama yapılan işlem ve sistem aynı.örnek vermek gerekirse rowenta da bir elektrik süpürgesi arçelik te öyle değil mi?bir patent olayı söz konusu değildir anlatmak istediğim.yani ikisininde üretiliş yerleri şekilleri birbirinden bağımsızdır.görüşlerinizi bekliyorum.ESRA GÜNGÖR


    Esra hanim,

    Goruslerimi bekliyorsunuz ama daha ilk sorduum sorulari tam olarak cevaplamamissiniz. Yeniden soruyorum.Bu supurgelerin fabrikasinin nerede oldugunuda sormustum. sorumu biraz daha aciyorum. Bu fabrika eger Turkiyede ise uretimin yuzde kaci yerli malzeme ile yapilmaktadir ? Yani motoru filan disaridan almiyorsunuz degilmi ?

    Dahada onemlisi Bunun arastirma gelistirmesini hangi laboratuarlarinizda yapiyorsunuz ? Boyle ustun bir makinayi gelistirip dizayn ettiginiz bir yer olmali. Buralarda calisan teknisyen, muhendis, bilim adamlariniz olmali. Biz bunlari bilmek tanimak ve bu isi Turkiyede basarabilen bu insanlari tebrik etmek, ornek almak istiyoruz, ama bir turlu bulamiyoruz. Rainbow'un internet sitesinde ise neredeyse bir yuz yildir bu supurgeyi nasil gelistirdiklerini, patentlerini aldiklarini adim adim goruyoruz. Sadece yabanci markalar degil mesela Arcelik'inde Arge tesislerinin yerlerini buralarda calisan doktorali muhendislerin kimler olduklarini duyuyor, istersek bulabiliyoruz, istersek bizide ise alin diye basvurabiliyoruz. Sizinkiler nerede acikca merak ediyorum.

    Sanayi sitesinde bisikletine aku takip yuruten insanlarin haber oldugu ulkemizde, sizin yani ihlasin arastirma faaliyetlerinizi neden duyamiyoruz ?

    Rainbow ile sizin Aura Cleanmax'in parcalarinin farkli oldugunu soyluyorsunuz. Niye farkli ? Sadece benzememek icinmi yoksa arastirmalariniz sonucu vardiginiz dizaynmi bu parcalari farkli yapiyor ?

    Ihlas'in urunlerini hararetle bu mallar bizdenir seklinde pazarlamasi beni biraz ihlastan sogutuyor. Buna gerek yok zaten herzaman cin mali almaya alistik.

    Size daha bu hafta sonu yasadigim bir ihlas hikayesini anlatayim. Her hafta sonu oldugu uzere bizim kayinpederle kayinvalideyi ziyarete gittik. Ikiside artik hastalikli, namazinda niyazinda, emekli memur maasiyla gecinen insanlar. Bir suru ihlas urunuyle onlarin sayesinde tanistim, bir cogunu tamir etmeye calistim, bir cogunun ise neden iddia edilen fonksiyonu zaten yerine getiremiyecegini anlatmaktan yoruldum. Bizim teknikten anlamayan ama vatanina sonsuz bagli kayinpeder bu ihlas olayina takilmis birkere aslinda cin mali aldigini bilmeden, neyse. Bu hafta sonu tanistigim ihlas urunu bir klima idi, evet bir ihlas klima.

    Adamcagiz hafta sonu benim gelmemi beklemis. Onume bir kara kutu getirdi yaklasik 40*30*12 boyutlarinda, yillar once ihlastan almis. Bunu klima zannediyor. Ihlascilar bunu oyle satmis. Bu bildigimiz fan gibi degilmis, yazin sogutur, kisin isitirmis. Birde odanin neminide ayarlarmis. Ama maalesef pek sogutmuyormus. Benden bir bozukluk varmi bakmami istedi. Baktim uzerinde gercekten isi ayari filan var, sogutmak icin bizim kayinpeder 15 dereceye ayarlamis bekliyor.

    Klimadan anlayanlar zaten durumun ne oldugunu anladi, benim gibi. Bu icinde isitici rezistans olan bir fandan baska birsey degil birde su haznesi var kisin odaya nemde ekliyor. Acaba evaporative sogutucumu diye baktim ama oda degilki oyle olsa daha kotu, bu ancak tavuk ciftliklerinde kullanilir. Simdi bunu bizim yetmislik kayinpedere nasil anlatirsin. Bu adam kandirilmis, parasi alinmis, yazik.

    Velhasil Ihlas konusunda cevap ariyorum, memleketimizde yaratilan bu degerleri gormek istiyorum ama olmuyor. Ayni zamanda bu markayi soranlara tecrubemi burada anlatiyorum. Ama maalesef Ihlasin musterisi birakin internette arastirma yapmayi adini yazmayi zor beceriyor, e tabii buda bir pazar, azda olsa paralari var.

    Bir not: Internette herkes herkes olabiliyor. Esra hanimda ihlastanim demis bende samimiyetine guvenip ihlasa hitaben yazdim. Eger yok o ihlastan degil esas ihlasci biziz diyen varsa buyursun.

    Ikinci bir not: Ben Ihlasin Aura cleanmax supurgesini cok pahali ve kullanissiz buluyorum. Benim kayinvalidede buda var ama kadin bunu kullanamiyor. Zaten suna bir bakiyim dedigimde oyle bir yer atmiski cikarirken anam agladi. Rainbow'a gelince, ben 230 YTL'lik bir sulu supurge kullaniyorum. Evde hem astim hastam, hem cocuk hemde kedi var, gayet memnunum. Rainbow o fiyata daha fazla ne yapar bilemiyorum, inanilmaz pahali. Ihlasta cok pahali ve kullanissiz.

    Bunlar benim fikirlerim ve tecrubelerim.

    Herkese hayirli gunler dilerim.







    Esra hanim,

    Konu teknigin ve aura clenmaxin disina kayiyor. Bu benim yapmak istedigim bir sey degil bende buna sebep olmusumdur ozur dilerim.

    Son defa kendimi savunmak istiyorum ve bundan sonra teknik konularin disina cikma hevesim hic yok.

    Size ihlastan olmayabilirsiniz deme sebebim size saygisizlik etmek degil fakat bilakis Ihlas holdinge haksizlik etmemek maksadiyladir. Daha once baska bir forumda "Elektrik Supurgesi Incelenirmi" konulu bir tartismada Ihlastan oldugunu soyleyen bir kisi once normal davranmis fakat daha sonra kufurlere ve hanim uyelere tuhaf sorular sormaya baslamistir. Daha sonra yazdiklari moderator tarafindan silinmis ve konu kilitlenmistir. Ben boyle davranan bu arkadasin Ihlastan oldugunu zannetmiyorum bence bu arkadas ihlasa zarar vermek isteyen ve ihlasla alakasi olmayan bir kisi idi. Siz oyle davranmiyorsunuz ve daha once soyledigim gibi size inaniyorum.

    Size hitaben ilk yazdigim yaziya bakin. Burada sordugum seyler sizden asil ogrenmek istedigim seylerdi. Maalesef fabrikanizin nerede oldugunu ucuncu defadir soruyorum ama cevap vermiyorsunuz.

    Ben Aura cleanmax'in Turkiyede dizayn edilip Turkiyede uretildigi konusunda sizden bir guvence vermenizi bekliyorum

    Kayinpederimin tecrubesini anlattigim ikinci yazimda anlattiklarim bununla ilgilidir. Kayinpederim teknik acidan degerlendirme yapamadigi konularda Turk mali olmasi sebebiyle Ihlasi secmektedir. Bence bu dogru bir hareket , aldigi alet iddia edilen isi azda olsa yaptigi ve cihaz gercekten Turk mali oldugu surece.

    Benim Aura Cleanmax'in Turk mali oldugu konusundaki suphem sizinde israrla bu konuda cevap vermemeniz sebebiyle artiyor.

    Neden Turk malina bu kadar saplantili davraniyorum ? Ben profesyonel hayatimda yillardir Turkiye sartlarinda teknoloji konusunda birseyler yaratmanin zorluklarini yasadim. Ya bilimsel kaynak yoktur, ya parca yoktur,ya burokratik engeller vardi vesaire.

    Bu yuzden Turkiyede sifirdan birsey uretildigi soylendiginde ben onu yapanlarin hangi zorluklardan gectigini aslinda basarilarinin gorunenden cok daha derinlikli oldugunu takdir ediyorum. Engelleri nasil astiklarini merak ediyorum.

    Ihlas almam diyen biride degilim. Ihlas su temizleyicisini yillarca kullandim. ve parasini hakettigini dusunuyorum yine dikkatimi ceken bir urunleri olsa yine alirim.

    Bu yazdiklarimi teknik bir forumda yazmak istemezdim. Dogrudan teknik bir konu olmasada son defa sormak istiyorum.

    AURA CLEANMAX TURKIYEDE HANGI MERKEZDE KIMLER TARAFINDAN DIZAYN EDILIP GELISTIRILMISTIR ? FABRIKANIN YERI NERESIDIR ? KULLANILAN MALZEMENIN YERLILIK YUZDESI NEDIR ?

    bende aynı soruyu gelen arkadaşa sormuştum sadece şu kadarını söyleyim motoru kesinlikle general motor. yani GENERAL MOTOR da herkezin bildiği gibi türk malı deyil
    ama bir cleanmax kullanıcısı olarak sadece şahsi fikrim pek de yerli malına benzemiyor :) yani biraz fazla kaliteli geldi.
    sanki montajı ı burda oluyormuş gibi geliyor



    slm....ihlas holding bu ürünü amerika nasa firmasından patendini almış ve üretime başlamıştır..motoru da türk malı degil evet...ve garantili bir üründür...her parçası türkiyede bulunuyor..ayrıcada ürünü kullanıyorsunuz memnun kalmazsanız 1 ay içersinde iade hakkınız var..hangi firma bunları saglayabiliyor..bunuda ben size soruyorum..sizede 230 ytl lik süpergenizle saglıklı günler diliyorum esra hanım..



    whiterose,

    Yukaridaki son postunuzda benim daha once yazdigim bir posttan alinti yapmissiniz ama sanki benim esra hanima hitaben yazdiklarim sizin yazdiklariniz gibi gorunmus. Foruma yeni uye oldunuz post mekanigini ogrenmek zaman alacaktir bunun icin size kizmadim sadece yanlis anlamalari onlemek icin bir aciklama yapma ihtiyaci hissetim o kadar.


    quote:



    ihlas holding bu ürünü amerika nasa firmasından patendini almış ve üretime başlamıştır



    Seklinde bir aciklamaniz var. Daha once Ihlas genel mudurlukten esra hanim herhangi bir patentin olmadigini soylemisti ama belki sizin bir bildiginiz vardir.

    Ben is hayatinda hergun patentlerle ugrasan biriyim. Bildigim kadariyla NASA bir firma degildir ayrica patent verme yetkiside yoktur. Acaba USPTO yani Amerikan patent dairesimi demek istediniz. Eger oyle ise bize patent numaranizi verirmisiniz ? Bu numara aslinda kullanim klavuzunda bile bulunmali. Eger numarayi verirseniz bu patenti okuyup incelemekten zevk duyarim ayrica buradaki arkadaslar icinde onemli kismlarini tercume ederim.

    Patentin sizin icin ne ifade ettigini bilmiyorum ama yazdiginiza gore anlamli olmali. Patent benim icin cok sey anlatiyor ozellikle patenti inceledikten sonra. Tabii bunu burada simdi anlatmam gereksiz olur.

    Neyse... sizden patent numarasi bekliyorum.




  • @whiterose

    Forumu dağıtmışsın resmen. @cengizumur arkadaşın yazdıklarını kendinden gibi göstermen süper olmuş. Sen cleanmaxı yere göğe sığdırma sonra da çalışanından bilgi iste. Hoş esra hanımdan daha çok şey biliyormuşsun.

    @cengizumur

    F-16 motoru olduğuna göre Nasa verir patenti. Esasında bizim TAI de olabilir. Ama ihlas Nasayı tercih etmiş.
  • merhaba arkadaslar ürünümüz hakkında bilgi edinmek icin internette gezerken forumunuzun linkini gordum ve yazılanları okudum iyi kotu yorumlarınız gördüm.ben ihlas holding personellerinden birisiyim ve bu ürünün tanıtım ve satış bölümünde görev yapmaktayım.ürün hakkında doğru veyanlış yazıları okudum herkez< kendi bildigince bırseyler yazmış.öncelikle ihlas holding türkiyede markasını kanıtlamış bir firmadır. tanıtım ve satışını yaptığımız tek üründür. tanıtımı sadece aileye özel yapılmaktadır çat kapı dolaşıp satılmamaktadır.önce randevu ayarlanır müstediden gun alınır ve tanıtıma gidilir. ve amaç kesinlikle satmak değildir ailelerin ne tür tehlikelelerde hastalıklarla iç içe yaşadıgını gostermektir.saten tanıtımların sonunda yaşanan tablo aynıdır.derseniz ki bu aura cleanmax solendıgı gıbı astım.alerji vb vb hastalıkların çözümümü?egerki gerektigi gibi kullanılırsa emin olun çözümüdür.ve sunu bilmenizi isterim ki herkezin istedıgı pratik temizlik gercekten zordur hatta ımkansızdır.aura cleanmax kullanmak zor degildir eger cocugunu ailesini eşyalarını vs vs degeri olan herseyin kıymetını bılen bır ınsansanız saten rahatca kullanabılırsınız.fiyatına gelınce 1.5 milya olarak bılınıyor. ancan gerek evinizdeki eşyalarınız gerekse eşiniz ve siz ve herseyden onemlısı cocugunuzu dusunursenız 1.5 mılyar degil 15 milyarı feda edecek ınsanlar var. ayrıca dispiritörlerimiz size en uygun olacak ödeme şeklini zaten ayarlamaya calısacaklardır.bazı yorumcularımız aura cleanmax ın kullanım zorlugundan bahsettı evet auracleanmax çok yönlü bir makinedir ve ayrı bir dizayna sahiptir. temizlik aparatlarının çok oldugunu soleyen arkadaslarımızda vardır. ama unutmayın kı her bir aparat ayrı bir önem taşımaktadır.yani siz bu makineye 1.5 mılyar verıp tek aparat la kullanırsanız ne temizlik ne saglık hıcbırısını elde edemezsınız yanı 100 mılyonluk bır makıneden bır farkı kalmaz o yuzden her bir aparatı yerınde ve zamanında kullanmanız cok onemlıdır. tanıtıma gidilen aileler kesınlıkle almak zorunda degıllerdır sadece cevresındekı zararları anlatmak amacı ıle gıdılmektedır.zararlar anlatılır diyalog kurulur gerekli gosteriler yapılır aile bilgilendirilir. dersenizki her aile iyi nıyetlemı urune yaklasıyor? hayır tabıkı iyi niyetlı dusununen aileler de oluyor yanı yasadıgı ortamın temız oldugunu dusunup atalarından kalma yontemle evını temızlemeyı tercıh ederler.ben cok aileye cleanmax ı teslim edip eski makinelerini kapı onunde cope attım şahit olan ailelerimiz var tabiki.herseyden once saglık cunku saglık en degerlı varlıgımızdır saglık olmadan yada saglıklı bır ortam olusturmadan hayatı rahat yasayamazsınız.eger aranızda cleanmax ı merak eden özelıklerını gormek ısteyen yada cleanmax ın ne oldugunu bılmek ısteyenlerınız varsa bana ulasabılırler.bana maıl atın sadece telefonunuzu bırakın yeter hemen size dönüp bilgi verir gerekirse cleanmax ı evinize getirir tanıtırım. yer mesafe uzaklık sorun degıldır. sunu unutmayın kı evinize satış amaçlı gelmıyoruz amac tanıtım saten tanıtım yaptıgımız aileler 1 2 ay ıcınde bızer dönüyorlar.

    Sizlerden gelen yorumlar ve ailelerden aldığımız cevaplar genellikle birebir uyuşmaktadır..

    arkadaşlar bir noktaya değinmek isterim. bazı arkadaşlarımız fiyatı çok pahalı bulmuslar. fakat fiyatı neye göre pahalı ? sıradan bir elektrik süpürgesiyle karşılaştırdığınızda evet gerçekten pahalı. fakat türkiyede satılan temizlik ve sağlık robotlarının fiyatlarını incelerseniz ihlas aura cleanmax'ın diğer firmalardan ne kadar ucuz olduğunu göreceksiniz bununda sebebi diğer firmaların yurtdışından ithal edilmiş olması ve türkiye pazarına girerken gümrükten geçiyor olmasından dolayı vergileri yüksek ve gümrük ücretleri olduğundan dolayı bu extra ücretlerde son kullanıcının cebinden cıkmaktadır. oysaki ihlas aura cleanmax temizlik ve sağlık robotunda herhangi bir extra ücret olmadığından dolayı son kullanıcıya bu kadar ucuza pazarlanabilmektedir..

    gelelim aparat kısmına..

    niye bu kadar çok aparat var ?

    ihlas aura cleanmax temizlik ve sağlık robotunda halı yıkama aparatı dahil toplamda 14 adet aparat bulunmaktadır. siz diyorsunuz ki niye bu kadar çok aparat var ? siz sıradan bir standart sert zemin temizleme aparatı ile koltuk arası temizlik yada yatak temizliği yapabilirmisniz ? sizin düşünmeniz gereken detayları ihlas holding düşünmüş ve sizlere sunmaktadır sizlere kalan tek şey aura cleanmax temizlik ve sağlık robotunu çalıştırmak ve sıkılmadan yorulmadan temizliğinizi yapmak.

    öncelikle şunu söylemek isterim ki rainbow / bigpower vs gibi firmalar ile ihlas aura cleanmax ürünü arasında hiç bir fark yoktur tüm ürünler temizlik ve sağlık konularında geliştirilmiştir.

    ihlas aura cleanmax temizlik ve sağlık robotunun kullanıldığı alanlar...

    derin dövücü aparatı - halı ve yatak temizliğinde kullanılmaktadır.
    standart sert zemin aparatı - parke ve taşları temizlemekte kullanılmaktadır.
    halı yıkama aparatı - adı üstünde halı yıkamalarında kullanılmaktadır.
    yuvarlak sert zemin temizleme aparatı - at kuyruğu tüyünden yapılmıştır biblo bilgisayar ekranı dolap kristal gibi çizilmesi ve yıpranması mümkün olabilen zeminlerde kesinlikle zarar vermeden temizlik yapabilmektedir.


    iletişim : asyakartali_1903@hotmail.com






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daynastry -- 20 Ekim 2007; 0:07:48 >




  • Sayın daynastry,

    Sizi yakalamışken sorayım. Madem bu ürünün satışındasınız. Sizlere elimizi verdiğimizde neden kolumuzu kaptırıyoruz? Bilgi almak için bir kere aradığımızda bu çeşit evlere gelip tanıtımla satış yapan İhlas pazarlamacılarından kurtulmak mümkün olmuyor. Bunun sebebi nedir? Bu çeşit pazarlama stratejisi sizlere kimler tarafından öğretiliyor? Neden insanlara zorla mal satmaya uğraşıyorsunuz?

    Telefon numaramızı bir şekil diğer müşterilerden "arkadaşına da satalım" mantığıyla ele geçirdikten sonra açmış olduğunuz ilk telefonda"hayır almayı düşünmüyorum" yanıtını verdiğimiz zaman bile müteakip günlerde "illaki tanıtıma gelelim" şeklinde 15 kere neden aranıyoruz?

    İnsanları bıktırmak hoşunuza mı gidiyor?

    Zamanında İhlasın Reverse Osmos sistemini aldım...Cihaz çok güzel (pahalı da olsa) şimdi de kendime bu çeşit bir süpürge alacağım ama inanın bu İhlas olmayacak...Sırf sizlerin bıktıran, zorlamaları yüzünden...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 20 Ekim 2007; 16:25:43 >




  • Merhaba Arkadaşlar,
    Uzun zamandır su filtreli bir elektrik süpürgesi balıyordum. Daha önceden Libelle nin demosunu evde yaptılar. İnternette dolaşırken bu foruma rastgeldim. Bana mantıklı gelen Arnica HepatechAqua yı (nedense bu model arnica nın web sıtesınde yok. Aynı özellikli Hydra modeli var) bugün aldım. Evde denedim. Evet fiyatı gayet ucuz. Çekiş gücü makul. Ancak dıkkatımı çeken hortumun hazneye bağlantı yerinin iç tarafında birikrn tozlardı. Yani çekilen hava tamamen sudan geçmiyor. Bağlantı yerıinden kaçırma var. Bu makinayı kullanan arkadaşlarda bu problem oldu mu? Yada benim aldığım makinada bir problem mi var? Yada bu model sizin bahsettiğiniz model dışında bir model mi? Satın aldığım yer ürünü beğenmezsem 2 hafta içerisinde değiştirebileceğimi söyledi. Bu şekilde ise iade etmeyi düşünüyorum.
    Forumda bu konuda gerçekten tecrübeli arkadaşlar var ve bana yardımcı olurlarsa sevinirim.

    Bülent Selek




  • İhlas yetkilisi arkadaş "ürünü bizden alırsanız garantisi geçerli olur" diyorlar kısaca. Yani başka yerde daha ucuz varsa garantisiz olacak, doğru mu anladım..?? 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanun şöyle diyor:

    "Garanti Belgesi
    Madde 13- (Değişik: 6/3/2003-4822/20 md.) İmalatçı veya ithalatçılar ithal ettikleri veya ürettikleri sanayi malları için Bakanlıkça onaylı garanti belgesi düzenlemek zorundadır. Mala ilişkin faturanın tarih ve sayısını içeren garanti belgesinin tekemmül ettirilerek tüketiciye verilmesi sorumluluğu satıcı, bayi veya acenteye aittir. Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıldır."


    Öyleyse ben ürünü istediğim yerden faturalı ve garanti belgesiyle alırım. İhlas, "bizden almadınız, garantisi yok" diyebilir mi??? Meselahttp://www.spotbeyazesyalar.com/index.php burada ihlas aura cleanmax peşin 1.050 YTL. Muhtemelen (açık artırma siteleri dışında) ürünü daha hesaplı ve faturalı satan başka işletmeler vardır.Peki, neden daha fazla ödeyelim? İhlas'dan yetkili arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim.

    NOT: Konu ile pek ilgisi yok ama bana kalsa ihlas finans mağduru bir babanın evladı olarak, adında ihlas geçen bir ürünü almam..




  • arkadaslar ihlas personeli olarak gıttıgımız evlerde kimseye zorla mal satmıyoruz amacımız zaten tanıtım uzerıne a dan z ye herseyı tanıtırız ondan sonra musterı zaten alıyor makıneyı kımseye zorla satmak gıbı bır nıyetımız yok buna hakkımızda yok saten o yuzden bu tur yorumlara gırmeyın eger sıkıntısı sorunu yada sorusu olan varsa adresı verdım arasın sorsun bılgı edınsın ihlas kendısınıbelırlemıs bır konumdadır bizde personelı olarak cok mutluyuz tanıtım amaclı gıttıgımız evlere gittigimiz zaman zaten makıne kendı kendısını satıyor bız sadece kullanımını yapıyoruz artı ihlas holding ın ürettigi bu aura cleanmax kesınlıkle kapı kapı dolasıp musterılere satılmamaktadır sadece tavsıye edılen kşilere gidilmektedır.tabıkı herkez kendı dusuncesını yansıtacaktır saygımız sonsuz.. iyi gunler....


    aura cleanmax hakkında bılgı edınmek ısteyen arkadaslarımız yada tanıtımını bizzzat evinde gormek ısteyen arkkadaslarımız varsa maıl adresım telefon numaralarını yazarlarsa hemen arayıp gün vermenızı ısterım kolay gelsın

    asyakartali_1903@hotmail.com




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BLoWeR

    Sayın daynastry,

    Sizi yakalamışken sorayım. Madem bu ürünün satışındasınız. Sizlere elimizi verdiğimizde neden kolumuzu kaptırıyoruz? Bilgi almak için bir kere aradığımızda bu çeşit evlere gelip tanıtımla satış yapan İhlas pazarlamacılarından kurtulmak mümkün olmuyor. Bunun sebebi nedir? Bu çeşit pazarlama stratejisi sizlere kimler tarafından öğretiliyor? Neden insanlara zorla mal satmaya uğraşıyorsunuz?

    Telefon numaramızı bir şekil diğer müşterilerden "arkadaşına da satalım" mantığıyla ele geçirdikten sonra açmış olduğunuz ilk telefonda"hayır almayı düşünmüyorum" yanıtını verdiğimiz zaman bile müteakip günlerde "illaki tanıtıma gelelim" şeklinde 15 kere neden aranıyoruz?

    İnsanları bıktırmak hoşunuza mı gidiyor?

    Zamanında İhlasın Reverse Osmos sistemini aldım...Cihaz çok güzel (pahalı da olsa) şimdi de kendime bu çeşit bir süpürge alacağım ama inanın bu İhlas olmayacak...Sırf sizlerin bıktıran, zorlamaları yüzünden...


    1. Telefonla irtibat kurulan bir müşteri veya aura cleanmax ürününü satın alan bir kişiyi yakından takip edebilmek, ilgilenebilmek, soru ve sorunlarına yardımcı olabilmek için periyodik zamanlarda telefon ile irtibata geçiyoruz

    2. Aşırı düzeyde yani rahatsız edici seviyede sürekli arama yapanlar için İhlas Holding'i suçlamayınız. Bu şirketin değil şahsın hatasıdır.

    3. Arkadaşlarınızdan veyahut akrabalarınızdan referans olarak alınan telefon numaraları ileriki günlerde tanıtım amaçlı arayacağımız numaralardır. Biz aldığımız numaraları illegal yollarla yada gereksiz şekilde kullanmıyoruz. Pazarlamasını yapmakta olduğumuz ürünün tamamen insan sağlığına yönelik bir cihaz olduğunu ve evlerinizde kullandığınız toz torbalı yada su bazlı elektrik süpürgelerinin ne kadar zararlı olduğunu, süre gelen zamanda eşlerinizin yada sizlerin yıllardır temizlik adı altında harcadığınız emeklerin aslında boşa gittiğini ispatlamak için burada bulunmaktayız.

    Bizim pazarlama politikamızı kısaca açıklamak istiyorum sizlere.

    Asıl amaç ürünün tanıtımını yapmaktır. Tanıtımı kabul eden müşterinin evinde kullandığı elektrik süpürgesinin ne kadar zararlı olduğunu yaşadığı ortamın aslında o kadar temiz olmadığını göstermektir. Bizim için ürün satışı ikinci plandadır..

    Yorumlarınız için teşekkürler...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: umutlu42

    İhlas yetkilisi arkadaş "ürünü bizden alırsanız garantisi geçerli olur" diyorlar kısaca. Yani başka yerde daha ucuz varsa garantisiz olacak, doğru mu anladım..?? 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanun şöyle diyor:

    "Garanti Belgesi
    Madde 13- (Değişik: 6/3/2003-4822/20 md.) İmalatçı veya ithalatçılar ithal ettikleri veya ürettikleri sanayi malları için Bakanlıkça onaylı garanti belgesi düzenlemek zorundadır. Mala ilişkin faturanın tarih ve sayısını içeren garanti belgesinin tekemmül ettirilerek tüketiciye verilmesi sorumluluğu satıcı, bayi veya acenteye aittir. Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıldır."


    Öyleyse ben ürünü istediğim yerden faturalı ve garanti belgesiyle alırım. İhlas, "bizden almadınız, garantisi yok" diyebilir mi??? Meselahttp://www.spotbeyazesyalar.com/index.php burada ihlas aura cleanmax peşin 1.050 YTL. Muhtemelen (açık artırma siteleri dışında) ürünü daha hesaplı ve faturalı satan başka işletmeler vardır.Peki, neden daha fazla ödeyelim? İhlas'dan yetkili arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim.

    NOT: Konu ile pek ilgisi yok ama bana kalsa ihlas finans mağduru bir babanın evladı olarak, adında ihlas geçen bir ürünü almam..


    İhlas aura cleanmax sağlık ve temizlik robotu peşin fiyatı 1600 YTL'dir. İhlas yetkili bayi ve ofisleri dışında satılan yerlerdeki bu ürünler spottur. Yani ikinci el. Sizlerinde bildiği gibi piyasada bulunan her ürünün (sağlık - otomotiv - oyuncak - beyaz eşya) spot mağazası bulunmaktadır buradaki ürünlerle İhlas Holding'in bir alâkası yoktur.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.