Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
5
Favori
462.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben ev tozlari ve akarlara karsi alerji rahatsizliginin baslangic asamasinda oldugu biriyim.Bu yuzden yasam alanimda bir cok degisiklige gidecegim.Ve yanlis birsey yapmak istemiyorum.Odamdaki butun hali ve yunlu esyalari uzaklastirip,"Anti toz akari yatak,yorgan ve yastik kilifi" alip,bir de odama bir hava temizleyici koyarak odada bulundugum surede surekli calistirmayi dusunuyorum.Evin icindeki vaktimin %90 i kendi odamda geciyor.Ancak evin genel temizligi ve evin diger bolumlerindeki havanin,halilarin ve esyalarin temizligi ve tozdan arindirilmasi icin de bir temizlik makinesi almak istiyorum.Arastirmalarim bu yonde.

    Burada yazilan bilgileri ve yorumlari bastan sona 2 defa okudum,bircok sey ogrendim,bildiklerimi mukayese etme sansi buldum.Ancak halen aklima takilan bir kac sey var;

    1) "Alerjenlerin boyutları 1 mikron ila 15 mikron arasındadır. Çoğu elektrik süpürgesi 20 mikron altındaki alerjenleri toz torbasında tutamaz, çünkü toz torbaları büyük gözenekler içerir. Toz torbasında tutulamayan bu mikroskobik tozlar evinizde yıllar geçtikçe birikecektir. Gerçek Hepa (True Hepa) filtreli elektrik süpürgeleri ise 0.3 mikron (saç teli kalınlığından yaklaşık olarak 250 - 300 kat daha ufaktır) boyutundaki mikroskobik tozların %99,97 'sini filtre edebilir, böylece alerjenler devamlı olarak yakalanarak havaya tekrar karışıp odanıza geri dönmesi engellenir.

    Elektrik süpürgesi alırken hepa filtrenin filtreleme kapasitesini kontrol edip almalısınız. Su ile çalışan elektrik süpürgeleri ancak 10 mikrona kadar tozları yakalayabilir, buda 10 mikrondan küçük milyonlarca mikroskobik tozun odaya geri gelmesi demektir. Çoğu elektrik süpürge üreticisi artık ürünlerinde hepa filtre kullanmaktadır."

    Ihlas aura cleanmax'ta sanirim hepa filtre yok.Filtre olarak suyu kullaniyor.Bu yeterlimidir,yoksa bu bir dezavantaj midir Aura cleanmax icin?

    2) Evde tozunu alabildigimiz yerler oldugu gibi alamadigimiz,ulasamadigimiz (mobilya arkalari,dolap ustleri altlari,arkalari ...vb.),ya da cok teferruatli malzemelerden olusan ve toz almasi cok zahmetli olan yerler var (Cam bardaklar ve bir suru malzemeyle dolu olan vitrin..vb.) Bu ihlas aura cleanmax'i hortumunu cikartarak calistirdigimizda calistigi ortamdaki bu tozlari havalandirarak icine cekmesi ve suya hapsetmesi ve silerek toz alma gibi bir seyi ortadan kaldirmasi,dip kose bucak tozlanmasini engellemesi sozkonusu mu?

    3) Ihlas aura cleanmax'in emis gucunun 150w oldugu soylenmis.Bu dogrumudur?150 w bir emis gucu etkin bir temizlik icin yeterlimidir?Dyson DC 20 Allergy = 330w, DELONGHI XTD4095 = 400w,PHILIPS FC 9160 = 500w emis gucune sahipken aura cleanmax icin 150 w emis gucu yeterlimidir.

    4) Diger siradan,hepa filtreli ve/veya su hazneli elektrik supurgelerini de ayni sekilde hortumunu cikartarak calistirdigimizda bu "Havayi temizleme islemi" ve/veya calistigi ortamdaki tozlari havandirarak icine cekme islemini yapabilir mi?Yok yapamaz ise Yukarida emis guclerini yazdigim diger makinelere nazaran daha dusuk bir emis gucune sahip olmasina ragmen Aura cleanmax'in bu islemi yapabilmesindeki etken nedir?

    5) Aura Cleanmax'in uygulanacagi yuzeylere gore ayarlanabilecek "degisken emis gucu" ozelligi var mi?

    Yardimlarinizi bekliyorum.

    Bu foruma yazan,degerli bilgilerini bizlerle paylasan,bilgileri isiginda insanlarin sagligina ve butcesine katkida bulunan butun arkadaslara en icten tesekurlerimi sunarim.
    Saygilar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterapo -- 10 Aralık 2007; 3:06:05 >




  • slm arkadaslar..

    ben ihlas holding tanıtım departmanında çalısıyorum ihlas aura cleanmax ürününün tanıtımını beni evlerine kabul eden ailelere ben yapıyorum.. ürün aileye özel olarak tanıtılıyor yani bire bir bir tanıtım oluyor.aura cleanmax %100 türk malıdır.tamamı türkiyede üretilmektedir.forumdaki yazıları okudumda bazı arkadasların sordugu sorular gözüme çarptı.ayrıca sizlerden gelen maillerdede aynı sorunlar var bunları kısaca hatırlatıyım istedim..

    1: cura cleanmax ile yapılan temizlikler sonucu evdeki tozlardan kurtulmak tam anlamıyla kesiinmidir?
    cevap : evlerdeki tozlardan kurtulmak kesinlikle mümkün degildir arkadaslar ne yaparsanız yapın kurtulmanız imkansızdır.ancak aura cleanmax sahibi olan ailelerimiz düzenli şekilde kullandıgı zaman %90 bu tozlardan kurtuldugunu soylediler buda bızım saglıgımız ıcın yeterlidir.

    2: gözle görülen yerleri temizliyoruz ama ya görünmeyen yerleri ( dolap arkaları mutfak altları vs vs ) bu bolgeleri nasıl temizleriz?

    cevap : ürün adındada göruldugu gıbı aura cleanmax ( maximum derin temizlik) genel temizlik yaptıgı gibi ulasılamadıgımız yerlerede kolayca ulasmamızı saglayacak aparatlara sahiptir sorunsuz bır temızlık yapabılırsınız..


    3: bu makina beni evin gizli köşeleri dahil tozdan kurtaracak mı? kurtarıyor ise nasıl? (evinde tanıtım yapanların anlattığına göre oda içerisinde çalışşır vaziyette iken tozları çektiği gözlemlenmiş.) peki bu nasıl oluyor.

    cevap : arkadaslar aura cleanmax ın tanıtımını bizzat yaptıgım için iyi biliyorum bu konuyu evlerde tanıtım yaptıgımız zaman hava arıtımı denen testimizi yapıyoruz ve size canlı bir şekilde tozları nasıl yokettigimizi gosterıyoruz sizde bire bir şahit oluyorsunuz bu olaya inanın daha önce görmediginiz şeyleri gösterme imkanı yakalıyoruz. kısacası toz bataklığında yaşıyorsunuz bunun bilincinde olmanız ıcın size testleri yapıyoruz..

    4: aura cleanmax kullanan aileler bu üründen memnunlarmı?

    cevap : aura cleanmax temiz aileler gurubuna katılan 1000 lerce ailemiz var ve hergüün yeni aileler kazandırıyoruz problem olmuyor diyil oluyor tabiki olusan sorunlarda aileden kaynaklanan yanlıs kullanım sonucu cıkan sorunlardır halı yılama hortumunu normal temizlikte kullananlar apaaratları yanlıs takıp cıkartanlar yani A yı B ye B yi A ya takmaları sonucu olusan problemlerdir o yuzden aura cleanmax ı teslim ederken sonuna kadr gostermekteyız herseyi..

    5 : delphin arnica rainbow vs vs bu ürünler ile aura cleanmax arasındaki fark nedir?

    cevap : arkadaslar arnica ürününü tanıymıyorum o yuzden onun hakkında yorum yapmak dogru olmaz rainbow delphin bu urunlerde sulu sisteme sahiplerdir ama delphinde seperator sistemi olmadıgı ıcın tozu dısarı atmaktadır.nedir bu seperatör? seperatör sistemi sadece rainbow ve aura cleanmax urunlerınde vardır seperatör ayırıcı ve ayrıstırıcı anlamına gelmektedır yanı havayı alır ıcerde dakıkada 27bin devirle doner suda bır calkalanma yapar tozları suya hapseder temız havayı tekrar soludugumuz havaya verır bu işlemide seperator sayasınde yapar rainbow yapamam türkiye dısında uretilen bir urundur su bir gercek ki aura cleanmax ve rainbowun özellikleri tamamen aynıdır aynı işlevi gormektedir.tek farki rainbow un 2500 dolar civarı olması ihlas aura cleanmax ın da 1600 ytl olmasıdır..

    6:Aura Cleanmax'in uygulanacagi yuzeylere gore ayarlanabilecek "degisken emis gucu" ozelligi var mi?

    cevap : aura cleanmaxın 3 seviyeden olusan devir ayarları vardır istediginiz yere istediginiz devirle mudahele edebilirsiniz..

    zaman olmadıgı ıcın kalan soruları cevaplıyamıyorum ama sızlerden soru geldıkce cevaplamaya calısacagım..

    arkadasla anlatıklarıma bire bir şahit olmak ve yaşadıgınız ortamları kendı gozlerınızle gormek ısteyen arkadaslara telefonumu bırakıyorum istanbul gebze kadikoy arası yaşayan arkadaslara yardımcı olabılıım sadece evinizde 1 saat bi vakit ayırın bana yeter.. herkeze tesekkur edıyorum kolay gelsin ..

    taşkafa efendi o para o makıneye verılmez. Makıneyı Gördüm kaba saba kocaman bişey ve saglamda degıl. O kadar para verecegıme uste bıraz daha para katar araba alırım.

    bu yazıyı gordum gercek ten uzuldugumu solemek ıcın ekleme yapıyorum.1600 ytl cok para demıssın uzerıne az daha ılave ederım araba alırım demıssın arkadasım saglıgın yerınd eolmadıktan sonra altında 100 mılyarlık araba olsa ne olcak onu dusunuyormusun kocaman kaba dedıgın aleti gor ondan sonra yorumlarını yap ıstersen bızzat ben getırıp gosterebılırım sana bu aletı

    arkadaslar kesınlıkle saglıgınızın onune baska bırse gecmesın saglık en buyuk kazancınızdır saglık varsa gerısı yalan o yuzden saglıgınıza dıkkat edın..

    ayrıca ürünün sabit fiyatı 1600 dür o yuzden kara borsacı dıye tabir eden arkadaslarımız var onlarında dikkatını cekmek ıstıyorum telefonumu yazdım ofisime musafir etmektende geri kalmam emin.herkeze kapımız acıktır.

    msn adresımden bana ulasabılır sorunlarınıza cozum bulabılırsınız

    lütfen izleyin :http://www.youtube.com/watch?v=4ayiJ32GiQA

    iletişim 05358785811
    asyakartali_1903@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daynastry -- 10 Aralık 2007; 20:20:28 >




  • BU arada pendik bölgesinde en az lise mezunu arkadaslara iş verme olanagına sahip durumdayız tanıtım departmanında çalısmak ısteyen arkaaslar olabılır. 05358785811 adım volkan alo deyin iş gorusmesıne cagıralım sızı ve hemen baslayın eleman sınırımız yoktur arkadasınızıda getırebılırsınız..
  • Peki bu emis gucunun dusuklugu konusunda ne diyorsunuz?Kullanici yorumlarindan bazilarinda emis gucu dusuk ve yetersiz deniyor.

    Ihlas aura cleanmax almis fakat daha sonra memnun kalmayarak baska bir markaya gecmis bir kullanicinin bana ozel den yazdigi yorumu isim vermeden paylasmak istiyorum assagida sizinle.Bu yazilanlara bir ihlas yetkilisi olarak aciklik getirirmisiniz lutfen?

    Tesekkur ederim.


    " Çok kısa olarak şun diyebileceğim, biz süpürgemizi değiştirdik:

    1- Her hafta temzlikte süpürgeinn su tankında olabildiğince toz yumağı, yün yumağı mevcut ama bu makine nedense yere kırıklanıp atılmış bir kağıt parçasını almaktan aciz. Kendi kitapçığında süpürgenin NET çekim gücünün 350 Watt olduğu yazıyor ama değil...Philips, FC 9202 marka elektirk süpürgesi de aynı net çekim gücüne sahip olduğunu söylüyordu ve karşılaştırdık, tartışmasız Philips 'in çok daha kuvvetli emiş gücü var.

    2-Aşırı gürültülü, her ne kadar makinenin devrini ayaralayabilsen de en düşük devirde hiç bir çekişi yok makinenin, özellikle dövücü başlığı ile birlikte çalıştığında aşırı gürültülü ki benim değişitrme sebebimdir bu gürültü meselesi.

    3-Dostum bizde Philips FC 9222 modeli var (yaklaşık 3 ay oldu alalı)...Bu modelin bir alt modeli (ki bu modelden tek farkı 350 Watt emiş gücü ve titreşimle toz temizleme seçeneği yok) FC 9202 modeli var arkadaşta, ona bakarak aldık ve samimiyetimle söylüyorum bu süpürgenin emişi gerçekten düşük. Her iki süpürgeyle de karşılaştırınca Aura maalesef emiş gücüyle tatminkar değil. O kadar ses çıkaran aletten daha iyi bir emiş gücü beklerdim. Şunu da söyelemeden geçemeyeceğim adlığımız ilk günlerde kuvvetli geliyordu ta ki Philips ile karşılaşıncaya dek...

    4-Valla Bu hava temizleme konusunda ne kadar başarılı bilemiyorum, bu tip teknik detaylara bakmadım dostum,gerçekten yardımcı olamayacağım.


    Bak dostum yazdık,çzidik....

    1- Alırsın satın aldığın adamlar her fırsatta size gelir ve her seferinde birkaç telefon isterler...Arkadaşların numarasını verirsin, devamlı ararlar, konu sana ulaşır canın sıkılır, üzülerek uyarmak zorunda kalırsın.

    2-Parçaları ucuz, garanti kapsamı içerisinde ürünlerinin parça değişimleri ücretsiz, bu noktada takdir ediyorum.

    3-Bana göre verilen parayı hakedecek bir ürün değil. Bana göre ürün ederinin çok üzerinde bir fiyata sahip. Biz 2004 yılında 1.5 milyara aldık süpürgeyi ama yazık diyorum o paraya. Arkadaşımın 430 milyonluk Philips FC 9202'si bu süpürgeden hem daha iyi emiş gücüne sahip, hem daha sessiz,hem daha ucuz. Halı yıkmaa modu desen yılda bir kere kullanırsın önce, sonra bakarsınki zahmetli iş, onu da bırakırsın.

    Para senin dostum,sen bilirsin...Ben değmez o paraya bu süpürge fazla diyorum"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterapo -- 12 Aralık 2007; 3:27:37 >




  • Geçenlerde 2. el eşya satan sitelere bakıyordum. Bu süpürgelerden bir heves alıp, şu an satmak isteyen pekçok kişi gördüm.
  • arkadasım ilhas aura cleanmax in emiş gücü gayet iyidir nedense bu tür şikayet kendı adıma konusuyorum ilk defa geldi tabiki her insan kendı dsuncesını ortaya koyar sizinde dusuncenız bu anlasılan.öncelikle rainbow ve aura cleanmax ın dısındakı hicbir makine saglıgınıza önem vermez adı ustunde temizlik ve saglık robotudur. sizin 3 ay once almıs oldugunuz supurge sadece supurge gorewi gorur emiş gucude diger musterılerımıze gore gayet guzeldir. rainbowda aynı sekılde emiş gucune sahiptir.ve kendılerını kanıtlamıs urunlerdir.sizin aldıgınız supurgeler misal olarak soluyorum 3600 wat gucunde olsun aura cleanmax da 1000 wat ve ucundaki derin dövücüde 150 wat elektirik toplam 1150 wat guce sahiptir.bu gucteki bir urunle sizin aldıgınız 3600 wat gucundeki bir urunu karsılastırmayı yaparsanız size gore tabiki 3600 wat gucunde olan motor size daha kuvvetli daha işlevli gelicektir.seside cok cıkıyor diye şikayet etmişsiniz aura cleanmax in sesi sizin söylediginiz kadr cok degildir.saglıgına temizligine önem veren aileler bu turde şikayetler iletmıyorlar bize tabiki sizinde goruslerınıze saygı duyuyoruz.ve referans olayınada cevap verebılırım. tanıdıgımzı evlere gittigimiz zaman tanıtım sonunda mutlaka referans almak zorundayız tabiki bir cok aile bunu sevmez bir cok aile seve seve yardım eder referans konusunda ama bugun tanıtım yaptıgım evden referans alamadıgım taktirde benim ertesi gün işe gitmemin bir anlamı yoktur.yani siz beni yonlendırmezsenız cevrenize benim eve goturecek 1 gram ekmegim olmaz. referans vermeye mecburmuyuz die soracak aileler arkaaslar var referans vermeye kimse mecbur degildir.ama tanıtım yapılan aile tanıtım uzmanına ne kadr cok yardım ederse tanıtım uzmanıda kendi limitleri icerisinde urun uzerınde o kadr oynama yaparak ürün sahibi olmak ısteyen ailelere gerek ödemelerde gerek urun uzerınde o kadr yardımcı olur.ve emin olun verilen her referans ürün sahibi olan aileye para olarak geri geliyor. nasıl para olurda geri gelir derseniz bunu burda yazmak yersizdir ogrenmek ısteyen arkadaslarımızda varsa 05358785811 nolu telefon numarasından ulasıp bilgi edinebilirler.suda bir gercek biz tanıtım uzmanlarının belli sabit maaaşları yoktur.sigortamıza kadr sattıgımız urun karsılıyor. yanı satarsam para alır sigortamı öderim yoksa şirketle bir alakamız yok. durum boyle olunca tabiki referans konusunda ailelere biraz daha ilgi gosterıyoruz.mesela bir eve gittik aile urunu begendı ama alacak durumları yok ne olcak? bizi evlerine kabul eden ailelere sadece tanıtım amaçlı gidiyoruz satış son plan bizim bazen oluyorki aile almıcam ama tanıtıma kabul edeyım der ama gitigin zaman almıcam diyen aile urune sahip olur.aile referans verdıgı zaman kesinlikle aileye bilgi verilmeden referans icin verılen numaralar aranmaz. aile arkadasını vermıstır derkı bıze bu teyzemin kızı numarası bu . o anda aileye soyluyoruz saten atıyorum aslı hanım bu numaraları verdınız ama biz aramadan once sizin arayıp urun hakkında tanıtım gordugunuzu begendıgınızı ve sizinde begendıgınızı solemedıgınız surece o aile kesinlikle aranmaz. arayan personeller vardır mutlaka ama benım cevremde benım ofisimde böle seyler olmaz damdan duser gibi insanların evi aranmıyor.ve tekrardan soluyorum rainbow ve aura cleanmax dısındaki alınan her urun saglıgınıza zararlı oluyor ve olacakta eger benım kullandıgım urun toz cıkartmıyor diyen bir birey varsa evine konuk olup aldıgı urunun nasıl toz attırdıgını gozlerı onunde kanıtlarım ve kendı urunumude getırır karsılastırırım.ben tanıtımını yaptıgım urune guvenıyorum urunun fıyatı gayet normaldir 1600 cok para degildir ( saglıgını dusunen aileler ıcın) bu ürünün 1600 olmasının sebebini ogrenmek ısteyenler verdıgım numaradan ulasıp randevu alabılırler.saglıgınızı tehtid eden mikropları görmeniz imkansız ama yoketmeniz mümkündür.her turlu sorununuzda bir telefon uzagınızdayım. tesekkurediyorum..

    aura cleanmax fiyatı 1600 ytl
    rainbow : 2500 3000 dolar olarak satışları yapılmaktadır.

    iletişim icin

    msn : asyakartali_1903@hotmail.com

    05358785811 ( volkan)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daynastry -- 12 Aralık 2007; 20:22:25 >




  • ihlası sadece tozdan kurtulmak için alacaksanız tavsiye edilebilir ama bunun dışında kalan özellikleri mesela halı yıkama kompresör vs. özellikleri hiç te gerekli değil bence zira su haznesi çok küçük doldur boşalt yapmak çok hoşunuza gitmeyecektir ayrıca suyun içinde parfüm kullanırsanız bu parfüm su haznesinin temizliğini zorlaştıryo yağ tabakası oluşyo kabın iç yüzeyinde bu durumda sabunla yıkamanız gerekyo kabı bunun yerine kolonya falan kullanabilirsiniz ama gerekli mi bilmem bu.özetle ihlas gerçekten toz kaçırmadan dışarı toz vermeden temizlik yapyo ve su haznesini boşaltmak toz torbası silkelemekten daha kolay ve estetik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 13 Aralık 2007; 12:10:38 >
  • Toz torbası silkelemek tarihe karıştı.Aksine toz torbası çok daha pratik.Dolunca ağzını kapatıp çöpe atıyorsunuz ve yenisini takıyorsunuz.İhlasta ise dökmek,yıkamak,kurumasını beklemek ve bana hiç pratik gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 13 Aralık 2007; 13:13:20 >
  • evt toz torbası tarihe karıstı ama roz torbasına verdıgınız senelik para ne olcak? ayrıca toz tobası olan bır urun saglıgınıza ne kadr cok etkı edıyor farkındamısınız butcesı az olan arkadaslar saglıgına onem vermeyen arkaaslarımız eski sistem supurgelerı kullanmaya devam edebılırler.bu arada benden size bir tavsiye ilhasın aura cleanmax urununu almıyorsanız bıle evınızdekı toz torbalı supurgeyı kullanmadın onun yerıne yerleri ıslatın calı süpürgesi ile temizleyin yada gırgır kullanın bu sizin saglıgınız ıcın daha az zararlı olucaktır...
  • arkadasım ihlas aura cleanmax ı kullanmıs birisi olarak konusuyorsun sanki ihlasın su haznesi yeterli düzeyde 3 litre su ile 6metre kare halıyı yıkıyabılıyorsun ve ıcıne koydugun parfum nasıl olurda haznenın pislenmesini saglar onu anlamıs degılım ihlasın urun ıle verdıgı parfumler kansorejen madde icermez o yuzden halı yıkama haznesine bir etkisi yoktur tamamen yanlış bilgi veriyorsun buda insanların aklını karıstırıyor.ayrıca devamlı dolsur bosalt doldur bosalt yapıcam dıyorsunuz hic alakaı yok evinizde 100 lerce halınız var sanki doldur bosalt yapıaksınız eger 100 lerce halınız varsa yapıcaksınız tabiki.urunu kullanın sonra bakalım bu söylediklerinizi birdaha yazabılecekmısınız.. iyi forumlar..
  • libelle aldığımı daha önce yazmıştım....üründen memnunuz.emiş gücü ideal seviyede.sesi normal.hepa filtresi var.
    halı da yıkayabiliyoruz.bir kere arıza yaptı,küçük bir kart değişikliği yaptılar düzeldi.temizliği çok iyi..parça kalitesi normal seviyede.dandik durmuyor.
    ama bence her süpürgede olduğu gibi bundada eksik yönler var tabi
    bazıları: tekerlekler küçük.....zeminden halının üstüne çıkması zor oluyor.....-yanlışlıkla içindeki su köpürdüğü zaman herhangi bi bir köpük kontrol sensörü vb. bir devre yok sanırım.....-halı yıkarken su haznesi fazla su alamadığından ikide bir su koymak gerekebiliyor....
    sonuç olarak görünüş ve işlevsellik açısından iyi bir makina.
    ama fiyat olarak emsalleri pahalı olduğu için bu da pahalı. ama tavsiye ederim.
    üreticilere bir tavsiyem : bu tip cihazlarınaltına tekerlek yerine , halıda ve zeminde kayabilen kar kızağı gibi basit bir sistem yapsanız hem siz üreticilere maliyeti düşürür hemde kullanıcılara rahatlık olur...ayrıca çevresine, eşyalara çarptığında darbe emici tampon yapılması da gerek.




  • parfüm su haznesinin pislenmesini sağlar demedim "temizliğini zorlaştıryo" dedim söylesene bana su haznesinde parfüm kullandıktan sonra sabun ya da deterjan kullanmadan temizleyebilyo musun su haznesini?temizleyemezsin çünkü parfüm haznenin iç yüzeyini yapışkan bi hale getiryo ve bu yüzden temizlerken alyosun eline bi bez ya da sünger ve sabunla yıkıyosun öyle değil mi?parfüm kullandıktan sonra su haznesini sabunlu suyla yıkamadan süpürgeyi yerine parkettiğin oldu mu hiç?ayrıca 3lt suyla yapılan yıkamaya halı yıkama denmez dense dense ıslak halı temizliği denir,ha benim amacım hiçbirşeyi kötülemek değil burda sadece fazla abartmaya gerek yok ve bazı özellikler gereksiz diyorum,şahsen ben bu makineyi sadece toz temizliği için alırım çünkü gerçekten çalışma sistemi çok güzel toz kaçırmıyor torbalı makinelerde olduğu gibi torba doldukça emiş gücü düşmüyor vs.ha bir de vakumlama olayı güzel olyo özellikle kullanılmayan battaniye vesaireyi vakumlayınca normalden nerden baksan 3'te 2 daha az yer kaplıyor bu gerçekten güzel.
    quote:

    Orjinalden alıntı: daynastry

    arkadasım ihlas aura cleanmax ı kullanmıs birisi olarak konusuyorsun sanki ihlasın su haznesi yeterli düzeyde 3 litre su ile 6metre kare halıyı yıkıyabılıyorsun ve ıcıne koydugun parfum nasıl olurda haznenın pislenmesini saglar onu anlamıs degılım ihlasın urun ıle verdıgı parfumler kansorejen madde icermez o yuzden halı yıkama haznesine bir etkisi yoktur tamamen yanlış bilgi veriyorsun buda insanların aklını karıstırıyor.ayrıca devamlı dolsur bosalt doldur bosalt yapıcam dıyorsunuz hic alakaı yok evinizde 100 lerce halınız var sanki doldur bosalt yapıaksınız eger 100 lerce halınız varsa yapıcaksınız tabiki.urunu kullanın sonra bakalım bu söylediklerinizi birdaha yazabılecekmısınız.. iyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 14 Aralık 2007; 9:52:05 >




  • Elinizde vakum torbası oldukça tüm elektrikli süpürgelerle vakumlama işlemini yapabilirsiniz.Zaten bildiğim kadarıyla İhlas vakum torbalarını ayrı satıyor.
  • yani,Şahsen ben ihlasın bu süpürgeyi tüm extra özelliklerinden arındırarak sadece toz emen sulu sistem elektrikli süpürge olarak daha uygun fiyattan satmasını isterdim.zaten artık halı yıkama için fabrikalar var gelip alyolar evden halıyı ve gene eve teslim edyolar tertemiz,ne gerek var ufacık makinayla evdeki tüm halıları yıkayacağım diye yorulmaya.
    quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62

    Elinizde vakum torbası oldukça tüm elektrikli süpürgelerle vakumlama işlemini yapabilirsiniz.Zaten bildiğim kadarıyla İhlas vakum torbalarını ayrı satıyor.
  • Ben Ihlas ile baglantili oldugunu, gerek merkezden gerekse satis kanallarindan geldigini soyleyen herkese inaniyorum yani gercekten ihlasla baglantili olduklarini sadece oyle soyledikleri icin kabul ediyorum.

    Maalesef bu arkadaslarin yazdiklarindaki ortak kalitesizlik dikkat cekici, soyleki burada kendileri dahil bir cok vatandas zaman ayirip emek vermis bir muhakemeye girmis ve bazi sonuclara ulasmis. Butun bunlari okumayip gormezden gelip sonrada gecersizligi kanitlanmis ayni iddialarla yeni birinin ortaya cikmasi ayip ve ayni zamanda komik, iste bu kalitesizlik.

    Bahsettigim, daha once ihlascilarinda kabul ettigi iki onemli sonuc sunlardir.

    1-Aura cleanmaxin % 100 Turkiyede uretilmememektedir

    2-Ortada orijinal bir bulusu belgeleyen bir patent yoktur.

    Ayrica, tekrar tekrar Cleanmax, Rainbowun %100 aynisi denilerek aslinda emek verilmis baska bir urunun taklit edildigi gibi bir terbiyesizlik itiraf edilmektedir. Bu laf size agir gelebilir ama benim gibi yillarca okuyup sonra alin teriyle birseyler uretenler emekleri calinip taklit edildiginde cocuklari calinmis gibi olur. Terbiyesizlik lafi hafif bile kalir. Bu arada calinan cocuk Rainbowda zaten cok super bir mal degildir. Rainbowda, Ihlasin taklit ettigi gibi sadece eve gelip satma, abartili fiyat uygulama taktigiyle eger pahaliysa iyidir anlayisinda olan bir kisim tuketiciye hitabeden bir cihazdir, tam kor alicinin topal saticisi hikayesi.

    Bunlar daha aletin performansina gelmeden soyleneceklerki onlarda soylendi zaten.




  • evet doğru,şahısların yaptıkları hatalardan dolayı İhlas'ı suçlamamak lazım,çünkü size tanıtıma gelenler ihlasın robotunun pazarlamasını yapan şirkettin elemanları,ihlasın elemanları değil,buna dikkat etmek lazım,yani robotun tanıtımını direk ihlas personellerinden izlemiyorsunuz ya da satın aldığınızda direk ihlastan satın almıyorsunuz bildiğim kadarıyla,size satışı yapan pazarlama şirketi,zaten faturalarda da pazarlama şirketinin adı bi şekilde gözükür.
    quote:

    Orjinalden alıntı: daynastry


    quote:

    Orjinalden alıntı: BLoWeR

    Sayın daynastry,

    Sizi yakalamışken sorayım. Madem bu ürünün satışındasınız. Sizlere elimizi verdiğimizde neden kolumuzu kaptırıyoruz? Bilgi almak için bir kere aradığımızda bu çeşit evlere gelip tanıtımla satış yapan İhlas pazarlamacılarından kurtulmak mümkün olmuyor. Bunun sebebi nedir? Bu çeşit pazarlama stratejisi sizlere kimler tarafından öğretiliyor? Neden insanlara zorla mal satmaya uğraşıyorsunuz?

    Telefon numaramızı bir şekil diğer müşterilerden "arkadaşına da satalım" mantığıyla ele geçirdikten sonra açmış olduğunuz ilk telefonda"hayır almayı düşünmüyorum" yanıtını verdiğimiz zaman bile müteakip günlerde "illaki tanıtıma gelelim" şeklinde 15 kere neden aranıyoruz?

    İnsanları bıktırmak hoşunuza mı gidiyor?

    Zamanında İhlasın Reverse Osmos sistemini aldım...Cihaz çok güzel (pahalı da olsa) şimdi de kendime bu çeşit bir süpürge alacağım ama inanın bu İhlas olmayacak...Sırf sizlerin bıktıran, zorlamaları yüzünden...


    1. Telefonla irtibat kurulan bir müşteri veya aura cleanmax ürününü satın alan bir kişiyi yakından takip edebilmek, ilgilenebilmek, soru ve sorunlarına yardımcı olabilmek için periyodik zamanlarda telefon ile irtibata geçiyoruz

    2. Aşırı düzeyde yani rahatsız edici seviyede sürekli arama yapanlar için İhlas Holding'i suçlamayınız. Bu şirketin değil şahsın hatasıdır.

    3. Arkadaşlarınızdan veyahut akrabalarınızdan referans olarak alınan telefon numaraları ileriki günlerde tanıtım amaçlı arayacağımız numaralardır. Biz aldığımız numaraları illegal yollarla yada gereksiz şekilde kullanmıyoruz. Pazarlamasını yapmakta olduğumuz ürünün tamamen insan sağlığına yönelik bir cihaz olduğunu ve evlerinizde kullandığınız toz torbalı yada su bazlı elektrik süpürgelerinin ne kadar zararlı olduğunu, süre gelen zamanda eşlerinizin yada sizlerin yıllardır temizlik adı altında harcadığınız emeklerin aslında boşa gittiğini ispatlamak için burada bulunmaktayız.

    Bizim pazarlama politikamızı kısaca açıklamak istiyorum sizlere.

    Asıl amaç ürünün tanıtımını yapmaktır. Tanıtımı kabul eden müşterinin evinde kullandığı elektrik süpürgesinin ne kadar zararlı olduğunu yaşadığı ortamın aslında o kadar temiz olmadığını göstermektir. Bizim için ürün satışı ikinci plandadır..

    Yorumlarınız için teşekkürler...




  • bence ihlasçılar demesek daha uygun olur,yani ihlasçı olmakla ihlasın ürettiği ya da ithal ettiği ürünleri satmak arasında fark var bence,sizin muhatap olduğunuz kişiler ihlasçı değil bildiğim kadarıyla sadece ihlasın ürünlerini pazarlayan müşteri temsilcileri...
    quote:

    Orjinalden alıntı: hmisir

    Bu ihlasçılar ne yüzsüz. Ürünün belli bir fiyatı yok. 1100-2000 ytl arası ne kadar sokabilirlerse. Ürünü alın ertesi gün su arıtma cihazının tanıtımı için arıyorlar. Zaten o iğrenç cleanmaxa dünya kadar para vermişsiniz bir yerleriniz zonkluyor. Onun acısı dinmeden yeni bir ürün kakalamaya çalışıyorlar. Dahası istemediğinizi belirttiğiniz halde ertesi gün yine arıyorlar. Okkalı bir küfür yiyince vazgeçiyorlar. Cleanmaxı sakın almayın, kullanımı için 2 kişinin seferber olması lazım. İyi temizleyebilir ama 2 hafta sonra kullanımı artık işkenceye dönüşmeye başlıyor. Kazık fiyatı da cabası.




  • merhaba arkadaşlar
    öncelikle herkesin yorumlrı için teşekkeürler
    şu nu belirtmeliyim ki ürün alrken forumları dikkatle aradıyı ve kendne uygun bir ürünü alır
    bu konoda forumun çok katkısını gördüm
    ben de bir çok kişi gibi (hunteropa cok geçmiş olsun ) ev toz ve akarlarına alerjim var
    formun hepsini okudum ama aklım da hangi ürünü alcagıma karar veremedim
    PHILIPS FC 9160 fiyatta gun daha agır basıyor birde bosch marka ürünler var aklımda
    özellikle alerjisi olan arkadaşlar neyi tercih ediyor belirtirlerse sevenirim
  • birde arkadaşlar bu pazarlamacılar ne ya böyle
    sunlara bir care bulalım site yönetimine şikayet edelim v.b
    pazarlacılar burada anlattıkalrını önce sitelerine koyup resmileştirsinler
    biz bura tarafsız yorumlara bakıyoruz
  • Ürün pazarlamıyorum, bir kullanıcı olarak yazıyorum. 500 Ytl'ye aldığımız Fakir Dou'dan oldukça memnunuz. İlk 3-5 süpürmede suyunu 2 defa değiştirdik. 110m2 evi artık tek seferde süpürüyoruz. 2 aydır evdeki toz önemli ölçüde azaldı. Yanında verilen köpük kesiciyi kullanmasak da problem olmuyor. Aynı zamanda kağıt (bez) torbası da var. Genelde o takılı duruyor. Günlük süpürmeler onunla, hanım haftada 1-2 sulu süpürme yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.