Şimdi Ara

Igor Tudor'a karşı Yeniçeriler ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Riekerink döneminde, futbolcuların çok rahat olduğu ve idmanların ağır geçmediğini, özellikle oyuncuların istediği saatlerde idmanlar yapıldığı çokça konuşuluyor.

Şimdi başımıza Igor Tudor geldi, kariyerinin başından beri ağır idmanlar yaptıran ve sırf bu sebeple Paok'ta kas sakatlanmalarının çok olduğu biliniyor. Keza Karabük fizik anlamında nasıl bir noktadaydı hepimiz biliyoruz.

Şimdi bizim futbolcu grubu mu ? Yoksa İgor Tudor mu ? Bu otorite savaşını kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 16 Şubat 2017; 11:53:24 >

• Yönetim dönek olmasa tudor derdim ama adamı anında satabilecek potansiyel var yönetimde , o nedenle kararsızım bekleyip göreceğiz
  • 2. olup sezonu Ş.L ön elemesi için erken açarsak ancak o zaman bi faydasını görür takım.

Aksi halde ağustos ayında göbek yaparken instagramda görürüz milyon evroluk futbolcularımızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

2. olup sezonu Ş.L ön elemesi için erken açarsak ancak o zaman bi faydasını görür takım.

Aksi halde ağustos ayında göbek yaparken instagramda görürüz milyon evroluk futbolcularımızı.

Bana da öyle geliyor, sezon devam ederken yükleneceğini sanmıyorum özellikle futbolcular gevşek idmanlara alışmışken...

Kamp dönemini Tudor ile geçirseydik belki etkilerini tepkilerini daha net görebilirdik, eğer bu sezonu en az 2. bitirmezse yönetimin yada futbolcuların yeni kurbanı Tudor olur :) Hazırlık dönemini bile göremeyiz.

Bu adamın hepsini muma çevirmesini istiyorum, fakat burası Galatasaray ve futbolcular kabullenmezse sıkıntılı olabilir. Birde teknik adamlık meziyetlerini kısa zamanda ortaya koyması gerek, taraftarı da arkasına alamazsa direkt kellesi alınır :)

• bence çetemiz tudoru erken harcayacaklar. bu kadar sıkı idman yaptırıyorsa gerçekten bizimkilerin işine gelmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

bence çetemiz tudoru erken harcayacaklar. bu kadar sıkı idman yaptırıyorsa gerçekten bizimkilerin işine gelmez..

PAOK’ta 7 ayda tam 45 kas sakatlığı yaşanmış, böyle bir bilgi var :) Adamın idmanları herkes tarafından ağır bulunuyor, bizim takımın hali ortada ya cidden üste çekecek yada fena batıracak :)

http://www.fanatik.com.tr/2017/02/15/igor-tudor-ya-ucuracak-ya-batiracak-1278121

Kaynak fanatik fakat başka kaynaklarda benzer bilgiler veriyor Tudor için...

• Bu yönetim varken tudorun otorite kurmasını falan beklemeyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin takım yaşını başını almış çok fazla adam var,bu saatten sonra selçuk,sneijder,sabri,balta falan bu adamlara böyle antreman yaptırırsan anında kuyunu kazarlar,bizde mesela zico ve ersun hoca dönemlerinde çok ağır antremanlar yapıyordu takım,zico döneminde şampiyonlar liginde çeyrek final geldi,ersun hoca döneminde nisanda şampiyonluk geldi ama oyuncular ağır antremanla falan 1 sezon daha uğraşmamak için adamın soyunma odasındaki ses kaydını alıp kovdurdular adamı.
  • şuan bizimkilere ağır antreman yaptırırsan haftaya sahaya 11 çıkaracak adam bulamazsın kiminin adelesi atar kiminin başka biryeri, zaten çoğu alışkın değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır idmanlar yaptırmazsan futbolcular sahada topu istedikleri şekilde yönlendiremezler, teknik direktörün verdiği taktiği uygulayamazlar. Bir futbolcu yerine göre ağır idman yapacak, kaliteli- iyi beslenecek ve en önemlisi iyi dinlenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Sizin takım yaşını başını almış çok fazla adam var,bu saatten sonra selçuk,sneijder,sabri,balta falan bu adamlara böyle antreman yaptırırsan anında kuyunu kazarlar,bizde mesela zico ve ersun hoca dönemlerinde çok ağır antremanlar yapıyordu takım,zico döneminde şampiyonlar liginde çeyrek final geldi,ersun hoca döneminde nisanda şampiyonluk geldi ama oyuncular ağır antremanla falan 1 sezon daha uğraşmamak için adamın soyunma odasındaki ses kaydını alıp kovdurdular adamı.

Benimde aklıma bu tarz şeyler geliyor, umarım böyle bir reaksiyon vermezler...Şuan oyuncuların eli çok güçlü, teknik adam sıkıntılı başlangıç yaparsa taraftarda arkasını döner, bu sefer yönetim köşeye sıkışınca teknik adamı yolluyor.

Bu adam gidecekse başarısızlığı yüzünden gitsin, asla böyle saçmalıklarla gitmesini istemem

• Oh ne ala milyonlarca lira para kazan istediğin saatte idman yap kendini zorlama sonra dandirik anadolu klübü seni fiziken ezsin. Ondan sonra takım kaldırabilirmimiş. Kaldırsınlar bi zahmet.

Tudor bu dönem pek fizik yükleme yaptırmaz. Akılsız adam değil pat diye yükleme yapsın. Ancak yaza kovulmazsa yeni sezonda takımı bomba gibi yapar. Eldeki gençleri özellikle iyi yetiştirir..

quote:

Tudor, dünkü çalışmada da Martin Linnes ve Lionel Carole ile özel ilgilendi. Sisteminde sağ ve sol beki çok aktif kullanan Galatasaray'ın yeni teknik patronu iki oyuncuya da yükleme çalışması yaptırdı.

Bakın adam bizim beklentimiz olan kişilere yaptırıyor yüklemeyi. Tutup selçuğa sabriye sneijdere yaptırmıyor. Linnes ve Carole sağlam şekilde kondisyon elde ederse özellikle Linnes için konuşuyorum 3-5-2 e dönüp bi kanatta oynar.

• Yeniçeri Ocağı kaldırılmadı mı la?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucius Julius

Yeniçeri Ocağı kaldırılmadı mı la?

Sadece şekil değiştirdiler dostum :)
  • Ya ben o olaya pek inanmıyorum

Her kime bakarsak her teknik direktör önce ki gelene bok atıyor bazı sezonlar 3 4 teknik direktör degistirdigini düşünürsek takımların futbolcuların uzaya çıkması lazım

Biraz bu düşünceleri abartmamak lazım.

Tabi bi degisim olurda abartmamak lazım

Birde zaten medyanın Galatasaray üzerinden oynadığı oyunlar var yok Rikerinkin kızı garsonmus yok futbolcular idmanı ayarlıyor yok

Beşiktaş ın penaltıdan attığı goller ile su an 1. Olduğunu bence kimse unutmasın nedense su an medyada 1 Şenol güneş 2 Mourinho falan diyecekler utanmasa

Takıma sahip çıkalım

• yav ne otoritesi ? sen sabriye diyeceksin ki koş çalış ha ? sen kimsin yav sen selçuka çalış nasıl diyeceksin adamın tek lafıyla şutlanırsın valla
  • Kayitsiz sartsiz kosa kosa gelen

Herhangi bir agirligi kariyeri olmayan birinden otorite beklemek hayal

Cok iyi bir yonetim ile belki ama futbolcularda biliyor basarili olamazsa tudor gider onlar kalir

Bize fatih terim gibi despot egolu ve otoriter biri gerekiyordu

Cok yararlandigi necatiye elmandere milan barosa bile gule gule dedi adam

Baska biri olsaydi bu isimler belki hala bizde olurdun34 35 yaslarina kadar

• https://twitter.com/Sam...tatus/832139160370741250

https://twitter.com/sam...tatus/832211688342581248

Yavaş yavaş futbolcularla ısınıyor :) Açıkçası başarılı olmasını istiyorum, fakat ne yapar ne yapamaz görmek lazım. Şöyle 3 4 hafta sonra takım üstündeki etkisi gözükmeye başlar...

Her zaman söylediğim gibi bu hareketler, bu tavırlar bazen futbolcu üstünde önemli etki bırakırken bazen ters teper ve fişinizi çekerler... :)

• Futbolcusun daha çok güçlenip bunu yaptığın oyuna yansıtmak yerine idmanları boşlamak istiyorsan Galatasaray'da işin yok. Keşke bunu icra edecek bir yönetime sahip olsaydık.
  • Abarttiniz su goygoyu

Riekerinki getiren sniejder degilmiydi

Yenicerinin basi o . o halde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.